Iskanje

Članki

KOLUMNA: Življenjske napake očkov

26.01.2015, 10:32

Čeprav se življenje okrog nas vrti zelo hitro, so vsaj zame osupljivi rezultati raziskave nekega ameriškega podjetja, seveda v negativnem smislu. Ugotovili so namreč, da očka s sinom preživi dnevno le 56 minut. Takoj sem se zamislila. Koliko časa pa pri nas dnevno traja očetovsko-sinova naveza?

Kdaj razkriti, da so junaki izmišljeni?

20.01.2015, 14:45

Otroci verjamejo v zobno miško, dedka Mraza in Božička, prepričani so, da so spretni kot Spiderman, da znajo leteti kot Peter Pan. Kdaj naj jim starši razkrijejo, da so pravljični in risani junaki izmišljeni?

Pet večnih modrosti o vzgoji otrok

16.01.2015, 11:44

Večne modrosti o vzgoji otrok se prenašajo iz generacije v generacijo in nikoli ne zastarajo. Otroci si zaslužijo spoštovanje, tolažbo in razumevanje staršev in kar je najpomembneje – svobodo.

Dojenje je zdravo

07.01.2015, 14:17

Dojenje je najboljši način prehranjevanja, saj je materino mleko zdravo za otrokovo rast in razvoj. Le-to je dragocenejše od kateregakoli proizvoda, ki zamenjuje materino mleko. Vsebuje hranljive snovi, ki otroka ščitijo pred boleznimi, hkrati pa je prilagojeno potrebam vašega otroka.

Aromaterapija v nosečnosti

06.01.2015, 14:41

Aromaterapija je, kljub temu da so nosečnice prepričane, da ne smejo uporabljati eteričnih olj, primerna tudi za njih. Pozorne morajo biti samo na to, da ne koristijo takšnih, ki spodbujajo menstruacijo. Brezplačno predavanje na to temo pripravlja Melani Kovač, certificirana in mednarodno priznana aromaterapevtka.

Ideja za otroško novoletno zabavo

31.12.2012, 05:40

Ste pomislili na pričakovanje novega leta na toplem, v šotoru, s skodelico vročega kakava in v najboljši družbi, kot si jo lahko omislite? V dnevno ali otroško sobo postavite šotor, novo leto pa si boste tako vi kot vaši otroci zapomnili za vse življenje.

Koliko časa smo te dni lahko zunaj? Kako naj se oblečemo?

29.12.2014, 13:16

Nacionalni inštitut za javno zdravje (NIJZ) ob mrzlem vremenu, ki je zajelo državo, opozarja na nekatere previdnostne ukrepe. Poudarjajo, da zaradi nizkih temperatur še ni treba omejiti gibanja na prostem. Je pa ob nižjih zunanjih temperaturah treba prilagoditi obnašanje in se bolje obleči.

Tuji mediji razkrivajo vročo novico!

09.12.2014, 09:36

Jessica Biel ves čas poskuša skriti nosečniški trebušček. Toda paparaci pravijo, da se ga opazi. Kaj menite? Ga vi opazite?

Kako v hladnejših dneh obleči otroka?

08.12.2014, 12:17

Žabice, hlače, majica in pulover – bo v vrtcu prevroče? Brez žabic in debelega puloverja – bo na sprehodu prehladno? To so vprašanja, s katerimi se starši otrok, ki so v vrtcu, pozimi ubadajo prav vsak dan.

Petra je postala mamica!

05.12.2014, 10:29

Ker je bilo lansko poletje zelo vroče, sem moža večkrat nagovarjala, da bi se za kak dan odpravila na morje, da bi se vsaj malo ohladila in osvežila. Ko mi je to le uspelo (dobre tri tedne pred predvidenim datumom poroda), nisem niti slutila, da se bo nekaj zgodilo.

Video

Ni zadetkov!

Forum

Anketa Arhiv

Ali vaš otrok vedno sedi v avtomobilu v varnostnem sedežu?

Potovanje

Ženska Moški