Iskanje

Članki

Znaki razvojnih težav pri dojenčku

07.11.2014, 15:56

Dojenčki imajo svojo najljubšo stran v vozičku. Ali to pomeni, da imajo eno stran telesa bolj razvito kot drugo? Nekateri se ne plazijo po vseh štirih, dosti malčkov pri športnih aktivnostih uporablja le eno polovico telesa – je to znak za razvojne težave?

Najuspešnejša športnica je postala mama!

19.09.2013, 13:26

Nekdaj prva dama svetovnega tenisa, 30-letna Belgijka Kim Clijsters, je še drugič rodila. Novica je prek Twitterja v sredo sporočila kar igralka sama. Sinčku sta dala s partnerjem ime Jack Leon.

Bolezen v družini znane pevke

21.06.2013, 13:59

Michelle Heaton je pred leti blestela na glasbenih in igralskih odrih ter modnih brveh. Od kar je postala mamica, pa je njen Twitter poln fotografij prekrasne hčerke. Pred kratkim je svojim sledilcem zaupala, da je utrujena, ker je pri njih na vrata potrkala bolezen.

Vikend naj bo drugačen kot dnevi med tednom

03.05.2013, 07:55

Če ste zaposleni starši, potem se najbrž že zoorganizirate tako, da vikend preživite popolnoma drugače kot popolneve med tednom. Če pa ste mamica na porodniški, potem ni nič nenavadnega, če se vam zdi, da je dan med tednom popolnoma enak soboti ali nedelji. Poskrbite, da temu odslej ne bo več tako!

Kako preživeti čim več časa z otrokom?

30.01.2013, 07:37

Številne obveznosti staršem ne dopuščajo, da bi z otrokom preživeli toliko časa, kot si to sami želijo. In kako izkoristiti čas, ki sploh preostane? Kako otroku dati v nekaj minutah, urah vedeti, da ga imate neizmerno radi in da se lahko vedno zanese na vas? Če nimate časa, da se z njim igrate na tleh, da ga odpeljete v park … ga vključite v čim več svojih vsakodnevnih obveznosti, ampak na zabaven način.

FOTO&VIDEO: Veselje na Debelem rtiču

07.08.2012, 07:35

Vonj po Sredozemlju, sonce, morje, izvrstna hrana, družabne aktivnosti, zabavno učenje, vzgojitelji z velikim srcem, nova prijateljstva, svet, kjer ni razlik in kjer so si vsi enaki. Kraj, kjer se rojevajo sanje, letovišče, kjer se tudi to poletje uresničujejo tihe želje skromnih ljudi. Debeli rtič.

Fotografija, ki je presenetila športne navdušence!

31.07.2012, 08:30

Enega najboljših tenisačev vseh časov, ki je zaigral v petnajstih posamičnih finalih turnirjev za grand slam, na katerih je dosegel kar osem zmag, paparaci le stežka ujamejo v svoje objektive. Zato so fotografije z letošnjih počitnic toliko bolj vroče …

Koliko se lahko gibajo nosečnice?

18.07.2012, 07:27

Vsaka ženska, ki zanosi, želi najprej poskrbeti za varnost in zdrav razvoj svojega otroka, nato zase. A kljub temu ne smete pozabiti, da se je tudi teh devet mesecev treba gibati, da vzdržujete ali izboljšate svojo telesno pripravljenost.

FOTO: Nepozabni utrinki iz košarkarskega tabora

17.07.2012, 07:22

Priljubljeni košarkar Marko Milič je poskrbel za nepozabne počitnice kar 50 otrok, ki so se udeležili športnih taborov v Kranjski Gori. Da so se neizmerno zabavali, dokazujejo tudi foto utrinki ...

Preverite, ali se vaš otrok dovolj giblje

10.05.2012, 08:14

Za otrokov pravilen razvoj in rast je potrebna tudi zadostna telesna dejavnost. Kljub temu da menite, da ni nikoli pri miru, se pojavi vprašanje, ali je dejansko dovolj aktiven. Veste, katere aerobne aktivnosti so primerne zanj? Ste seznanjeni, s katerimi vajami si krepi mišice in kosti?

Video

Ni zadetkov!

Forum

Anketa Arhiv

Ali preverite, ali so igrala brezhibna?

Otrok na igralih

Ženska Moški