Nekdanje 'divje dekle' pričakuje prvega otroka

M. A. /
NOVICE
0
13.05.2022, 11:31

V letih, ko je s svojo družino igrala v 'hišnem' resničnostnem šovu The Osbournes, je Kelly Osbourne veljala za pravo divje dekle, ki je na prvo mesto postavljalo zabavo. A Kelly, ki danes šteje 37 let, se je sčasoma umirila, zdaj pa je sklenila, da je čas za novo vlogo v njenem življenju: prvič bo postala mama.

Nekdanje 'divje dekle' pričakuje prvega otroka

'Vem, da sem bila v zadnjih mesecih precej tiho, zdaj pa bi rada z vami delila pravi razlog za mojo odsotnost. Presrečna sem, da lahko sporočim, da bom postala mama! Če rečem, da sem srečna, ni dovolj! Navdušena sem,' je na družbenih omrežjih zapisala 37-letna Kelly Osbourne in ob tem delila še dve svoji fotografiji, na kateri občuduje sliko ultrazvoka. Hči Ozzyja in Sharon Osbourne je v minulih letih pogosto polnila strani britanskih tabloidov in poskrbela za številne škandale, nato pa se vendarle umirila in srečo našla v objemu rokerja Sida Wilsona. Prav z njim zdaj pričakuje prvega otroka.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

Kelly in Sid se sicer poznata že dolgih 23 let, spoznala naj bi se bojda na enem izmed koncertov Kellyjinega očeta, a njuna ljubezen se je rodila šele v lanskem letu. Kljub temu tisti, ki so jima blizu, poročajo, da sta noro zaljubljena in se otroka res veselita, ta želja pa je v Kelly tlela že dlje časa. Kot je v enem izmed intervjujev povedala lani, je dejala, da se kot ženska počuti oropano. 'Želela bi si biti poročena, ljubljena, imeti otroke. Moj brat ima tri hčerke in tudi sama si želim otroke, a za zdaj mi to ni bilo namenjeno.' 

Čas do nosečnosti je pevka in igralka sicer preživljala z delom na sebi. Aprila lani je slavila štiri leta, odkar se je odrekla alkoholu, nato pa je sicer tej drogi spet podlegla, a se uspešno izvlekla. Kot je povedala oktobra, ko je praznovala rojstni dan, je zdaj spet pet mesecev trezna in tako želi tudi nadaljevati. Kdaj bo Kelly rodila, sicer ni znano, slika ultrazvoka pa je razkrila, da naj bi bila 3. maja noseča enajst tednov, kar pomeni, da naj bi rodila nekje v pozni jeseni letos.

Kelly Osbourne
Kelly Osbourne / FOTO: Profimedia

Pred vrati predstavitve kandidatk in kandidatov ...
Zaniolo in izjemni Rui Patricio Romi prinesla ...
Monaška princesa Charlene: Še vedno sem krhka
Mijo so sprva obhajali dvomi glede Lovra, danes ...
Če imate to bolezen, bodite previdni z uživanjem ...
Hitro jogurtovo pecivo brez moke
Mirela se je poslovila od svojih podaljškov
S posebnimi kamerami nad voznike, ki med vožnjo ...
12 stvari, ki jih razumejo samo starši s tremi ...
Kmalu denar na računih zavezancev, ki so lani ...
Veste, katera solata je poleti najboljša?
Odlično kosilo s sladico, pripravljeno v ...