Paris Hilton se je razveselila sinčka

S.B. /
NOVICE
1
25.01.2023, 8:03

Bogata dedinja Paris Hilton in njen srčni izbranec Carter Reum sta postala starša.

Paris Hilton se je razveselila sinčka

Paris in njen mož Carter Reum sta že v preteklosti spregovorila, da si želita skupaj ustvariti družino, zato je bilo samo vprašanje časa, kdaj se jima bo želja izpolnila. 41-letna Hiltonova in prav tako 41-letni Reum sta se zaročila februarja 2021, novembra istega leta pa sta se tudi poročila. 

Zvezdnica je januarja preteklo leto ameriški televizijski voditeljici Mari Schiavocampo v intervjuju zaupala, da se je podala v postopek zunajtelesne oploditve (IVF, op. a.), saj si želi že kmalu postati mamica: "On je moj sanjski moški. Stoodstotno je on ta, ki je pravi. Pogosto se pogovarjava o načrtovanju poroke, veliko pa govoriva tudi o imenih svojih bodočih otrok." 

Paris Hilton in Carter Reum
Paris Hilton in Carter Reum / FOTO: AP

 "Imel sem edinstveno priložnost spoznati pravo Paris, takšno, kakršna je na vsakdanji ravni. Teh 15 mesecev sva preživela v družbi drug drugega, izolirana od vseh ostalih in resnično se veselim, da bo ravno ona postala moja bodoča žena in partnerica," je februarja 2021 za Paris dejal njen Carter, s katerim sta preživela obdobje pandemije skupaj. "Ona sije zaradi svoje prijaznosti, etičnega dela, pristnosti, njen glas pa spreminja svet na boljše, prepričan pa sem, da bo isto delovala tudi kot žena in bodoča mamica," je še povedal.

 

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

 

"Že sedaj si ljubljen bolj, kot bi besede lahko opisale," je ponosna mama pripisala ob delitvi prve fotografije, na kateri svojega dojenčka drži za rokico. V komentarjih pod veselo objavo so ji čestitke izrekli številni zvezdniki, med njimi manekenka Heidi Klum, pevka Demi Lovato in Kim Kardashian.

"Vedno sem si želela postati mama in res sem srečna, da sva se s Carterjem našla," je zvezdnica v ekskluzivni izjavi povedala za revijo People in dodala: "Navdušena sva nad tem, da sva ustvarila družino, in najini srci kar pokata od ljubezni do najinega fantka." Hkrati je zvezdnica priznala, da je bil dojenček rojen s pomočjo nadomestne matere. 

 

'Aretacija domnevnih ruskih vohunov bi lahko bila ...
Zorman in Žvižej v en glas: Naturalizacija ...
Strast v bazenu: Temperatura se je dvignila za ...
Talenti na predizborih navdušili produkcijo: ...
Dr. Marija Anderluh: ''Pri vseh težavah je ...
Odlične palačinke brez jajc, moke in sladkorja
Polna luna bo prinesla željo po spremembah
Bila je zvezdnica 90., danes je brezdomka
Slavni igralec je resno razmišljal, da bi ubil ...
Starši želijo, da se otroci naučijo teh veščin
Obnova stare hiše ali gradnja nove?
Previdno, če imate te simptome