Žalostna izpoved očeta hčerke z levkemijo

M. A. /
NOVICE
0
22.02.2021, 7:54

Pred dnevi je svetovno znana in priljubljena pop glasbenica Taylor Swift navdušila oboževalce po vsem svetu, ko je po sodnem sporu, zaradi katerega je ostala brez avtorskih pravic za pesmi, ki jih je napisala sama, začela izdajati nove verzije svojih največjih hitov. Prva pesem, ki jo je izdala, je bil njen velik hit Love Story, ki jo je leta 2008 izstrelil med zvezde, tokrat pa jo je posvetila svojim oboževalcem. Med njimi prav posebni deklici, ki je žal ni več med nami.

Žalostna izpoved očeta hčerke z levkemijo

Čeprav so številni oboževalci pevke Taylor Swiftpričakovali, da bo na novo posnete pesmi izdajala kronološko, jih je ta ponovno kot po navadi presenetila in se najprej odločila za izdajo velikega hita Love Story, ki ga je leta 2008 prvič izdala na svojem drugem albumu Fearless. 'Pesem je nastala v petnajstih minutah na tleh moje spalnice, potem ko sem se sprla s starši, ker mi niso pustili videti nekega fanta. Začela sem razmišljati o Romeu in Juliji ter o tem, kako bi bilo, če bi doživela drugačen, bolj srečen konec,' je povedala takrat. Pesem jo je izstrelila med zvezde, njena slava pa se je z leti le še povečevala, uspehi pa kopičili. Danes velja Taylor za eno najuspešnejših in najpriljubljenejših pop glasbenic na svetu.

Pevka pa je znana tudi po tem, da je vedno v zelo osebnem stiku s svojimi oboževalci, ki jim na skrivaj sledi tudi na družbenih omrežjih. Tako je pesem Love Story posvetila prav njim, v videu z besedilom pa vključila številne fotografije, ki so z oboževalci nastala skozi leta. Že povsem prva fotografija v videu pa skriva posebno zgodbo, ki jo je s svetom delil kar oče deklice, ki je leta 2008 pozirala s Swiftovo.

Pevka se je poklonila oboževalki, ki je izgubila bitko z boleznijo, z rakom pa se je pred nekaj leti bojevala tudi pevkina mama Andrea.
Pevka se je poklonila oboževalki, ki je izgubila bitko z boleznijo, z rakom pa se je pred nekaj leti bojevala tudi pevkina mama Andrea./ FOTO: Profimedia

'Mala deklica na prvi fotografiji je bila moja hči Gracie,' je svojo ganljivo izpoved pod videom začel James Johnson. 'Pet let je bila stara, ko je zbolela. Odpeljali smo jo v bolnišnico in izkazalo se je, da boleha za levkemijo. Bolezen je premagala, pri osemnajstih letih pa se ji je pojavil še možganski tumor. Umrla je 28. oktobra 2019, stara komaj devetnajst let. Taylor je bila tako prijazna do Gracie in jo je obravnavala kot princeso. V živo in zasebno je bila prav tako prijetna in simpatična, kot jo vidiš na televiziji in na odru. Za vedno ji bom hvaležen za prijaznost in dobroto, ki jo je izkazala moji deklici. Gracie je navdihnila številne ljudi in hvaležen sem, da bo spomin nanjo tudi na tak način živel naprej.'

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

31-letna pevka, ki po številnih medijskih linčih in po petnajstih letih, ki jih je preživela pod sojem žarometov, svojo zasebnost skrbno skriva, a jo vseeno deli z oboževalci. Tako ima pevka npr. navado, da mesec ali dva pred uradnim izidom svojih novih albumov, kar na svoje domove povabi najbolj goreče oboževalce, ki jih prek družbenih omrežij najde sama, tam pa jim predpremierno predvaja nove pesmi in govori o navdihih zanje. Zakaj je Swiftova ostala brez avtorskih pravic do pesmi, ki jih je napisala in ustvarila sama, ter zakaj bo vse posnela znova, si preberite TUKAJ.

Podpisala je pogodbo, zdaj je ostala brez vsega
Preberi še:
Podpisala je pogodbo, zdaj je ostala brez vsega

Z mediji le redko govori o svojem zasebnem življenju, bolj odprta pa je pri neposrednem stiku s svojimi številnimi oboževalci.
Z mediji le redko govori o svojem zasebnem življenju, bolj odprta pa je pri neposrednem stiku s svojimi številnimi oboževalci./ FOTO: Profimedia

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

Kot čudež: od diagnoze neozdravljiv rak do ...
Šok za Atalanto: sodnik Stieler že v 18. minuti ...
Kim Kardashian znova objavila hčerino sliko in jo ...
Prihaja nova sezona Malega šefa
9 zdravstvenih stanj, ki se lahko poslabšajo, če ...
Da ne bodo vedno samo sladke, tukaj so odlični ...
Josipa tik pred finalom čaka košarica
Veronika Železnik: "Upam, da se čim prej vrnemo v ...
Beži na milijone otrok. Iščejo boljše življenje, ...
To je prihodnost električnih avtomobilov
Zbogom pajki: Preprosti triki, ki delujejo
Če to pustite pri smetnjaku, lahko dobite kazen