Mlada starša ugotovila, da sta brat in sestra!

V.M. /

DRUŽINA IN ODNOSI

12
01.05.2010, 19:00

Mlad britanski par se je zaljubil, dobila sta otroka, nato pa je DNK test pokazal, da imata istega očeta. Kljub temu se ne nameravata raziti, temveč želita imeti še več otrok.

Mlada starša ugotovila, da sta brat in sestra!

James in Maura sta se pri dvajsetih letih spoznala v diskoteki. Zaljubila sta se, se skupaj preselila in postala starša. Novica, da sta brat in sestra, jima je zamajala družinsko srečo. Slednje sta izvedela pretekli mesec s pomočjo DNK testa. Zaradi sina sta želela ostati anonimna, kljub temu pa sta o svoji situaciji spregovorila z britanskimi mediji. Le ti so ju poimenovali James in Maura.

"Nobeden od naju ne prihaja iz slabe družine. Če bi mi kdo povedal, da se je znašel v situaciji, ki jo sedaj doživljam sam, bi najprej pomislil, da mora biti z njim nekaj hudo narobe," je povedal mladenič. Ob tem je dodal, da je bil najhujši dan v njegovem življenju, ko so mu sporočili rezultate DNK testa. "Počutil sem se tako, kot da bi mi sporočili, da mi je nekdo umrl. Bolečina v želodcu se mi je razširila po celem telesu. Te občutke je težko opisati z besedami. Če ne bi imela otroka, bi se skoraj zagotovo razšla."

Starša želita ostati anonimna. (simbolična fotografija)
Starša želita ostati anonimna. (simbolična fotografija) / FOTO: iStockphoto

Jamesova mama in Maurin oče sta se spoznala, ko sta bila še zelo mlada. Imela sta kratko zvezo, v kateri je zanosila z Jamesom. Med nosečnostjo se je poročila z drugim moškim, za katerega je bil James ves čas prepričan, da je njegov oče. Ko je bil še deček, je sodnik odločil, da ne sme izvedeti, kdo je njegov biološki oče, saj naj bi to škodovalo njegovemu psihičnemu stanju. V tem času se je Jamesov oče poročil z Maurino mamo.

Bil je božič, ko je James obiskal svojo mamo in ji sporočil novico, da ima novo dekle in da pričakujeta otroka. Mama ga je podrobno spraševala o dekletu in takoj ko je slišala, kdo sta njena starša in od kje prihajata, je prebledela in stekla v svojo sobo. "Nič mi ni bilo jasno. Rekla mi je, naj zapustim Mauro, jaz pa sem odšel in si mislil, da ji je najbrž osamljenost udarila v glavo," je pripovedoval James.

Čez nekaj dni ga je mama poklicala in mu povedala, da ima zvezo s svojo polsestro. Sprva novici nista verjela, nato pa sta se odločila, da se prepričata s pomočjo DNK testa. Le ta je pokazal, da sta mlada starša v sorodu.
 

NOVICE

30 tisočakov od zavarovalnice za hišo, kmetijo, ...

ŠPORT

Marc Marquez in Honda prekinila sodelovanje

POP IN

Prada bo oblikovala obleke ameriških astronavtov

TV ODDAJE

Prva dvobojevalca sta zaveznika Mateja Šereg in ...

VIZITA.SI

8 stvari, ki jih vaši vetrovi razkrivajo o vašem ...

OKUSNO.JE

Užijte sezono: odlične ideje za tople jesenske ...

ZADOVOLJNA.SI

Ena najlepših evropskih princes je spet noseča

MOSKISVET.COM

Lepa kot boginja! Težko je verjeti, da ima že 48 ...

BIBALEZE.SI

Kaj, če mamica, ki je še uradno poročena, zanosi ...

CEKIN.SI

Stavkovne zahteve: 36-odstotno zvišanje plač, 32 ...

DOMINVRT.SI

Kje v resnici živi Elon Musk?

MOSKISVET.COM

Da je ostala naravna, je široko odprl denarnico