Oče Nine Radi iskreno o odnosu hčerke z Ambrožem

M. A. /
NOVICE
0
01.12.2021, 5:00

Nina Radi se je širni Sloveniji predstavila letos spomladi, ko je v šovu Sanjski moški iskala ljubezen. Takrat je priznala, da je že nekaj let pred tem nad ljubeznijo obupala in tudi potem, ko je v omenjenem šovu ni našla, je priznala, da je ne namerava iskati za vsako ceno, ampak se bo prepustila toku dogajanja. Jeseni je odšla v Kmetijo in nepričakovano ljubezen našla tam. V včerajšnji epizodi je Nino na posestvu obiskal njen oče, ki je hčerko videl prvič po tem, ko se je zaljubila v Ambroža Vahna Kralja.

Oče Nine Radi iskreno o odnosu hčerke z Ambrožem

Kmetija se vse bolj bliža koncu, preostali tekmovalci, ki svoj čas posvečajo predvsem taktiki, ki bi jih pripeljala do finala, pa v teh dneh dobivajo tudi obiske od domačih, ki jih niso videli dolga dva meseca. V včerajšnji epizodi je tako svoje najdražje sprva dočakala Polona Kranjc, nato pa še Nina Radi, ki jih je videla prvič po tem, ko se je prav v tem šovu zaljubila v sotekmovalca Ambroža Vahna Kralja

'Upam, da se bo tudi po koncu snemanja iz njunega odnosa res kaj izcimilo,' je povedal Ninin oče Jože, ki že po Nininem opisovanju verjame, da sta z Ambrožem sorodni duši. Več v spodnjem videu.

V sinočnji epizodi ste lahko spremljali tudi prihod Polonine družine in predvsem Polonin trud, da osvoji zlato vstopnico, ki bi jo pripeljala naravnost do finalnega tedna. Kot črna ovca se bo dobila z dvojčkoma Klobasa, ki veljata za glasnika stricev iz ozadja, a niti fanta nista vedela, da so se tokrat strici malce ponorčevali iz njiju. Polona je namreč že pred njunim prihodom dobila skrito nalogo, da se mora pretvarjati, da ne razume, kakšno nalogo ji želita predati in ker ji je s tem uspelo spraviti ob živce brata, je bil namig njen. Naloga je poskrbela za zabavne trenutke, ali je Poloni uspelo, pa ne spreglejte nocoj ob 21.00 na POP TV. Najbolj neučakane epizoda predpremierno že čaka na VOYO.

Že v torek pa je posestvo obiskala Ginova družina, ki je prav tako odkrito spregovorila o njegovem odnosu s Tjašo. Več najdete TUKAJ.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

Polona se bo pred dvojčkoma Klobasa pretvarjala, da ne razume navodil njune preproste naloge.
Polona se bo pred dvojčkoma Klobasa pretvarjala, da ne razume navodil njune preproste naloge. / FOTO: POP TV

Na Višarjah in v Sella Nevei omejili dnevno ...
Kozinovo čaka najpomembnejša borba v karieri, ...
Oboževalci Akija Rahimovskega Vodnjak življenja ...
Je skrivnostnež, ki je v Ljubljani delil vrtnice, ...
To so znaki, da je vaša higiena slaba
Priljubljena priloga, ki je lahko tudi samostojna ...
Hčerka nekdanjega para je odrasla v pravo lepotico
Do kdaj je veljavno staro vozniško dovoljenje in ...
"Ko je otrokom dolgčas, jih zamotim po metodi ...
Zaposleni pregorevajo – bo tudi letos zamik rokov ...
Najboljše domače čistilo za kopalnico!
Slasten obrok, ki bo navdušil vso družino