Pevec zaupal, kako njegova žena prenaša drugo nosečnost

S.B. /

NOVICE

0
15.05.2024, 3:30

Priljubljeni hrvaški pevec Petar Grašo in Hana Huljić sta pred dnevi razveselila z novico o pričakovanju drugega otroka. Zdaj je slavni glasbenik razkril, kako njegova srčna izbranka prenaša drugo nosečnost.

Pevec zaupal, kako njegova žena prenaša drugo nosečnost

Hrvaški zvezdniški par, Hana Huljić, hčerka slavnega avtorja številnih uspešnic in glasbenika, Tončija Huljića ter priljubljeni pevec Petar Grašo sta ozanila pričakovanje drugega otroka. Poleg deklice, ki sta jo poimenovala Alba, bosta zdaj znova zibala. Po koncertu pred šestdeset tisoč glavo množico v Splitu je pevec spregovoril za lokalne medije in razkril, kako se njegova soproga sooča z drugo nosečnostjo in da je hvaležen za vso podporo, ki jo prejema od bližnjih in javnosti.

"Kako je Hana? Kot vsaka nosečnica. En dan ima rada rogljičke, drugi dan ne mara rogljičkov. Potem ji en dan moj parfum diši čudovito, naslednji dan pa je grozen. Mislim, da tako mora biti, da je tako v redu," je pevec povedal za In Magazin.

"Mislim, da je to najbolj pomembna stvar. Sem srečen človek, obkrožajo me ljudje, ki jih imam rad, in ljudje, ki imajo radi mene. In ko se družina dejansko širi, še vedno se ne krči, ampak širi, potem si res lahko hvaležen nekomu od zgoraj, ki ima vse niti v svojih rokah," je poudaril.

Petar Grašo in Hana Huljić
Petar Grašo in Hana Huljić / FOTO: Profimedia

 

S Hano pa sta bila zelo vesela čestitk in podpore javnosti ob naznanitvi druge nosečnosti. "O glasbi in koncertih lahko govorim pet ur, a ko me vprašate kaj o zasebnem življenju, se moj besedni zaklad omeji," je dejal pevec in dodal: "Pa ne zato, ker tega ne želim deliti z vami, ampak ker enostavno menim, da gre ljudem na živce, če svoje zasebno življenje izpostavljaš v medijih. S Hano sva res zaprti osebo, ne želiva nadlegovati ljudi z najino zasebnostjo, a saj veste, mediji so kot voda, vedno uspejo najti pot do raznih informacij." 

NOVICE

Urgenca bo postala gradbišče, pričakujte motnje ...

ŠPORT

Hat-trick Lookmana za prvi evropski naslov ...

POP IN

Klara je na balkon odpeljala svojo mamo Dušanko

TV ODDAJE

Klara je na balkon odpeljala svojo mamo Dušanko

VIZITA.SI

Znaki, da ste alergični na alkohol

OKUSNO.JE

Palačinke, kot jih pripravi Karim, preprosto ...

ZADOVOLJNA.SI

Slovenska pevka Tinkara Kovač se ločuje

MOSKISVET.COM

Tehta skoraj 100 kilogramov, a je pravi magnet za ...

BIBALEZE.SI

V veselem pričakovanju še ena znana Slovenka

CEKIN.SI

Tako vas prepričajo, da plačate višjo napitnino

DOMINVRT.SI

Zato morate na svojem vrtu uporabiti sladkor

ZADOVOLJNA.SI

Edinstveno doživetje, ki vas čaka v bližini Zadra