Mama Ana stopila hčeri v bran: Sram jih je lahko!

S.B. /

NOVICE

1
02.09.2022, 10:20

Skoraj desetletje medijske vojne in javnega linča je za priljubljeno hrvaško pevko Severino. Medtem ko so se bivšemu soprogu in očetu njenega otroka Milanu Popoviću pridružili tudi Severinin bivši soprog Igor Kojić, večina hrvaških uradnikov ter celo njena sestra Marijana, je mati tista, ki jo kot levinja brani pred napadi. Prvič je za medije podala izjavo, v kateri pojasnjuje, kako se počuti ob vsem javnem linču svoje slavne hčere.

Mama Ana stopila hčeri v bran: Sram jih je lahko!

"Ta objem me je naredil človeka, te roke so zasejale v meni toplino in nežnost, njeno srce pogum, njena podpora varnost ... njen odnos pa dostojanstvo. Mama je moje najbolj varno zatočišče," je temnolasa Severina pred časom zapisala ob fotografiji, na kateri se stiska k mami v objem. Tokrat pa njena mama Ana Vučković ni zmogla več v tišini spremljati javnih napadov na svojo hčer, zato je na hrvaško televizijo naslovila elektronsko pismo, v katerem je zapisala: "Spoštovani. Sem Severinina mama. V sinočnjem dnevniku Nove TV ste prebrali izjavo Milana Popovića. Vsi veste, kdo je samo zato, ker je bil z mojo hčerko. Zanj pred tem ni nihče niti slišal. On pojasnjuje, kaj se je dogajalo v moji hiši. Sram ga je lahko. Od kje mu pravica za komentiranje? Niti ga tu ni bilo niti se ne bo vrnil." 

PREBERI ŠE: Severina objavila redko fotografijo z mamo

"Od kod mu pravica, da 10 let neprimerno blati mojo hčer, mater njegovega otroka? Ali kdaj pomisli na mojega vnuka, svojega sina? Že leta jo nadleguje in javno pljuva po njej, čeprav je mati njegovega sina. Tudi mene vse boli, ker vidim, kako živi. Zalezovanje, ustrahovanje, tožbe, podkupovanje ljudi, najslabše metode KBG se uporabljajo za mojo Severino in ljudi v njenem okolju," je nadaljevala in dodala: "Sinoči ste brali, da je komentiral, kaj sem rekla. Od kod mojemu bivšemu zetu pravica, da me omenja, od kod šele pravica, da govori, kaj sem rekla in česa nisem rekla? Morda sem stara, ampak nora in senilna nisem. Nazadnje ko sem videla tega človeka, ki ga ne želim imenovati, mi ni niti odzdravil, ko sem ga videla z mojim vnukom. Sram ga bodi."

Severina z mamo Ano.
Severina z mamo Ano. / FOTO: Facebook

Severinina mama je v izjavi dejala, da do tega trenutka še nikoli prej ni podala izjave za medije, čeprav je njena hči medijska osebnost že več kot 25 let."Tega nisem vešča in po tem do zdaj ni bilo potrebe. Zdaj pa moram spregovoriti." 

Ana še pojasnjuje, da je policiji povedala, da Severina svoje sestre ni poškodovala, da se je za napad odločila pevkina sestra. "Ja, povedala sem tudi, da to ni bilo prvič, da je Severino prijavila sestra. Ne samo nje, tudi lastno hčerko je Marijana prijavila policiji. Vsem pristojnim sem povedala, da Severina skrbi zame in da me boli, da tako trpi zaradi svoje sestre, ki si izmišlja stvari in laže."

"Ponavljam: imam 84 let, nisem v polni fizični pripravljenosti, a moji možgani so še vedno zelo vitalni. Moč mi dajejo moji vnuki in pravnuki. Tudi od vas, ki dajete Milanu prostor za izjave in prostor za norčevanje iz mene in Severine, bi bilo pravično, da preberete moje besede. Naj ljudje vedo, da zanj v naših življenjih ni prostora. Kar dela, vidi tudi bog. Bolje bi bilo, da moli vsak dan, kot da se nenehno pojavlja v medijih." 

NOVICE

Pobeglemu sinu ruskega guvernerja naj bi pomagal ...

ŠPORT

'Mbappe bo imel 15 dni, da sprejme odločitev. V ...

POP IN

Julia Roberts o smrti nekdanjega partnerja ...

TV ODDAJE

Tatjana Gajanović: Vesela sem, ko ljudje ...

VIZITA.SI

8 simptomov raka jajčnikov, ki jih mora poznati ...

OKUSNO.JE

Odlična krompirjeva jed iz pečice

ZADOVOLJNA.SI

Kraljica leta varala moža in svaku pošiljala ...

MOSKISVET.COM

Umrl slavni igralec, ki je nastopil v številnih ...

BIBALEZE.SI

Član skupine Čuki sporočil veselo novičko

CEKIN.SI

Slavni milijarder trdi, da so ljudje revni zaradi ...

DOMINVRT.SI

Najlepše ideje za božično dekoracijo v ...

CEKIN.SI

Ta pomembna sprememba vas čaka januarja!