dominvrt

Ker ni smela videti sinov, si je pobrila glavo. A poglejte jo danes ...

NAJSTNIKI
0
12.07.2019, 8:01

Je ena tistih zvezdnic, katere življenje se je odvijalo pred očmi javnosti – od zgodnjih otroških let naprej. Ves svet je tako lahko spremljal njene vzpone, pa tudi padce, izjemne glasbene nastope ter burno ljubezensko življenje. Čeprav je večkrat klonila pod težo zvezdništva, se je vsakokrat uspela pobrati in ponovno navdušiti s svojim edinstvenim vokalom. Do svojih oboževalcev je bila vedno brutalno iskrena in tako ne čudi, da je tudi pri 37 letih še vedno ljubljenka občinstva po vsem svetu. To je zgodba o Britney Spears, to je zgodba o pop princeski sodobnega časa!

Ker ni smela videti sinov, si je pobrila glavo. A poglejte jo danes ...

Britney Spears je zagotovo ena najuspešnejših samostojnih pevk v svetu pop glasbe, a le redki zares poznajo njeno sila zanimivo življenjsko zgodbo, ki se je začela z njenim rojstvom 2. decembra leta 1981 v mestu McComb v ameriški zvezni državi Misisipi. Bila je druga od treh otrok učiteljice Lynne Irene Bridges in gradbenika Jamesa Parnella Spearsa, katerima se ima zahvaliti za angleške, malteške, škotske, irske, francoske in valižanske korenine. Kmalu po njenem rojstvu se je družina preselila v mestece Kentwood v zvezni državi Louisiana, kjer je Britney odraščala v družbi starejšega brata Bryana in mlajše sestre Jamie Lynn.

Pri 14 letih ima že 2,6 milijona evrov
Preberi še:
Pri 14 letih ima že 2,6 milijona evrov

Pri vsega treh letih je začela peti v domačem cerkvenem pevskem zboru, istega leta sta jo starša na njeno željo vpisala tudi v plesno šolo. "Ko smo imeli doma obiske, sem vedno z veseljem nastopala zanje," je pred časom v intervjuju za Hollywood Reporter priznala zvezdnica. Dve leti pozneje je sledil njen prvi samostojni nastop: na proslavi ob zaključku vrtca je zapela pesem 'What Child Is This?' in navdušila občinstvo. Odziv ji je bil neizmerno všeč, zato jo je predana mama začela voziti na avdicije, na katerih so iskali domače talente, ki bi nastopali v zabavni industriji. Ob vstopu v osnovno šolo je učenje uspešno usklajevala s treningi gimnastike in tekmovanji na številnih otroških pevsko-plesnih tekmovanjih ter tako kmalu postala prava lokalna zvezda. Sicer je Britney čas rada preživljala predvsem v družbi starejšega brata ter njegovih prijateljev, zato ne čudi, da se je kot otrok navduševala nad tipično fantovskimi hobiji, kot sta košarka in vožnja z gokarti.

Prvi koraki v svet zabavne industrije

Tako kot vsi ameriški otroci devetdesetih let je bila tudi Britney zaljubljena v Disneyjeve junake. Njen najljubši lik je bila Daisy Duck, za katero je menila, da je pametna in zelo odločna – točno taka, kot si želi biti tudi sama. Navdušenje nad Disneyjem je doseglo vrhunec, ko je bilo prikupni svetlolaski osem let: starša sta jo namreč odpeljala v Atlanto na avdicijo za Disneyjevo televizijsko oddajo The All New Mickey Mouse Clubin čeprav se je odlično odrezala, je vodja avdicije Matt Casella ocenil, da je še nekoliko premlada za nastopanje v programu. A ker je v njej prepoznal neverjeten talent, jo je priporočal newyorški agentki za mlade talente Nancy Carson. Prav Nancy je bila tista, ki je po preizkusu talentiranosti Britneyjinima staršema svetovala, naj jo vpišeta na profesionalno šolo igralske umetnosti v New Yorku, kar sta tudi storila. V ta namen je mama svojo kariero obesila na klin ter se s hčerko preselila v New York City, da bi ta lahko uresničila svoje sanje.

 

V zgodnjih kariernih prizadevanjih se je Britney uspelo prebiti med tekmovalce priljubljenega televizijskega šova Star Search. Prav tako je nastopila v številnih televizijskih oglasih, leta 1992 pa se je v drugem poskusu uspela prebiti skozi avdicijsko sito in pri vsega 11 letih postati plesalka priljubljenega šova The Mickey Mouse Club, kjer je pela in plesala v družbi otroških zvezdnikov, ki jim je pozneje prav tako uspelo požeti svetovno slavo: med drugim so jo spremljali Ryan Gosling, Christina Aguilerain Justin Timberlake. Prav s slednjim je Britney razvila prav posebno prijateljstvo, ki je pozneje preraslo v ljubezen. A pojdimo lepo po vrsti ...

Od revne priseljenke do svetovne glasbene zvezde
Preberi še:
Od revne priseljenke do svetovne glasbene zvezde

Kot plesalka priljubljenega šova The Mickey Mouse Club.
Kot plesalka priljubljenega šova The Mickey Mouse Club./ FOTO: Profimedia

Disneyjev šov se je po dveh letih snemanj zaključil in Spearsova se je vrnila v rodni Kentwood, kjer je oče investiral v fitnes klub. Kljub rosnim letom je Britney že pri 12 letih znala nastaviti vse vadbene naprave in je naravnost blestela v organizaciji dela ter pomagala na noge postaviti uspešno družinsko podjetje. "Uspeha nikoli ni mogoče doseči na enostaven način," je prepričana Britney in tega se je očitno zavedala že v zelo zgodnji mladosti. Poleg učenja in usposabljanj je ves čas pomagala v domačem podjetju ter ob tem opravljala še kopico priložnostnih del. Med drugim je bila natakarica v lokalni restavraciji, kjer se je pozneje naučila tudi računovodskih veščin. Delo v restavraciji ji je bilo tako zelo všeč, da je več let pozneje ob uspešni pevski karieri investirala celo v lastno restavracijo Nyla v New York Cityju, v kateri so stregli tipične specialitete zvezne države Louisiane. Po nekaj letih uspešnega delovanja je prišla navzkriž z menedžmentom restavracije, zato se je odločila, da posel opusti. Restavracija Nyla sicer še vedno obratuje, v njej pa danes strežejo italijanske specialitete.

Pot do svetovne slave

Po zaključku Disneyjevega šova si je najstnica Britney na vse načine prizadevala uspeti v svetu zabave in leta 1997 se je zdelo, da ji je uspelo: podpisala je svojo prvo glasbeno pogodbo z založbo Jive Records. Za glasbenega mentorja so ji dodelili producenta Erica Fosterja Whita, ki ji je pomagal njen glas iz "nizkega in premalo popovskega" spremeniti v "značilno Britneyjinega". Večletni trud in trdo delo sta se obrestovala leta 1999, ko je Britney izdala svoj debitantski album ... Baby One More Time in požela neverjeten mednarodni uspeh. Album se je uvrstil na prvo mesto ameriške Bilboardove lestvice 200 največjih hitov in samo v Združenih državah Amerike je prodala več kot 10 milijonov izvodov; s tem je ta album postal najbolj prodajani album najstniške izvajalke vseh časov.

Uspeh je s seboj prinesel tudi mednarodno prepoznavnost in mediji so se začeli tako rekoč tepsti za njeno pozornost. Le nekaj tednov po izdaji glasbenega prvenca se je pojavila na naslovnici revije Rolling Stone v seksi oblačilih, ki so več odkrivala kot pa skrivala. Številne je njena razgaljena oprava zmotila, a sama je bila prepričana, da s tem ni nič narobe. Britney je praktično čez noč postala tarča tako ameriških kot svetovnih medijev in očem javnosti ni ostalo skrito niti njeno osebno življenje. Na začetku kariernega vzpona je prijateljevala z Regom Jonesom in Robbiejem Carricom, po izdaji prvega albuma pa se je zapletla v razmerje z glasbenim kolegom Justinom Timberlakom. Golobčka sta svojo zvezo sicer potrdila šele na prelomu tisočletja, ko je Britney izdala svoj drugi studijski album Oops!... I Did It Again, s katerim je ponovno navdušila oboževalce doma in po svetu. Še posebej veliko oboževalcev je imela v Avstraliji, na Novi Zelandiji in v Veliki Britaniji, zato je bila edina logična posledica svetovna turneja.

Britney Spears in Justin Timberlake.
Britney Spears in Justin Timberlake./ FOTO: Profimedia

Leta 2001 je Britney podpisala 8 milijonov ameriških dolarjev (7,1 milijona evrov) vredno oglaševalsko pogodbo za blagovno znamko Pepsi, ob vsem delu pa je našla še čas, da je materi pomagala napisati knjigo z naslovom A Mother's Gift (Materin dar). Sledil je tretji album, ki ga je mlada pevka poimenovala preprosto 'Britney'. Leta 2002 je sodelovala v hollywoodskem filmu Več kot dekle, ki sicer ni požel izjemnega uspeha, a si svetlolaska ni imela česa očitati, saj so bili kritiki nad njeno uprizoritvijo navdušeni. Ob vsem delu in stremenju po uspehu pa je Britney očitno pozabila negovati ljubezen, zato je bilo na videz popolne ljubezenske zgodbe s Timberlakom konec – domnevno naj bi bila za razhod kriva njena nezvestoba.

Dve poroki v letu dni

Istega leta se je morala pop princeska soočiti tudi z ločitvijo svojih staršev, nad katero pa naj bi bila celo navdušena. "To je najboljša stvar, ki se je lahko zgodila moji družini. Mama in oče se namreč kratko malo nista prenesla. Že ko sem bila otrok, sta se ves čas prepirala. Želim si, da bi se ločila že deset let prej," je takrat povedala v intervjuju za revijo People. Za prepire in ločitev naj bi bile sicer krive Jamiejeve težave z alkoholom, poleg tega naj bi soprogo tudi prevaral. Po razhodu se je Britney odločila, da bo oče njen skrbnik in bo imel nadzor nad njenim življenjem ter premoženjem.

Kmalu zatem se je Britney zapletla v romantično razmerje z Wadom Robsonom in pozneje še s Fredom Durstom, a se nobena zveza ni prav dolgo obdržala. Leta 2003 je izdala svoj četrti studijski album In the Zone, na katerem je bila soavtorica večine pesmi in jih je pomagala tudi producirati. Na njem je bila tudi uspešnica Toxic, za katero je prejela grammyja. Naslednje leto je izdala album svojih dotedanjih največjih hitov, na katerem je bila še uspešnica Bobbyja Browna z naslovom My Prerogative. Še pred tem je 4. januarja 2004 kot strela z jasnega udarila novica, da se je poročila z dolgoletnim prijateljem Jasonom Allenom Alexandrom, a sta zakonca čez vsega 55 ur na pristojno sodišče podala zahtevek za razveljavitev zveze, saj naj se pevka ne bi zavedala, kaj v resnici počne, ko je dahnila svoj usodni 'da'.

K-pop: slava, stradanje, prostitucija, plastične operacije ...
Preberi še:
K-pop: slava, stradanje, prostitucija, plastične operacije ...

Še istega leta se je Britney po vsega treh mesecih razmerja zaročila s svojim plesalcem Kevinom Federlinom in že 6. oktobra se je par tudi poročil. Leta 2005 se jima je rodil sin, ki sta ga zakonca poimenovala Sean Preston, le slabo leto zatem pa sta se razveselila še enega sinčka, Jaydena Jamesa. Toda tudi v drugo Britney zakonska sreča ni bila naklonjena. Le dobra dva meseca po rojstvu drugorojenca je par namreč javnosti sporočil, da se razhaja. Čeprav je bilo sprva rečeno, da je zahtevek za ločitev vložila Britney in sta se s soprogom uspešno dogovorila za deljeno skrbništvo, pa se je kmalu izkazalo, da je bil za pop zvezdnico resnično hud duševni udarec. Ločitev od človeka, za katerega je nekoč trdila, da je ljubezen njenega življenja, jo je pahnila v začaran krog samouničenja.

Leta 2004 se je Britney po vsega treh mesecih razmerja zaročila s svojim plesalcem Kevinom Federlinom.
Leta 2004 se je Britney po vsega treh mesecih razmerja zaročila s svojim plesalcem Kevinom Federlinom./ FOTO: Profimedia

Z obrito glavo je dosegla dno

Kot je priznala pozneje, je bilo vse, o čemer je sanjala, mirno družinsko življenje in uživanje preprostega življenja v prijetni družinski hiši ob skrbnem soprogu in otrocih. Ko se je ta podoba z ločitvijo razblinila, je bila Britney nenadoma povsem izgubljena. Ob tem je čutila še izjemen medijski pritisk in se vse pogosteje začela zatekati k tabletam, drogam in alkoholu. Namesto z glasbenimi dosežki je začela naslovnice tabloidov polniti zaradi udeležbe na razuzdanih zabavah v družbi starlet Paris Hilton in Lindsay Lohan, s katerimi so se obnašale vse prej kot zvezdniško in primerno. Družina in prijatelji so bili zaradi njenega omamljanja vse bolj zaskrbljeni in po nekaj mesecih prigovarjanj jim jo je končno uspelo prepričati, da je obiskala rehabilitacijski center zdravljenja odvisnosti v Antigui, kjer pa je ostala vsega 24 ur, nato pa jo je prostovoljno zapustila in se s prvim letalom vrnila v Los Angeles.

Februarja leta 2007 si je pred očmi na desetine paparacev, pobrila vse lase.
Februarja leta 2007 si je pred očmi na desetine paparacev, pobrila vse lase./ FOTO: Profimedia

Ob povratku na petkov večer 16. februarja leta 2007 je najprej oditela do domovanja takrat že bivšega soproga Kevina Federlina in ga rotila, naj jo spusti k sinovoma. Ker ji je ta dejal, da naj si najprej poišče ustrezno pomoč, jo je zavrnitev povsem sesula. Odpravila se je v lepotni salon Esther's Hair Salon v Tarzani in prosila, naj ji odstranijo lasne podaljške. Ker je morala nekaj trenutkov počakati, je v besu zagrabila strojček za britje in si šop za šopom, pred očmi na desetine paparacev, pobrila vse lase. S tem naj bi se po besedah prijateljev želela znebiti povsem uničene preteklosti in popolnega nadzora, ki ga je bila v svetu šovbiznisa s strani agentov in družine deležna do takrat, ter življenje vzeti v svoje roke. Gola glava je torej pomenila vrh njenega uporništva in svojevrstno katarzo.

Na prigovarjanje družine se je dva dni pozneje vrnila na kliniko za odvajanje, a je tudi tokrat tam ostala zgolj nekaj dni, nato pa se je vrnila k bivšemu soprogu in moledovala, naj jo spusti k sinovoma. Tudi v drugo je bila neuspešna in v besu se je znesla nad avtomobilom paparaca, ki ji je sledil. Zaradi duševnih težav je izgubila skrbništvo nad sinovoma, ki sta bila dodeljena očetu in v tistem trenutku je bila Britney prepričana, da je ostala sama na svetu, zato se je izolirala od vseh, tudi od lastne družine. Naslednjih 11 mesecev je ves svet spremljal njen popoln propad ter kopico nerazumnih dejanj ter odločitev. Rane je celila tako, da se je najprej zapletla v romantično razmerje s HowiejemDayem, le nekaj tednov pozneje pa s paparacem Adnanom Ghalibom – a tudi z njim ne za dolgo. V njeni vili se je vselej odvijala drama in obiski policije so bili tako rekoč dnevna stalnica. Hčerkine težave naj bi očeta zdramile iz primeža omame in odločil naj bi se, da bo Britney za zgled, zato se je tudi sam prijavil na kliniko za odvajanje od alkohola. A ta gesta pop princeske kljub izjemni ljubezni do Jamieja ni prepričala v streznitev.

Ponovni vzpon

Da oboževalce ne bi pustila povsem na cedilu, je leta 2007 izdala album remixov B in the Mix: The Remixes, ki je dosegel le milijonsko naklado. Istega leta je nastopila tudi v seriji Will & Grace. Njeno samouničenje je v zadnjem trenutku uspela preprečiti mama Lynne, ki je pridobila sodno dovoljenje za vstop na hčerkino posestvo in jo prepričala, da potrebuje strokovno pomoč. Tokrat Britney ni več bežala od resnice in odgovornosti ter je skrbno sledila programu rehabilitacije. Rezultati so se pokazali v le nekaj mesecih, saj je pevka še istega leta izdala album Blackout, ki je bil na evropski MTV podelitvi glasbenih nagrad razglašen za album leta. Leta 2008 je sledil šesti studijski album Circus, ki je bil v Kanadi in na Češkem najbolj prodajan album leta. S tem je Britney postala najmlajša ženska izvajalka s petimi najbolj prodajanimi albumi na svetu, s čimer se je uvrstila v Guinnessovo knjigo rekordov.

Zvezdnica serije 'Jaz sem Luna' kmalu spet v Sloveniji?
Preberi še:
Zvezdnica serije 'Jaz sem Luna' kmalu spet v Sloveniji?

Jasno je bilo, da pop princeska dobiva bitko z duševnimi težavami. Iskreno je spregovorila o tem, da trpi za depresijo in bipolarno motnjo ter začela izpostavljati pomen mentalnega zdravja, zdrave prehrane in redne fizične aktivnosti. Iz zanemarjene obubožane zvezdnice se je ponovno začela dvigati v nebo, navduševala je z vse bolj izklesano postavo in ponovno pridobila tudi pravico do obiskovanja svojih sinov ter zatem še skrbništvo nad njima. Leta 2009 je ponovno dala priložnost tudi ljubezni. Dobivati se je začela s svojim takratnim agentom Jasonom Travickom, a je par razmerje priznal šele leto pozneje, ko se je Travick odpovedal njunemu poslovnemu sodelovanju, da bi se povsem osredotočil na ljubezensko življenje ter pevko tudi zaročil. Hčerkin boj z odvisnostjo in duševnimi težavami naj bi sicer pozitivno vplival tudi na odnos med njenima staršema, ki naj bi ju njeno stanje ponovno zbližalo do te mere, da sta leta 2010 obnovila razmerje.

Britney je dobila tudi stalen šov program v luksuznem resortu Planet Hollywood Resort & Casino v Las Vegasu, kjer prireja dih jemajoče odrske predstave plesa in petja.
Britney je dobila tudi stalen šov program v luksuznem resortu Planet Hollywood Resort & Casino v Las Vegasu, kjer prireja dih jemajoče odrske predstave plesa in petja./ FOTO: AP

Leta 2011 je sledil album Femme Fatale, s katerim se je Britney ponovno odpravila na svetovno turnejo in požela izjemno pozitivne ocene poznavalcev. A zaradi njene predanosti delu je ponovno začelo trpeti ljubezensko življenje. Še preden bi se pop princeska torej utegnila tretjič sprehoditi do oltarja, se je razmerje z Jasonom začelo krhati in leta 2013 je njuna ljubezen dokončno usahnila. Namesto alkohola in drog je Britney tokratni razhod prebolevala tako, da se je še globlje zakopala v delo. Rezultat je bil osmi studijski album Britney Jean in uvodna pesem za animirani film Smrkci 2 z naslovom 'OOH La La'. V zasebnem življenju je na kratko prijateljevala z Davidom Lucadom in se nato odločila posvetiti družini ter sinovoma in krmarjenju med nenehnimi izsiljevanji Federlina, ki je zahteval denar za otroka. Ob tem je dobila tudi stalen šov program v luksuznem resortu Planet Hollywood Resort & Casinov Las Vegasu, kjer prireja dih jemajoče odrske predstave plesa in petja.

Ponovno na psihiatrični kliniki

Ljubezni je Britney ponovno dala priložnost leta 2016, ko je v njeno življenje vstopil občutni mlajši fitnes model iranskih korenin Sam Asghari, ki naj bi ga spoznala med snemanjem videospota za skladbo Slumber Party. Čeprav so mnogi napovedovali, da se tudi ta zveza ne bo prav dolgo obdržala, pevka in maneken dokazujeta, da so se motili, saj sta še vedno srečno zaljubljena in uspešno premagujeta vse vzpone in padce, ki jih pred njiju postavlja življenje. Zadnja v nizu preizkušenj je bila zagotovo Britneyjina ponovna duševna stiska, ki se je pojavila, potem ko je konec lanskega leta hudo zbolel njen oče, na katerega je zelo navezana. Imel naj bi dve težki operaciji debelega črevesja, pri katerih naj bi prišlo do hudih zapletov. Januarja je oboževalcem sporočila, da odpoveduje koncerte in nastope v Las Vegasu, saj se želi povsem posvetiti družini.

"To je bila odločitev, ki sem jo morala sprejeti. Pred nekaj meseci je bil moj oče hospitaliziran in je skoraj umrl. Vsi smo zelo hvaležni, da je preživel, vendar je pred njim še dolga pot, da bo dokončno okreval. Zato sem sprejela to težko odločitev in vso svojo energijo usmerila v svojo družino," je sporočila v čustvenem zapisu. Ker je bil stres prevelik, je za 30 dni odšla v psihiatrično kliniko, kjer se je celostno posvetila svojemu psihičnemu zdravju. Kmalu zatem so se oglasili nekateri njeni oboževalci, ki so menili, da je bila Britney sprejeta v ustanovo za duševno zdravje proti svoji volji. A pevka je navedbe na svojem profilu Instagram ostro zanikala: "Ne verjemite vsemu, kar preberete in slišite. /.../ Tega morda ne veste o meni, ampak sem močna in se zavzemam za to, kar hočem! Vaša ljubezen in predanost je neverjetna, toda zdaj potrebujem malo zasebnosti, da se spoprimem z vsemi težkimi stvarmi, ki mi jih je namenilo življenje. Če boste lahko to storili, vam bom večno hvaležna. Rada vas imam," je zapisala.

Britney je močno navezana na svojega očeta Jamieja, ki je tudi njen uradni skrbnik.
Britney je močno navezana na svojega očeta Jamieja, ki je tudi njen uradni skrbnik./ FOTO: Profimedia

Bo v tretje končno 'srečno in za večno'?

Zdravljenje je uspešno zaključila, ves čas pa so ji bili v oporo tako starša kot starejši brat Bryan, ki je zaposlen kot filmski in televizijski producent in skrbi za Britneyjino premoženje, mlajša sestra Jamie-Lynn ki se preizkuša v pevskih ter igralskih vodah in fant Sam, ki jo je prišel tudi iskat na losangeleško kliniko ter jo odpeljal domov v Thousand Oaks. Predpisana zdravila naj bi vrgla v smeti in se posvetila redni telesni aktivnosti ter zdravemu življenjskemu slogu. Vmes je sicer morala večkrat obiskati sodišče zaradi tožbe proti nekdanjemu menedžerju in nesoglasij med očitno ponovno sprtima staršema zaradi skrbništva nad njo in njenim premoženjem, a zdi se, da se Britney zaveda odgovornosti za svoje življenje.

'Mati mi je pri 11 letih ponudila droge'
Preberi še:
'Mati mi je pri 11 letih ponudila droge'

Bitka staršev za premoženje sicer ni nič nenavadnega, saj je njeno premoženje ocenjeno na 215 milijonov ameriških dolarjev (190,5 milijona evrov) in temu primerno je tudi njeno vsakdanje življenje – precej razkošno, torej. Njena losangeleška vila je ocenjena na 8,5 milijona dolarjev (7,5 milijona evrov) in med drugim zajema tudi tako imenovani neskončni ali 'infinity' bazen, več teras in slikovitih vrtov ter celo zasebni spa center. V njeni garaži so parkirani prestižni jekleni lepotci, med drugim Mercedes-Benz SLR McLaren, Maserati GranTurismo, Mercedes-Benz CLK Cabriolet ter Mercedes GM 550. Poleg tega dobro služi z oglasnimi kampanjami prestižnih blagovnih znamk, kot so Pepsi, Skechers, Candie's, Sony in Hasbro, pohvali pa se lahko tudi s številnimi lastnimi dišavami, ki so priljubljene po vsem svetu. Celo tako zelo, da predstavljajo kar 34-odstotni delež prodaje parfumov vseh zvezdnikov.

Britney je tudi predana filantropinja. Pred leti je ustanovila posebno dobrodelno organizacijo Britney Spears Foundation, v sklopu katere pomaga revnim in zapostavljenim otrokom. Zagovarja filozofijo, da imata glasba in zabava zdravilne učinke in lahko močno pomagata pri zdravju otrok. Zasebno Britney velja za precej vase zaprto in občutljivo osebo. Je tudi zelo umetniška duša, ki rada šokira javnost z odmikom od vsega, kar velja za tradicionalno sprejemljivo. A ne glede na vse je že večkrat dokazala, da je povsem običajna ženska, ki v prostem času rada bere, telovadi, peče in s sinovoma igra igrico Pokemon Go. Kot je povedala v enem izmed nedavnih intervjujev, po vseh težavah resnično ceni čas, ki ga lahko preživi s svojima otrokoma, in vse kar si želi, je biti ljubeča ter dobra mama. Zaveda pa se, da mora tudi delati, saj bo le tako lahko poskrbela za varno finančno prihodnost svojih sinov (in glede na sodne bitke, kot kaže, tudi staršev). Po zadnjem duševnem padcu je zagotovila, da bo kmalu spet nastopala v Las Vegasu, vse glasnejše pa so tudi govorice, da se utegne z izvoljencem Samom Asgharijem kmalu sprehoditi tudi do oltarja in zapečatiti njuno ljubezen. No, če gre v tretje res rado, potem bo ta zakon morda trajal 'za večno'. Mi ji vsekakor želimo in privoščimo le najboljše!

Se bosta Britney in Sam kmalu sprehodila do oltarja?
Se bosta Britney in Sam kmalu sprehodila do oltarja?/ FOTO: Profimedia

 

Viri, uporabljeni pri raziskovanju: Childhoodbiography.com, Thefamouspeople.com, Britannica.com, Nickiswift.com, Mirror.co.uk, Thesun.co.uk, Rollingstone.com, Rumourjuice.com, Eonline.com, Biography.com, People.com, Worldation.com, Insider.com, Aceshowbiz.com

Komentarji (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

SD kritična do 'enostranske odločitve predsednika ...
De Ligt (do)končno v Juventusu: 'Predan delu kot ...
Po končanem festivalu Ultra Europe z največjo ...
Prijavi se: Ljubezen po domače
Izgubila obe dojki in ponosno pokazala svoje telo
Lahek poletni obrok v manj kot pol ure
Tanja Ribič skočila v bikini in osupnila
Monica Lewinsky razkrila najslabši karierni ...
Jana Morelj: ''Nisem super mama, ker se vsak dan ...
To piše v predlogu pokojninske novele!
S tem trikom vam bo vrt poleti še bolj uspeval
Novak Đoković: kakšen luksuz si privošči?