dominvrt

Nagradna igra: V decembru vsak dan podarimo eno igračko!

OTO
0
01.12.2019, 6:03

December je mesec, ko se prižgejo lučke, ko zadiši po vroči čokoladi, ko v naših srcih zagorijo želje. Na Bibaleze.si v sodelovanju z OTO želimo pričarati nepozabne praznične dneve, ki bodo izpopolnjeni s smehom in veseljem. Za vaše mačke smo pripravili nagradno igro Čarobni OTO koledar in prav vsak dan bomo do konca leta nekoga razveselili z izvirnim darilom.

Nagradna igra: V decembru vsak dan podarimo eno igračko!

Otroci so zagotovo z največjim navdušenjem vse leto spremljali risanke na OTO . Deklice so vstopile v čaroben svet, ki jih prikazujejo risanke Pikica in Pepermint, Skrivnostni ranč, Maša in medved, Miraculous: Čarobni dragulji, Wisper – šepetalka živalim in druge, medtem ko so fantje odjadrali v čarobno deželo domišljijskih junakov z risankami Ghost Mecard žogice, Pirati iz soseščine, Robojajčki, Zak nevihta, Screeechers Wild: Divji obrat itd. Pri najmlajši gledalcih so bile popularne risanke Tri mucke, Timi gre, Robocar Poli: Varno v prometu, Mašine pripovedke in številne druge, malce starejši pa so vsak petek skupaj s starši preživeli ob animiranih filmih.

Čarobni OTO koledar prinaša čudovite nagrade.
Čarobni OTO koledar prinaša čudovite nagrade./ FOTO: POP TV

Nagradna igra Čarobni OTO koledar

Trije dobri možje so potrkali na naša vrata in v košarah prinesli darila za vse male zveste gledalce. V predprazničnem času vse do konca meseca bomo vsak dan podarili enemu izmed njih igračko. Na Facebooku Bibaleze.sibomo dnevno objavili fotografijo igračke, za katero se lahko potegujete z izpolnitvijo prijavnice. Žrebanje bo potekalo vsak naslednji delovni dan, izžrebanec bo razglašen na Facebooku. Nagrado boste prejeli po pošti.

Dragi starši, nagrade so lahko čudovito darilo, ki ga lahko postavite pod okrašeno jelko, zato vas vabimo k sodelovanju v nagradni igri.   

Čarobni OTO koledar
Čarobni OTO koledar/ FOTO: POP TV

Fotoreporterstvo – podobe, ki govorijo
Kdo je zabil lepšega: 'Sonaldo' ali Luis Suarez?
Prvič po lasvegaškem strelskem napadu pevec znova ...
Vsi dosežki Nike Kljun: od Britney in J.Lo do ...
Ko se poruši vaše energetsko ravnovesje
3 najpogostejše napake pri pripravi vanilijevih ...
HOROSKOP: device bodo polne energije, strelce ...
Varnostna razdalja in pravilo dveh sekund: kaj ...
'Na forumih sem brala drugače, pa me je bilo malo ...
Ko je namišljen moški deležen več spoštovanja kot ...
Psica si je odgriznila lastno tačko
Jesenski avanturistični izlet na Hrvaško