dominvrt

Znani Slovenec prvič postal očka ob polni luni, zdaj ima že tri

OČKOV KOTIČEK
1
06.09.2019, 8:10

S Srđanom Milovanovićem, simpatičnim sinhronizatorjem številnih risank, ki jih lahko spremljate tudi na OTO, smo v tem poletju že klepetali o očetovski vlogi v gospodinjstvu in tudi o karieri, ta teden pa je razkril, da bo jeseni nastopil v priljubljenem šovu Znan obraz ima svoj glas. To pa še ni vse, to poletje je namreč že tretjič postal očka.

Znani Slovenec prvič postal očka ob polni luni, zdaj ima že tri

Prejšnji mesec je hčerki pomagal upihniti osem, sinčku pa pet svečk, že julija pa se je družina Srđana Milovanovića povečala še za enega člana: 10. julija je namreč dobil še enega sinčka, ki pa je že kar takoj pokazal, da bo očetu (in tudi sorojencema) sledil po sinhronizatorski poti. Žena je namreč dobila popadke po ogledu filma Skrivno življenje hišnih ljubljenčkov 2, za katerega je glas posodil tudi Srđanov sin.

Slovenec, ki ga vsi otroci poznajo, a ga praktično ne poznajo
Preberi še:
Slovenec, ki ga vsi otroci poznajo, a ga praktično ne poznajo

Srđan Milovanović je pred dvema mesecema še tretjič postal očka.
Srđan Milovanović je pred dvema mesecema še tretjič postal očka./ FOTO: Miro Majcen

’Po navadi gremo družinsko na vse premiere filmov, za katere glas posodim jaz ali celo kateri od mojih otrok, za ta film pa to žal ni bilo mogoče, ker sem imel sočasno premiero neke predstave, zato smo šli 9. julija skupaj. In žena je takoj po filmu začela dobivati popadke (smeh). Ob štirih zjutraj smo šli v porodnišnico in 10. julija se nam je pridružil novi član,’ nasmejano pove Srđan, ki je bil pri porodu tudi tokrat prisoten. ’Imela sva super babico, ki je bila skoraj ves čas ob nama, nekaj časa sta bili celo dve. Pri prvih dveh porodih ni bilo tako, sploh prvi je bil najbolj stresen, tudi zaradi umetnih popadkov, ki so jih morali sprožiti; zato tudi najbrž najbolj boleč in dolgotrajen. Poleg tega smo bili takrat sredi avgusta, ko je veliko dopustov in posledično premalo kadra, polna luna je bila in vse porodne sobe so bile zasedene. Babice so tekale iz ene sobe v drugo, zato sva bila toliko časa brez nje. Tokrat je bil pa res pravi šolski primer. Čutila je popadke, zbudila sva otroka, šli smo v porodnišnico, in to je to.’

Tudi njegova starejša otroka že stopata po očetovi sinhronizatorski poti.
Tudi njegova starejša otroka že stopata po očetovi sinhronizatorski poti./ FOTO: Miro Majcen

Zdaj jih je pet, manj spi žena

Ker smo nazadnje govorili o moških in ženskih vlogah v družini, ga vprašamo, kako je zdaj s spanjem, a Srđan nemudoma prizna, da manj spi žena, da pa je več pomagal, ko je bil še na dopustu.’Ko se gospodič ob treh zjutraj spomni, da bi gledal lučke s terase, sem jaz čisto v redu, ko pa se doji, pa ne morem veliko pomagati,’ pove novopečeni očka, ki je vesel, da sta oba otroka novega člana družine lepo sprejela, a pravi, da malček še ne mara, da se preveč posega v njegov osebni prostor.

’Očetje so danes bolj vpleteni v vzgojo … in prav je tako!’
Preberi še:
’Očetje so danes bolj vpleteni v vzgojo … in prav je tako!’

Družinici tudi mi iskreno čestitamo in ji želimo veliko lepih in skupnih trenutkov, Srđana pa lahko jeseni spremljate tudi v šovu Znan obraz ima svoj glas – prvič že 22. septembra ob 20.00 na POP TV. Kdo vse mu bo tam delal družbo, preberite TUKAJ.

Jeseni se bo preizkusil v šovu Znan obraz ima svoj glas, ki na POP TV prvič prihaja 22. septembra ob 20.00.
Jeseni se bo preizkusil v šovu Znan obraz ima svoj glas, ki na POP TV prvič prihaja 22. septembra ob 20.00./ FOTO: POP TV

 

Thomas Cook propadel, po svetu ostalo ujetih ...
Napetost raste, Šmuc prepričan: Rusi na krilih ...
25 let Prijateljev: oddaja, ki je spremenila ...
Ana Dežman: Švicala sem kot v savni, a se je ...
Po uspešni operaciji so Romani povedali, da bi ...
To bo navdušilo vse ljubitelje domačih jedi!
Meghan Markle z Archijem prispela v Južno Afriko
Izpoved Hrvatice, ki je prodajala nošene spodnje ...
Nepričakovano pri 41 letih zanosila
V Srbiji se držijo za glave: plačali so skoraj 70 ...
Izjemen fenomen v globinah morja
Kako do cenejše položnice za vso družino?