Očka v porodni sobi: ’Ko tam dobiš nalogo, je vse precej lažje’

M. A. /

NOVICE

1
17.02.2020, 8:36

V zadnjih letih se vedno več novopečenih staršev odloča, da je ob porodu prisoten tudi oče in prav nič drugače ni bilo pri Robertu Korošcu, mlademu slovenskemu igralcu, ki ga bo širna Slovenija kmalu spoznala kot doktorja Kristjana Bevka v novi seriji Najini mostovi, ki 2. marca prihaja na POP TV. Kot pravi sam, mu je izkušnja pred kratkim pomagala pri novi vlogi.

Očka v porodni sobi: ’Ko tam dobiš nalogo, je vse precej lažje’

Robert Korošec ima sicer že eno hčer, lani poleti pa je oče postal drugič in to ravno takrat, ko so v Vipavi začeli s snemanjem nove slovenske serije Najini mostovi. V petek je na uradni predstavitvi serije spregovoril tudi o svoji nedavni izkušnji iz porodne sobe, kjer sta s partnerko dobila drugega otroka. ’Za naju je bil že to drugi porod, zato sem bil tudi sam malo bolj utečen. No, jaz utečen, saj vemo, kdo takrat najbolj dela (smeh). Ampak mogoče mi je pa ta izkušnja pomagala kot TV zdravniku, da sem te stvari malo bolj poznal,' je priznal v smehu in dodal, da se je v vlogo zdravnika v zadnjih mesecih kar precej vživel, saj je bil priča padcu neke gospe in ji je začel govoriti kar besedilo iz serije.

Robert Korošec je v lanskem poletju drugič postal oče.
Robert Korošec je v lanskem poletju drugič postal oče. / FOTO: Miro Majcen

'Sem pa bil zadolžen za eno nalogo, in sicer sem moral ves čas spremljati kisik. Ko v tisti sobi dobiš nalogo, je vse precej lažje. Če je lahko komu tam noter kaj lažje (smeh),’ je priznal Robert Korošec, ki ga boste lahko od 2. marca naprej ob 20.00 v seriji Najini mostovi na POP TV spremljali v vlogi doktorja Kristjana Bevka, ki se po petnajstih letih vrne v rodno Vipavo, njegov prihod pa znova zbudi številne nerazčiščene stvari, družinske zamere, pa tudi mladostno ljubezen.

Maši Grošelj in Robertu Korošcu se pridružuje močna igralska zasedba, med drugim na televizijske ekrane prihajajo Marijana Brecelj, Rok Kunaver, Aleš Valič, Jernej Kuntner, Helena Peršuh, Anuša Kodelja, Anja Drnovšek, Tina Gorenjak, Saša Pavlin Stošić, Darja Reichman, Nina Ivanič, Matej Zemljič in Jure Kopušar

Serija Najini mostovi na POP TV prihaja 2. marca ob 20.00.
Serija Najini mostovi na POP TV prihaja 2. marca ob 20.00. / FOTO: Ana Gregorič

 

NOVICE

Nova energetska politika: Način ogrevanja bo ...

ŠPORT

Savšek: Mislim, da še nisem čisto dojel, kaj mi ...

POP IN

Slovenski kaskaderji navdušujejo v svetovno znani ...

TV ODDAJE

Tekmovalci so prekršili pravila, ki veljajo na ...

VIZITA.SI

Zgodnji simptomi raka, ki jih spregledajo skoraj ...

OKUSNO.JE

Jabolčno pecivo: recepti za vse priložnosti in ...

ZADOVOLJNA.SI

Prednosti in slabosti spolnih odnosov po 40. letu

MOSKISVET.COM

V takšno lepotico je zrasla hči Primoža Peterke

BIBALEZE.SI

Sin je umiral od smeha, ko mu je povedal o svojem ...

CEKIN.SI

Kdo je odvetnica, ki zmelje partnerje ...

DOMINVRT.SI

Ste že kdaj uporabili aluminijasto folijo na tak ...

ZADOVOLJNA.SI

To je trenutno najbolj vroč trend pri urejanju ...