dominvrt

Noseča Ana iz Ljubezni po domače doživela še eno presenečenje!

NOVICE
0
03.07.2019, 8:34

Pretekla sezona šova Ljubezen po domače je bila izredno uspešna, saj sta ljubezen sprva našla oba brata Hafner, mlajši izmed obeh, Jaka, pa se je s svojo izbranko Ano kmalu po začetku zveze že razveselil prihoda hčerkice. Čeprav ju je ta presenetila, sta se novice oba razveselila, voditeljica Tanja Postružnik Koren pa je skupaj s svojimi prijatelji pred dnevi poskrbela še za eno presenečenje.

Noseča Ana iz Ljubezni po domače doživela še eno presenečenje!

26-letna Ana Podobnik se je sicer sprva zagledala v Jakovega brata Gašperja Hafnerja, a ko je že po koncu snemanja več časa preživela skupaj z Jako, je preskočila iskrica, ki se je razplamtela v čudovito ljubezen. To bo v teh dneh okronala še deklica, ki jo oba že nestrpno pričakujeta, nove članice družine pa se seveda veselijo tudi ostali, predvsem babica Karmen, ki je Tanji zaupala, da je ob novici skorajda "dol padla".

Ana Podobnik je tik pred porodom.
Ana Podobnik je tik pred porodom./ FOTO: POP TV

Podobno presenečenje pa je čakalo tudi bodočo mlado mamico Ano, ko ji je Tanja pripravila pravi 'baby shower', torej zabavo ob prihodu otroka, ki so v zadnjih letih vse bolj priljubljene tudi pri nas. Ker pa nobena prava zabava ne mine brez daril, je odšla v trgovino Pikapolonica, kjer so ji za mlado mamico podarili otroški voziček FreeOn, ki s svojo športno eleganco skrbi, da bo aktivna mamica v trendu in da bo imela pri roki vse, kar bo potrebovala med sprehodi s svojo malčico. No, kot nam je zaupal Jaka, bo zagotovo krmilo vozička rad prevzel tudi sam in svojo hčerkico odpeljal po slikoviti pokrajini, ki smo jo spremljali že v šovu Ljubezen po domače.

Jaka in Ana bosta svojo deklico razvajala v vozičku FreeOn.
Jaka in Ana bosta svojo deklico razvajala v vozičku FreeOn./ FOTO: POP TV

Vedno urejena Ana nas je navdušila že med snemanjem, zanjo pa grde besede niso našli niti gledalci niti ustvarjalci šova. Čeprav jo je do poroda takrat ločilo le še nekaj tednov, je bila od glave do pet urejena tudi na nosečniškem fotografiranju, za katerega se odloča vse več nosečk. Za fotografije, ki jih bo zagotovo vedno skrbno čuvala, je nadela čudovita oblačila znamke mama licious, ki je namenjena nosečnicam in mladim doječim mamicam. Blagovna znamka danskega proizvajalca Bestseller, ki jo prodajajo v trgovinicah z oblačili Bambini, ponuja mešanico modnih potiskov, nežnih krojev in ženstvenih detajlov, saj stremijo k temu, da ženske tudi med nosečnostjo obdržijo svoj slog, lepoto in samozavest. Ani je to zagotovo uspelo!

Ana je tudi kot nosečnica vedno lepo urejena, pri čemer ji pomagajo v trgovinici Bambini.
Ana je tudi kot nosečnica vedno lepo urejena, pri čemer ji pomagajo v trgovinici Bambini./ FOTO: POP TV

Če je lansko poletje pri Jaki minilo predvsem v nestrpnem pričakovanju, ali bo prejel dovolj pisem, da se uvrsti v nadaljevanje 3. sezone šova Ljubezen po domače, pa je začetek tega poletja prineslo še večje pričakovanje, saj pričakuje svojo prvorojenko. Za zdaj bosta z Ano ostala prav na isti kmetiji v Papirnici, kjer smo spremljali ljubezenske dogodivščine, saj so jima Jakovi starši odstopili eno nadstropje, za prihodnost pa Jaka razmišlja, da bi svoji družinici zgradil novo hišo. Kot nam je zaupal že pred časom, je takoj, ko sta se z Ano začela družiti, vedel, da je ona tisto, kar je iskal, zato ne dvomimo, da bodo dnevi, ki so pred njima, najlepši v njunem življenju.

Ana in Jaka ne moreta skriti svoje ljubezni.
Ana in Jaka ne moreta skriti svoje ljubezni./ FOTO: POP TV

Ana se je tudi v vročih dneh počutila udobno v oblačilih mama licious.
Ana se je tudi v vročih dneh počutila udobno v oblačilih mama licious./ FOTO: POP TV

Sponzorirana objava

Tudi v Sloveniji smo lahko opazovali lunin mrk
De Ligt (do)končno v Juventusu: 'Predan delu kot ...
Po končanem festivalu Ultra Europe z največjo ...
Prijavi se: Ljubezen po domače
Izgubila obe dojki in ponosno pokazala svoje telo
Lahek poletni obrok v manj kot pol ure
Tanja Ribič skočila v bikini in osupnila
Spoznajte Siargao, najlepši otok na svetu
Jana Morelj: ''Nisem super mama, ker se vsak dan ...
V tem primeru boste vračilo dohodnine prejeli že ...
S tem trikom vam bo vrt poleti še bolj uspeval
Novak Đoković: kakšen luksuz si privošči?