Ob rojstvu hčere ganil z izbiro imena

Bibaleze.si
NOVICE
1
17.09.2020, 12:50

Košarkar Pau Gasol in njegova soproga Cat sta se razveselila svoje prve prve hčerkice. Ob tem sta ganila z izbiro njenega imena, s katerim sta oddala čast preminulima članoma družine Bryant.

Ob rojstvu hčere ganil z izbiro imena

Pau Gasol in  Catherine McDonnell sta se razveselila svoje prve hčere. Ob tem sta na instagram profilu objavila skupno fotografijo družinice in zapisala: "Naša mala je končno prispela! Porod je minil dobro in ne bi mogla biti srečnejša! Elisabeth Gianna Gasol, ime najine hčere nosi globok pomen."

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

Z izbiro imena je Gasol počastil spomin na preminulega Koba Bryantain njegovo hčerGianno. Novica o njuni izgubi je namreč pretresla ves košarkarski svet. S to malo gesto pa je Pau pokazal, da nikdar ne bosta pozabljena in da bo spomin nanju ostal večen.

Da pa uživa v čarih očetovstva in je že prve dni ponosen oče hčere, Pau ne skriva v svojih objavah.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

 

Vanessa Bryant je pod fotografijo malčice zapisala komentar: "Moja krščenka je tu!"  Gasolpa ji je odgovoril: "Radi te imamo, sestra! Ti boš najboljša botra najini Ellie Gianni."

Gasol je namreč skupaj z Bryantom treniral v Los Angelesu od leta 2008 do leta 2014. V tem času je ekipa zmagala dve prvenstvi in Gasolova družina se je močno povezala z družino Koba, kar so ohranjali tudi po tem, ko so se njune karierne poti razšle. Kar pa za družini velja še danes, tudi po smrti Koba Bryanta in hčere Gianne. Pretekli mesec so namreč Pau, Cat, Vanessa in njene hčere Natalia, Bianka in Capri delili vožnjo s čolnom v bližini San Francisca. 

"Imela sva neverjetno povezavo," je za ameriške medije dejal Pau, ko so ga povprašali o Bryantu. "Vedno bo prisoten v mojem življenju in življenju vseh nas, na veliko različnih načinov,"je še dodal.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

Covid-19 v petek terjal 19 življenj. Beovićeva: ...
Real Madrid na Camp Nouu prisolil zaušnico ...
Anistonova poziva sledilce, naj ne glasujejo za ...
Jerneja razveseljuje s sladkimi dobrotami, ...
Kaj se zgodi, ko nehamo telovaditi?
Iz kuhinje naših babic: juha z jurčki
Končno bo počilo, tekmovalec bo izgubil živce
6 znakov, da vas ženska ne jemlje resno
Ali lahko otrok uživa gobe? Ali nosečnica lahko ...
Podjetniška ideja Lily Allen navdušila ženske
Trik, ki si ga morate zapomniti
Ime za deklice, ki pomeni 'zvezdo, zenico'