Se spomnite 'skodrane Suzi?' Poglejte, kakšna je danes!

TRAČI
1
26.10.2021, 7:39

Se spomnite prikupne rjavolase skodrane deklice, ki je osvajala naša srca pod imenom Suzi? Poglejte, kako je videti danes.

Se spomnite 'skodrane Suzi?' Poglejte, kakšna je danes!

Se še spomnite navihane skodrane deklice, ki se je skupaj z očetom preživljala z drobnimi goljufijami, a ne zaradi zaslužka, temveč ravno toliko, da sta imela kaj za pod zob? Zgodba se je zapletla, ko sta spoznala čedno bogato žensko, ki ju je vzela pod svojo streho. Skodrana deklica je osvojila srca mnogih ljudi po svetu, ki so v devetdesetih  film spremljali preko televizijskih ekranov ponavadi v času prednovoletnega vzdušja. Kakšna pa je deklica videti danes? 

Skodrana Suzi
Skodrana Suzi / FOTO: Profimedia

Alisan Porter, ki se jo vsi še dobro spomnimo iz filma Skodrana Suzi, v katerem je odigrala glavno vlogo prikupne in iznajdljive deklice, je pred leti priznala, da sta ji slava in ogromna medijska prepoznavnost, ki jima je morala biti kos že kot majhna deklica, v mladostniških letih predstavljali preveliko breme, s katerim se ni znala in ni mogla spopasti. Uteho je že kot najstnica iskala v alkoholu in prepovedanih substancah, vse skupaj pa sta spremljali še depresija in vsesplošno šibko počutje. O tem je spregovorila tudi na svojem blogu.

Alisan Porter
Alisan Porter / FOTO: Profimedia

Zdaj pa je že prava čedna ženska, ki si je ustvarila kariero in krasno družinico. Poročila se je z Brianom Autenriethom, v katerega se je zaljubila še v najstniških dneh, vendar sta se po neuspešnem zakonskem življenju žal ločila. Skupaj imata dva otroka, ki živita pri Alisan, hčerko Ario Sage in sina Masona, za katerega ponosno pove, da je njena mala kopija. 

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

Na svojo tri člansko družino je izjemno ponosna, tako da svojim sledilcem zelo rada postreže tudi z njihovimi fotografijami in posnetki. Glede na to, da je 'skodrana Suzi' zdaj uspešna glasbenica, pa se v njihovi družini veliko pleše, poje in zabava, kar je moč videti tudi na njenih družabnih omrežjih. 

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

Evropa se umika iz Malija, prihajajo Rusi
Srbi vlogo favoritov prepuščajo Slovencem: 'So ...
Kata se bo jezila na Branko, njenega Iva kliče ...
Spoznajte tekmovalce nove sezone šova Kmetija
6 stvari, ki jih ne smete početi na prazen želodec
Sladka krema, ki pito spremeni v vrhunsko ...
Bila je njegova velika ljubezen, a so na njo vsi ...
To sodelavko ljubi Gerard Pique
Sara: 'Takrat je priletela prva klofuta, ki me je ...
Nasvet znanega podjetnika: Na razgovoru bodite ...
Najpogostejše napake pri skrbi za orhideje
Zrezki v omaki: odlične ideje za vse dni v tednu