To je ob rojstvu Lilibet razkrila astrologinja princese Diane

S.B. /
NOVICE
2
06.06.2021, 19:09

Vojvoda in vojvodinja Suseška, princ Harry in njegova soproga Meghan Markle, sta danes javnost obvestila, da sta se razveselila svoje drugorojenke. Z izbiro imena sta počastila tudi spomin na princeso Diano.

To je ob rojstvu Lilibet razkrila astrologinja princese Diane

Mali Archie, sin princa Harryja in Meghan Markle, je postal veliki bratec. Sestrica je namreč po poročanju BBC-ja kljub Meghanini želji, da bi rodila doma, na svet privekala v petek ob 11.40 v bolnišnici v Santa Barbari, v Kaliforniji. Z izbiro imena sta vsekakor presenetila, saj sta z njim počastila članici kraljeve družine, dekličino prababico kraljico Elizabeto II. in pokojno babico, princeso Diano. Izbrala sta namreč ime iz dveh delov, Lilibet "Lili" Diana Mountbatten-Windsor, Lilibet naj bi bil vzdevek prababice, srednje ime, Diana, pa je dodeljeno v čast Harryjeve pokojne mame, princese Diane. Njuna deklica je sedaj osma v vrsti za britanski prestol. 

Meghan Markle in princ Harry
Meghan Markle in princ Harry / FOTO: Profimedia

Srečna novopečena starša sta v izjavi za javnost še dodala, da sta tako mama kot deklica zdravi in se počutita dobro. V uredništvu pa se pridružujemo vsem čestitkam mladi družinici! 

Pri Hellomagazine.com pa poročajo, da se je ob novici, da sta Harry in Meghan povila drugorojenko, oglasila tudi astrologinja Debbie Frank, ki je že izdelala astrološko karto njune hčerkice: "V kraljevi družini ni veliko članov z astrološkim znakom dvojčka. Pravi primer dvojčka je bil pokojni princ Philip, ki je zdaj dobil dostojno zamenjavo. Dvojčki so živahni, razigrani, vedno pripravljeni na šalo, izjemno duhoviti, vedno družabni in mladi po srcu. Prav takšna pa bo tudi Lilibeth". 

"Astrološko se bo odlično ujela s starejšim bratcem Archijem. Onadva bosta izjemno povezana, zanimale ju bodo iste stvari in drug drugemu bosta največja opora. Nova dojenčica Sussex ima lunov ognjenem znaku ovna, zato bo prav gotovo v vsaki situaciji točno vedela, česa si želi. Najbrž bo postala dokaj gospodovalna. Kljub temu pa bo imela zelo izrazito občutljivo črto in bujno domišljijo. Rojena je v poziciji sonca v deseti hiši, kar jo bo vedno postavljalo v središče pozornosti. Na svet je prišla zato, da tu pusti svoj pečat in definitivno je tu z razlogom, kar se bo videlo že v njenih ranih letih," je še dodala astrologinja, ki je bila tudi osebna svetovalka princese Diane, s katero sta bili vse do njene tragične smrti nerazdružljivi in zaključila: "Deklica bo zelo ekstravertirana z privlačno osebnostjo, ki bo ljudi privlačila kot magnet. Imela bo človeško toplino in sposobnost povezovanja z drugimi, pri tem pa bo uporabljala svojo občutljivost, s katero bo želela vplivati na to, da bodo njihova življenja kar se da boljša."

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke


Medicinske sestre množično odhajajo: raje za ...
Ducati že letos z laskavim naslovom v kraljevem ...
Gregor ni bil Sandrin sanjski moški, na njenem ...
Gregor ni bil Sandrin sanjski moški, na njenem ...
Kako se spreminja naše telo po štiridesetem letu?
Najbolj hrustljav in slasten krompir, kar ste ga ...
Anja brskala po telefonu, številne pošiljale gole ...
Vroča Brazilka želi največjo naravno zadnjico na ...
Njo je princ Harry prvo obvestil o rojstvu ...
To vse je treba urediti pred odhodom na dopust na ...
To so najbolj priljubljene pasme psov pri nas
Za boljše počutje in fit telo ne potrebujete časa