Presenetite otroka z brezplačno voščilnico na OTO!

OTO VOŠČILNICA

0
22.12.2021, 14:41

Ko vaš otrok praznuje rojstni dan, ga presenetite in mu voščite z videovoščilnico na OTO! Lahko si jo bo ogledal na svojem najljubšem televizijskem programu, kjer so doma risanke.

Presenetite otroka z brezplačno voščilnico na OTO!

Želite svojega otroka presenetiti prav s posebnim darilom?  Potem naj si za rojstni dan na OTO ogleda videovoščilnico s svojim imenom.

Septembra 2018 so prvič otvorili projekt OTO voščilnice in do tega trenutka so osrečili že velikooo otrok. Postala je izjemno priljubljena med starši, ki želijo svoje otroke na njihov poseben dan tudi drugače razveseliti.

Prijave za OTO voščilnico sprejemajo do 5. v mesecu oziroma do zapolnitve prostih mest za objavo v naslednjem mesecu . V primeru, ko se na isti dan prijavi več otrok, producent določi tri, ki se umestijo v eter. Pri sami prijavi pa se seveda upoštevajo tudi pravilno izpolnjene prijavnice, z ustrezno priloženo fotografijo (visoka resolucija, ostrina, portretna fotografija in fotografija na kateri ni drugih otrok). 

Prosimo, da prijavo oddate samo za mesec in dan, ko praznuje vaš otrok. V primeru, da želenega termina ni na razpolago, pomeni, da je žal že zapolnjen. Vsaka oddana prijava bo obravnavana zgolj enkrat, ne glede na število oddanih prijav.

 Voščilnice se na programu OTO praviloma zavrtijo med 7. in 8. uro zjutraj, med 11. in 12. uro dopoldan, ter v popoldanskem času med 16. in 17. uro ter 18. in 19. uro.

OTO voščilnica
OTO voščilnica

Kako do brezplačne videovoščilnice na OTO?

Če bi tudi vi radi voščili otroku z videovoščilnico na OTO, izpolnite prijavnico na dnu članka. Oddajo jo lahko le starši, zakoniti skrbniki ali rejniki, prijavnici pa morate priložiti tudi fotografijo otroka, ki naj bo portretna. V poštev pridejo le fotografije slavljencev oz. slavljenk, na katerih ni drugih oseb. Obenem niso sprejemljive tiste, na katerih so otroci pomanjkljivo oblečeni. Za videovoščilnico OTO lahko prijavite otroka do dopolnjenega 14. leta.

Za uspešno prijavo sledite navodilom, izpolnite označene rubrike in ne pozabite na koncu stisniti še gumba za oddajo prijavnice. Oto voščilnica je brezplačna.

Vsem malim slavljencem želimo vse najboljše za rojstni dan!

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

NOVICE

Padec s kolesom je bil skoraj usoden, 27-letnica ...

ŠPORT

Dallas tudi po tekmi zvezd ostaja v zmagovalni ...

POP IN

Vid Valič in Sašo Stare: Šale umetne inteligence ...

TV ODDAJE

Delovna akcija: 3. marca prihaja še ena čustvena ...

VIZITA.SI

Se prehitro starate?

OKUSNO.JE

Odlično skutino pecivo, ki navduši s hitro in ...

ZADOVOLJNA.SI

To je slavna sestra Gaje Filač

MOSKISVET.COM

Ne boste verjeli, kaj je delal, preden je postal ...

BIBALEZE.SI

Izlet v slikovit "živi muzej" – Pulj

CEKIN.SI

Zakaj na Japonskem ni dragih stanovanj?

DOMINVRT.SI

Barve, ki se jih v spalnici izogibajte, saj ...

OKUSNO.JE

Super trik za čvrsto in obstojno stepeno smetano