Michael Douglas osramočen na maturantski proslavi hčere

NOVICE
3
11.06.2021, 10:25

Priljubljeni ameriški igralec in producent Michael Douglas, sin prav tako legendarnega filmskega igralca Kirka Douglasa in soprog fatalne Catherine Zete Jones, je priznal, da se je na maturantski proslavi svoje hčere znašel v nekoliko neprijetni situaciji.

Michael Douglas osramočen na maturantski proslavi hčere

76-letni Michael Douglas, ki je zaslovel po številnih prepoznavnih vlogah v filmih, kot so Prvinski nagon, Usodna privlačnost in Popolni umor, je v oddaji 'The Kelly Clarkson Show' spregovoril o neprijetni situaciji na hčerini maturantski zabavi. Vsi ostali starši so bili namreč prepričani, da je 18-letna Carys njegova vnukinja in ne hčerka. 

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

"Bilo je čudovito, zelo sem ponosen nanjo. No, le malce nelagodno sem se počutil in zvenelo je dokaj grobo, ko so mi ostali starši rekli: 'Čestitam, zagotovo si ponosen na svojo vnukinjo!' V redu je, tega nisem jemal resno, poskušali so biti ljubeznivi," je dejal igralec in dodal, da ga takšni komentarji ne prizadenejo, enostavno nanje odgovori z nasmehom. Povedal je še, da je bila maturantska proslava njegove deklice izjemno lepa in super organizirana kljub ukrepom in omejitvam zaradi koronavirusa. Na svojem Instagramovem profilu je Douglas objavil tudi družinsko fotografijo in znova poudaril, kako zelo ponosen oče je. "Carys, čestitam tebi in tvoji celotni generaciji. Tvoja mama in jaz sva izjemno ponosna nate. Zelo te imava rada in se veseliva tvoje prihodnosti, saj najboljše šele prihaja," je zapisal poleg fotografije, na kateri sta tudi soproga Catherine in sin Dylan. 

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

Carys pa je v preteklosti že zaupala, da ji je bilo vedno težko zaradi svetovno znanih staršev. "Menim, da se moram konstantno dokazovati drugim ljudem, da nisem le hči znanih staršev. Ko sem bila mlajša, mi ni bilo všeč, da so me vedno predstavljali kot članico dinastije Douglas. Tisto, kar me je najbolj motilo, pa je prepričanje ljudi, da nikoli nič ne delam, ampak mi je enostavno vse servirano na pladnju. No, resnica je drugačna ..." je pred časom dejala deklica v enem izmed intervjujev. 

Michael ima sicer tri otroke. Prvega, Camerona, iz zakona z Diandro Luker in ostala dva, Dylana in Carys, iz zakona s Catherine Zeto Jones, s katero sta skupaj že dobrih 21 let. 

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

Medicinske sestre množično odhajajo: raje za ...
Ducati že letos z laskavim naslovom v kraljevem ...
Gregor ni bil Sandrin sanjski moški, na njenem ...
Gregor ni bil Sandrin sanjski moški, na njenem ...
Kako se spreminja naše telo po štiridesetem letu?
Najbolj hrustljav in slasten krompir, kar ste ga ...
Anja brskala po telefonu, številne pošiljale gole ...
Vroča Brazilka želi največjo naravno zadnjico na ...
Njo je princ Harry prvo obvestil o rojstvu ...
To vse je treba urediti pred odhodom na dopust na ...
To so najbolj priljubljene pasme psov pri nas
Za boljše počutje in fit telo ne potrebujete časa