Meghan Markle z Lilibet Diano v naročju

S.B. /
NOVICE
1
08.06.2021, 20:00

Le štiri dni po rojstvu hčerkice Lilibet "Lili" Diane Mountbatten-Windsor je luč sveta ugledal tudi Meghanin knjižni prvenec z naslovom 'The bench' ali Klop. Slikanica, ki jo je Meghan za prvi očetovski praznik podarila svojemu ljubljenemu princu Harryju.

Meghan Markle z Lilibet Diano v naročju

Meghan Markle je več kot očitno uspešna na več različnih področjih. Ne le, da je igrala eno glavnih vlog v uspešni seriji Nepremagljivi dvojec, po poroki s princem Harryjem je postala aktivna v javni sferi tudi na humanitarnih področjih in ozaveščanju javnosti o problematikah današnjega časa in opogumljanju žensk. Med drugim pa je za prvi očetovski praznik princu Harryju podarila prav posebno, osebno darilce. Napisala je slikanico, ki jo je zanjo ilustriral Christian Robinson in ki govori o pristnem in ljubečem odnosu očeta do sina, skozi oči matere. To čudovito darilo pa vsebuje tudi prav poseben detajl. 

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

 

Meghan je namreč že pred rojstvom njune deklice tudi malo Lilibet Diano vključila v celotno zgodbico. Na ilustriranem posestvu, ki je videti identično kot je njihovo resnično domovanje v Santa Barbari, je namreč videti tudi Meghan, ki v naročju drži svojo dojenčico. In čeprav je bila slikanica prvotno namenjena odnosu Harryja in Archieja, ki ga je Meghan želela orisati skozi svoje oči, si očitno ni želela, da bi bila njihova mala deklica izvzeta iz celotne zgodbice, čeprav takrat še ni bila rojena. 

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

 

Mediji so ta prizor poimenovali kot prvi prizor mame in hčere. V intervjuju, ki ga je leta 2016 opravil za PBS, pa je ilustrator slikanice Christian Robinson dejal: "Ko boste videli slikanico, boste morda pomislili na zgodbo avtorice in ilustracije ilustratorja. Zgodba pa je pravzaprav nekaj, kar se dogaja, ko se avtor in ilustrator združita v eno. Nadaljujem z dizajnom in barvami, in razmišljam o tem katere barve si še želim uporabiti, kako si želim, da bi bili videti liki v zgodbi in na kakšen način želim prikazati ozadja. Pomembno mi je, da skozi svoje ilustracije pripovedujem zgodbe, ki odražajo to, v kako raznolikem svetu pravzaprav živimo."

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

 

Medicinske sestre množično odhajajo: raje za ...
Ducati že letos z laskavim naslovom v kraljevem ...
Ekipi 24ur.com in SVET na Kanalu A se ...
Gregor ni bil Sandrin sanjski moški, na njenem ...
Kako se spreminja naše telo po štiridesetem letu?
Najbolj hrustljav in slasten krompir, kar ste ga ...
Anja brskala po telefonu, številne pošiljale gole ...
Vroča Brazilka želi največjo naravno zadnjico na ...
Njo je princ Harry prvo obvestil o rojstvu ...
To vse je treba urediti pred odhodom na dopust na ...
To so najbolj priljubljene pasme psov pri nas
Za boljše počutje in fit telo ne potrebujete časa