Znani Slovenec iskreno o svojem odnosu z mamo

M. A. /
NOVICE
0
24.03.2023, 5:00

Timoteja Cizeja je širna Slovenija spoznala že pred časom, ko se je preizkusil v kuharskem tekmovanju MasterChef Slovenija. Zmage sicer ni osvojil, je pa zato osvojil srce druge tekmovalke Žanet Breški. Kot je povedal pozneje, v šovu še nista začela ljubezni, so pa že preskočile prve iskrice in ko sta oba izpadla, sta se slišala in začela svojo ljubezensko pot.

Znani Slovenec iskreno o svojem odnosu z mamo

'Obljubil sem ji, da jo peljem na zmenek, ko oba izpadeva, in to obljubo sem držal,' nam je zaupal Timotej Cizej, ki po MasterChefu s svojo izvoljenko Žanet Breški zdaj nastopa v še enem šovu; Super par, ki se predvaja na POP TV

A v Timotejevem življenju je še ena ženska, ki mu je nadvse pomembna in to je njegova mama. Kot nam je priznal, je v življenju zakuhal marsikatero težavo, a mu je mama vedno stala ob strani, zaradi česar ji je zelo hvaležen in si želi, da bi ji nekoč lahko poplačal vse, kar je naredila zanj. Več o njegovem odnosu z mamo si oglejte v spodnjem videu.

Žanet in Timotej nastopata tudi v šovu Super par, ob tem pa priznavata, da v šov nista vstopila s posebno taktiko. 'Najina taktika je preprosto to, da bova to, kar sva, da se bova pri izzivih poskusila dokazati. Prišla sva z mentaliteto, da bo, kar bo. Če to ne bo dovolj, bova z dvignjeno glavo odšla,' nam je še zaupala Žanet.

Slovenski voditelj na inovativen način izbral priimke otrok
Preberi še:
Slovenski voditelj na inovativen način izbral priimke otrok

Voditeljsko vlogo v šovu Super par je prevzel vsestransko nadarjeni Srđan Milovanović, s katerim smo še pred začetkom šova klepetali brez dlake na jeziku. Pogovor najdete TUKAJ.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

Žanet Breški in Timotej Cizej
Žanet Breški in Timotej Cizej / FOTO: POP TV

Predsednik novega sveta RTVS Goran Forbici
Irving si v Dallasu želi LeBrona
Zaradi filma Barbie mednarodno pomanjkanje ...
V boju za superfinale bodo šli pari prek sebe
Previdno, če imate takšne izpuščaje
Z nekaj žlicami moke bo vaše kuhinjsko korito ...
Je po več kot treh letih res konec?
Susan Boyle zadela možganska kap, tako je videti ...
Porod pri prvorodkah lahko traja tudi do 24 ur
Tudi vas moti to početje v trgovinah?
Hitra in enostavna kosila za hujšanje
Se tudi na vašem vrtu pojavljajo takšne tvorbe?