Iskanje

Zdravnik

Dušan Pušnik

Dušan Pušnik, oftalmolog

Če opazite, da vaš otrok slabše vidi, ga odpeljite na pregled k okulistu. Če pa imate kakršno koli vprašanje, ki se vam poraja zaradi suma, da vaš otrok ne vidi dobro, ali ga moti svetloba, ali škili ... se obrnite na Bibinega svetovalca Dušana Pušnika, dr. med., oftalmologa.

Že odgovorjena vprašanja

Ostrina vida se spreminja

Ključne besede: Ostrina vida se spreminja

Simptomi:

Deli telesa:

Vprašanje: Spoštovani. Star sem 27 let do sedaj brez dioptrije. Pred kratkim sem opazil, da na večje razdalje na obe očesi vidim neostro sliko predvsem popoldan, kadar sem dalj časa zunaj le ta pa se nenehno spreminja (včasih je bolje včasih pa slabše). Tega problema zjutraj nimam in vidim normalno. Prav tako lahko simptome omilim s steklenimi očali brez dioptrije. Bil sem že pri oftalmologu, kjer ni našel popolnoma ničesar. Preveril mi je vid in prav tako ni bi bilo anomalij pri vidu. Naj povem še, da sta očesi izredno občutljivi na stik z vodo, saj se pojavi pekoč občutek. Zanima me prosim Vaše mnenje, kaj bi to lahko bilo in kakšne ukrepe naj izvedem, da bi situacijo izboljšal, saj me tak vid izredno moti. Za odgovor se Vam že v naprej zahvaljujem. Lepo Vas pozdravljam. Boštjan.
Odgovor: Spoštovani Boštjan, glede na znake, ki jih opisujete predlagam podrobnejši pregled oči. Šele na osnovi ugotovitev vam bom lahko povedal kaj bolj določnega. Lep pozdrav, Dušan Pušnik
Dušan Pušnik, oftalmolog, 07.03.2015

Anketa Arhiv

Kaj storite, ko je otrok slabe volje?

Žalosten otrok

Ženska Moški