Noseča Meghan Markle blestela v obleki za 1400 evrov

TRAČI
0
10.05.2021, 14:42

Visoko noseča vojvodinja Susseška, Meghan Markle, ki s princem Harryjem poleti pričakuje drugorojenko, je med nagovorom ob koncertu Vax Live navdušila z nosečniško modno kombinacijo. Nosila je namreč ohlapno rdečo cvetlično obleko, vredno dobrih 1400 evrov.

Noseča Meghan Markle blestela v obleki za 1400 evrov

Meghan je na posnetku, na katerem nagovarja občinstvo, videti naravnost čudovito. Lahko bi rekli, da je poosebljenje tistega 'nosečniškega sijaja'. Na sebi nosi cvetlično srajčno obleko v rdečih odtenkih, pod katero je podpisana znamka svetovno znane modne oblikovalka Caroline Herrera. Obleka je vredna 1401,44 evra in spada v oblikovalsko kolekcijo Resort 2021. 

Meghan Markle
Meghan Markle / FOTO: Profimedia

Meghan je stajling za piko na i popestrila z zlato ogrlico s simbolom za žensko v kombinaciji z dvignjeno pestjo. Kos nakita s simboličnim pomenom, ki ga nosi vojvodinja Susseška, pa je znamke Power Charm in zanj je Meghan odštela dobrih 116 evrov. Izbira nakita seveda ni naključna, saj se je Meghan v svojem govoru spraševala o prihodnosti svoje hčere in prihodnosti vseh žensk tega sveta. "Z možem sva navdušena, da bova kmalu dobila hčerko, in to veselje deliva z milijoni družin po vsem svetu. Ko pomisliva nanjo, pomisliva na vse ženske in dekleta po svetu, ki morajo dobiti podporo in možnost, da nas vodijo naprej. Prihodnje vodstvo je odvisno od odločitev, ki jih sprejmemo, in od ukrepov, ki jih sprejmemo zdaj," je pojasnila Meghan. 

Meghan Markle
Meghan Markle / FOTO: Profimedia

Na roki je nosila uro znamke Cartier Tank, ki je bila najljubši modni dodatek matere princa Harryja, princese Diane. Meghan se je sicer nad to znamko navduševala, še preden je spoznala svojega moža, vendar pa izbira ure med tokratnim govorom simbolično prikliče spomin na pokojno princeso Diano, ki je bila tudi velika borka za pravice žensk. 

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

Medicinske sestre množično odhajajo: raje za ...
Ducati že letos z laskavim naslovom v kraljevem ...
Lin-Manuel Miranda o pomanjkljivi reprezentaciji ...
Spoznajte kandidate nove sezone šova Ljubezen po ...
Kako se spreminja naše telo po štiridesetem letu?
Najbolj hrustljav in slasten krompir, kar ste ga ...
Anja brskala po telefonu, številne pošiljale gole ...
Vroča Brazilka želi največjo naravno zadnjico na ...
Njo je princ Harry prvo obvestil o rojstvu ...
To vse je treba urediti pred odhodom na dopust na ...
To so najbolj priljubljene pasme psov pri nas
Za boljše počutje in fit telo ne potrebujete časa