Iskanje

Članki

Prehranski dodatki, brez katerih v nosečnosti ne gre!

22.10.2014, 07:59

Zdrava, raznolika in uravnotežena prehrana je vse, kar vi in vaš otrok potrebujeta v času nosečnosti. Ker s tem zadovoljte vse prehranske potrebe, se v večini primerov ni potrebno zatekati k farmacevtskim pripravkom. A v času nosečnosti žensko telo običajno potrebuje več določenih vitaminov in mineralov, ki jih samo s hrano ne morete zagotoviti in takrat je čas, da pravočasno ukrepate!

Fotografija, ki je ganila svet!

14.10.2014, 12:09

Nick Vujicic se je rodil brez nog in rok, a to mu ni preprečilo, da bi sledil svojim sanjam. Danes je svetovno znan motivacijski govorec, predan soprog od lanskega valentinovega pa tudi predan oče. Na družbenih omrežjih z oboževalci rad deli fotografije iz svojega zasebnega življenja in pred dnevi je objavil niz fotografij, ki so sprožile ganljiv odziv ljudi z vsega sveta.

Resnica o maslu

04.08.2014, 07:49

Eno od najbolj uporabnih živil v kuhinji, brez katerega si ne moremo zamisliti zajtrka in priprave številnih sladic, je maslo. Verjeli ali ne, lahko ga uporabite tudi drugače.

Starši, tega ne sprašujte!

10.01.2013, 08:07

Včasih starši otrokom postavljamo vprašanja, za katera že vnaprej vemo, da njihov odgovor ne bo pomemben. Njihov odgovor ne bo vplival na nadaljnji potek dogodkov, upoštevali boste to, kar ste si sami zamislili …

V petih dneh minus pet kilogramov

23.07.2014, 07:54

Če želite shujšati, preden se odpravite na morje, izberite hitro dieto z lubenico. V petih dneh boste izgubili pet kilogramov. Ne pozabite pa tudi na športne aktivnosti!

Poglejte najnovejše fotografije zvezdnice serije Larina izbira!

18.07.2014, 09:59

Zvezdnica serije Larina izbira Doris Pinčić je priznala, da ne mara pomivati posode, zato to namesto nje stori mož Boris. Hrvaški mediji pišejo, da se novopečeni starši avgusta s sinom Donatom odpravljajo na počitnice v Zadar.

V vročih dneh primerna prehrana in dovolj tekočine

17.07.2014, 10:21

V vročih poletnih dneh moramo biti pozorni na to, da se primerno prehranjujemo in pijemo dovolj tekočine, je za STA dejal Matej Gregorič z Nacionalnega inštituta za javno zdravje. Več posegajmo po sadju in zelenjavi, mastne in težko prebavljive hrane pa naj bo manj, svetuje. Ustrezna prehrana izboljša delovanje našega organizma, pravi.

Modni trendi nosečniških kopalk

21.06.2012, 09:56

Črte, pike, enobarvne, pisane, enodelne, dvodelne … Mnoge ženske, ki jim pod srce bije še eno srce, se pred poletnim odpustom znajdejo v dilemi, kakšne kopalke izbrati. Trendi so eno, želje drugo, modeli kopalk pa niso nujno pogojeni višino nosečnosti.

Družinski poletni jedilnik

18.08.2011, 07:28

Poletje je zaradi toplih sončnih žarkov za večino otrok najljubši letni čas. V času aktivnih igrarij in tekanja na prostem pa je treba aktivnostim prilagoditi tudi režim prehrane. Kaj in kako kuhati v toplejših dneh?

Zdrava malica na šolskem ali vrtčevskem izletu

09.06.2014, 07:53

Kaj naj starši pripravijo otrokom za malico, ko se s sošolci in učiteljicami odpravijo na večurni izlet? Kakšen je zdrav obrok, da otrokom med vožnjo z avtobusom ne bo slabo?

Video

Ni zadetkov!

Forum

Anketa Arhiv

Kje boste preživeli krompirjeve počitnice?

Družina

Ženska Moški