dominvrt

Znani Slovenec postal očka!

NOVICE
23
30.11.2012, 10:29

Simon Meglič, član nekdanje skupine Bepop, je pred dnevi že drugič postal očka. Dekletu Andreji in hčerki Isabelli se je zdaj pridružila še mala Brina, velika 53 cm in težka 3.300 gramov.

Znani Slovenec postal očka!

Spoznajte malo Brino!
Spoznajte malo Brino!/ FOTO: osebni arhiv

 

Simonpravi, da je bilo rojstvo druge hčerke vsekakor drugačno od prvega. "Zavedam se, kaj pomeni nova članica družine, sem že v polni pripravljenosti na ponovno popolno podreditev mojim trem dekletom, da skupaj pospremimo Brinok prvim korakom," nam je v pogovoru zaupal član nekdaj zelo priljubljene najstniške skupine, ki pravi še, da so bili prvič občutki res intenzivni in polni neznank in pričakovanj. "Pri Brini to doživljam veliko bolj mirno in z občutkom nekega naravnega procesa, ki ne bo obrnil mojega življenja na glavo. Ob vsem tempu službe, družine in naše preselitve z Andrejo praktično nisva imela časa niti razmišljati o nosečnosti, kaj šele, da bi si privoščila kakšna posebna razvajanja, kot sva si to lahko pri Isabelli. Vse skupaj je minilo v trenutku," pravi novopečeni očka, ki je s svojo družino le teden dni pred rojstvom Brine zaživel v novem domu.

Andreja in Brina se jima bosta z Iso, kot ji očka ljubkovalno reče, pridružili predvidoma že konec tedna, tako mamica kot dojenčica se počutita dobro. "Brina je zdrava, ješča in krepka punca, ki nas je razveselila dva tedna pred rokom," nam je še zaupal očka, ki tudi sicer veliko dela od doma, tako da lahko z družino preživi veliko časa, kar šteje za veliko srečo.

Tretjega dojenčka parček za zdaj ne načrtuje. "S puncami sem povsem zadovoljen, nekako se velikokrat bolje in lažje razumem z dekleti in v njihovi družbi mi prav nič ne manjka," nam je za konec še povedal Simon.

Svojo nosečnost je kar pet mesecev uspešno skrivala še ena članica slovenske glasbene skupine ...

Življenje pa se je s prihodom otroka povsem postavilo na glavo še eni znani Slovenki ...

Simon Meglič z družino
Simon Meglič z družino/ FOTO: osebni arhiv

Svoje mnenje lahko izrazite na naši Facebook strani ali pa se nam samo pridružite s klikom na

Thomas Cook propadel, po svetu ostalo ujetih ...
Napetost raste, Šmuc prepričan: Rusi na krilih ...
25 let Prijateljev: oddaja, ki je spremenila ...
Ana Dežman: Švicala sem kot v savni, a se je ...
Po uspešni operaciji so Romani povedali, da bi ...
To bo navdušilo vse ljubitelje domačih jedi!
Meghan Markle z Archijem prispela v Južno Afriko
Izpoved Hrvatice, ki je prodajala nošene spodnje ...
Nepričakovano pri 41 letih zanosila
V Srbiji se držijo za glave: plačali so skoraj 70 ...
Izjemen fenomen v globinah morja
Kako do cenejše položnice za vso družino?