Slavna pevka oznanila tragično novico

NOVICE
0
25.11.2021, 12:46

Britanska pevka Jessie J je želela na enem izmed svojih koncertov občinstvo razveseliti z novičko o nosečnosti, a se je namesto tega zlomila v hotelski sobi in le nekaj ur pred nastopom objavila tragično novico o izgubi otroka.

Slavna pevka oznanila tragično novico

Priljubljena in energična pop pevka, 33-letna Jessie J, se je izjemno veselila svojega nastopa v losangeleškem The Hotel Cafe, saj je želela s svojimi oboževalci deliti veselo novico o nosečnosti. Le nekaj ur pred koncertom pa se je zlomila od žalosti in na svojem profilu na Instagramu objavila tragično novico. "Še včeraj zjutraj sem se smejala s prijateljico, ko sem ji rekla: 'Ampak resno, kako bom jutri zvečer izvedla svoj nastop v LA-ju, ne da bi celotnemu občinstvu povedala, da sem noseča? Zdaj pa se borim z mislijo, da se bom med nastopom povsem zlomila. Danes zjutraj, ko sem se oglasila na tretjem pregledu, so mi namreč povedali, da utripa otrokovega srca ne zaznavajo več. Počutim se, kot da nimam nobenega nadzora nad svojimi čustvi. Mogoče bom kasneje obžalovala to objavo. Mogoče pa ne. Tega res ne vem," je pevka skrušeno zapisala v objavi. Dodala je še, da je izredno potrta, a ji ta travmatična izkušnja ne bo preprečila, da ne bi poskusila še enkrat. 

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke


Jessie J je imela že v preteklosti nekaj težav z zanositvijo in med drugim je nekoč priznala, da so ji zdravniki pri 26 dejali, da morda ne bo mogla imeti otrok. Čeprav se je leta 2019 po burni zvezi dokončno razšla z igralcem Channingom Tatumom in je trenutno srečno samska, se je zavestno odločila za zanositev in da bo otroka vzgajala sama. Veselila se je, da ji je kljub temačnim napovedim zdravnikov uspelo zanositi, in izjemno si je želela postati mama. Žal ji usoda tokrat te izkušnje ni namenila, vendar je Jessie dejala, da bo še naprej upala in poskušala uresničiti svoje sanje o materinstvu. 

Channing Tatum in Jessie J
Channing Tatum in Jessie J / FOTO: AP

Kljub težki preizkušnji in žalosti pa se je pevka odločila, da nocojšnjega koncerta ne bo odpovedala. »Še vedno sem v šoku, žalost je ogromna, ampak vem, da sem močna, in vem, da bom v redu. Vem, da je na milijone žensk po vsem svetu občutilo to bolečino in še več. Počutim se blizu tistim, ki jih poznam, in tistim, ki jih ne poznam. To je največja osamljenost na svetu,« je dejala in svojim sledilcem sporočila, da se vidijo nocoj na koncertu v Los Angelesu.
 

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

Potrdili 2364 novih okužb, odstotek pozitivnih ...
Dvojno slovensko slavje v Rusiji: zmaga Emi ...
Kanye West s pomenljivo fotografijo pokazal, da ...
Suzana in Julija: Ni lahko biti koreograf in ...
Ta funkcionalna motnja velja za bolezen sodobnega ...
Recepti, ki bodo navdušili ljubitelje slavne ...
Slovenka, ki je že 5 let ljubica poročenemu ...
Ti avtomobili so najzanesljivejši
Priljubljeno kratko ime za fante
Zato Slovenci prodajajo zlatnino in drug nakit
Luksuzno domovanje upokojene igralke vas bo ...
Ta jed je Anžetu Kupleniku prinesla uvrstitev v ...