Iskanje

Članki

Najbolj vroče igralkine fotografije!

12.02.2014, 10:20

Pred nekaj dnevi so fotografi ujeli igralko Millo Jovovich z možem Paulom Williamom Scottom Andersonom in hčerko Ever Gabo Anderson. Nasmejano družinico so opazili na izhodu iz londonske restavracije.

Beyonce in Barack Obama v ljubezenskem razmerju?!

11.02.2014, 11:05

Sta Beyonce in Barack Obama nov par? To je nora govorica, ki naj bi jo objavil Washington Post danes. Francoski novinar je namreč bil gost popularne oddaje na francoskem radiu Europe 1 in je spregovoril: ''Nekaj zelo velikega se trenutno dogaja v Združenih državah Amerike. Jutri (11. februarja) bo Washington Post objavil zgodbo o tem, da sta Barack Obama in Beyonce mogoče v ljubezenskem razmerju. Pa je to res?

To je povsem normalen pojav pri dojenčku!

06.02.2014, 07:54

Ne zaženite panike, da je vaš dojenček podhlajen. Ne oblecite ga preveč, ne pokrijte ga z dodatno odejico, če začutite, da ima mrzle roke in noge. Preberite si, kaj je vzrok temu.

Kaj vse je dobro vedeti te dni?

04.02.2014, 08:01

Zima je končno pokazala svoje zobe. Težko se boste do pomladi zaprli v stanovanje, še posebej, če imate otroke, ki želijo uživati v zimskih igrah. Preberite si, kako jih je treba obleči, da ne pride do ozeblin, kako se te dni pravilno prehranjevati, da odženete bakterije in viruse stran.

Kako se zaščititi pred mrazom?

14.12.2012, 10:55

Te dni so temperature nizke, mrazu in vetru smo izpostavljeni vsi. Pri gibanju na poledenelih površinah morajo biti še posebej previdne nosečnice. Kako pa naj se čim bolj zaščitijo, da ne obležijo v postelji?

Moč dotika

09.02.2011, 05:39

Držite se za roke, kajti ljubljeni osebi lahko na ta način zmanjšajte bolečino. Dotik deluje predvsem na ženske kot anestetik. Ugotovili so, da poljub na mesto, kjer se je otrok udaril, resnično deluje tolažilno.

Recept za odlično vročo čokolado

17.01.2014, 08:02

Obožujete v mrzlih zimskih dneh vročo čokolado? Kaj pa vaši malčki? V gostilni je skodelica tega napitka zelo draga, v trgovini pa lahko najdete različne instant praške za njeno pripravo, ampak niso tako odlični in niti zdravi. Kaj če bi jo tokrat poskusili pripraviti sami?

Zapeljiva nosečnica očarala fotografe!

10.01.2014, 08:42

Lauren Silverman je pokazala svoj trebušček, ki je iz dneva v dan večji. S partnerjem Simonom Cowellom uživa na jahti v Franciji in mimoidoči, fotografi, novinarji si večkrat pasejo oči na prekrasni nosečnici.

Trebušček se že opazi!

06.01.2014, 05:48

Proti koncu prejšnjega leta so paparaci v objektiv ujeli zvezdnico Tereso Palmer. Igralka je noseča in trebuščka v zeleni obleki z gumbi ni bilo mogoče spregledati. Uživala je v družbi prijateljev. Pred kratkim je večno zvestobo v Mehiki prisegla Marku Webberju, ki je hotel svojo damo do oltarja popeljati, še preden se rodi dojenček. To bo njun prvi skupni otrok, mladoporočenec namreč že ima enega sina Isaaca.

Najbolj odmevna afera na začetku leta

06.01.2014, 05:49

Tori Spelling se je znašla v tabloidih zaradi nezvestega moža, ki naj bi spal z Emily Goodhand. Razširile so se tudi govorice, da ljubica pričakuje njegovega otroka. Slavna Torri pa še ni obupala nad svojim zakonom, objavila je družinsko fotografijo, na kateri so vsi videti srečni, tudi Dean McDermott.

Video

Ni zadetkov!

Forum

Anketa Arhiv

Se veselite prvomajskih praznikov?

Družina na izletu

Ženska Moški
-->