dominvrt

Presenetite otroka z brezplačno voščilnico na OTO!

OTO VOŠČILNICA
0
22.03.2019, 16:02

Ko vaš otrok praznuje rojstni dan, ga presenetite in mu voščite z videovoščilnico na OTO! Lahko si jo bo ogledal na svojem najljubšem televizijskem programu, kjer so doma risanke.

Presenetite otroka z brezplačno voščilnico na OTO!

Želite svojega otroka presenetiti prav s posebnim darilom?  Potem naj si za rojstni dan na OTO ogleda videovoščilnico s svojim imenom.

Septembra lani so prvič otvorili projekt OTO voščilnice in do tega trenutka so osrečili že več kot 600 otrok. Postala je izjemno priljubljena med starši, ki želijo svoje otroke na njihov poseben dan tudi drugače razveseliti.

Prijave za OTO voščilnico sprejemajo do 5. v mesecu oziroma do zapolnitve prostih mest za objavo v naslednjem mesecu . V primeru, ko se na isti dan prijavi več otrok, producent določi tri, ki se umestijo v eter. Pri sami prijavi pa se seveda upoštevajo tudi pravilno izpolnjene prijavnice, z ustrezno priloženo fotografijo (visoka resolucija, ostrina, portretna fotografija in fotografija na kateri ni drugih otrok).

Voščilnice se na programu OTO praviloma zavrtijo med 7. in 8. uro zjutraj, med 11. in 12. uro dopoldan, ter v popoldanskem času med 16. in 17. uro ter 18. in 19. uro.

OTO voščilnica
OTO voščilnica

Kako do brezplačne videovoščilnice na OTO?

Če bi tudi vi radi voščili otroku z videovoščilnico na OTO, izpolnite prijavnico na dnu članka. Oddajo jo lahko le starši, zakoniti skrbniki ali rejniki, prijavnici pa morate priložiti tudi fotografijo otroka, ki naj bo portretna. V poštev pridejo le fotografije slavljencev oz. slavljenk, na katerih ni drugih oseb. Obenem niso sprejemljive tiste, na katerih so otroci pomanjkljivo oblečeni. Za videovoščilnico OTO lahko prijavite otroka do dopolnjenega 14. leta.

Za uspešno prijavo sledite navodilom, izpolnite označene rubrike in ne pozabite na koncu stisniti še gumba za oddajo prijavnice.

Vsem malim slavljencem želimo vse najboljše za rojstni dan!

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

Janševa SDS prehitela Šarčevo LMŠ, 58 odstotkov ...
Dončić: Upam, da bom še kdaj nastopil na tekmi ...
Kate razkrila, kako se je počutila, ko je le dan ...
Tamara in Renato razdrla zaroko: Žal so se najine ...
Ali bi nas črne plombe morale skrbeti?
Osupljive kuhinje zvezdnikov
Nova barva Kim Kardashian bo glavni trend sezone
Dončić oropan: to je počel, ko je sedel na klopi
Kam med zimskimi počitnicami?
Nasveti nekoč revnega milijonarja, ki vam bodo ...
Hitro pripravljena sladica, ki se vedno posreči
Vse o eni najbolj priljubljenih sobnih rastlin