Iskanje

Članki

Tradicionalni slovenski zajtrk je ...

20.11.2014, 11:47

Glavni dogodek tretjega dneva slovenske hrane je tudi letos tradicionalni slovenski zajtrk, ki opozarja predvsem na pomen zdravih prehranjevalnih navad. Zajtrk bo sestavljen iz kruha, mleka, masla, medu in jabolka. Prebivalec Slovenije glede na povprečje prebivalca EU sicer poje več jabolk in medu ter manj mlečnih in žitnih izdelkov.

Kaj vse je potrebno, da je otrok zdrav in srečen?

14.11.2014, 13:27

Vsi starši želite, da bi vaši otroci imeli srečno otroštvo. Toda, ali ste se kdaj vprašali, kaj vse potrebujejo za to? Ni dovolj, da poskrbite za uravnoteženo in zdravo prehrano, poleg tega jim morate omogočiti tudi dovolj gibanja na svežem zraku. Za njihove razigrane nasmehe pa bodo poskrbeli vaši topli objemi in neskončni poljubi.

Najbolj smešne izjave otrok

13.11.2014, 10:11

Po elektronski pošti kroži pismo z zelo domiselnimi izjavami otrok. Preberite si jih in spoznajte, kako na stvari gledajo male glavice. Smeh je zagotovljen!

Pozor, to škodi plodu!

06.11.2014, 10:28

Na forumih so pogoste dileme, kaj vse škodi med nosečnostjo. Mi smo zbrali nekaj ključnih dejavnikov, ki vplivajo ali pa ne na razvoj otroka v maternici.

Prehranski dodatki, brez katerih v nosečnosti ne gre!

22.10.2014, 07:59

Zdrava, raznolika in uravnotežena prehrana je vse, kar vi in vaš otrok potrebujeta v času nosečnosti. Ker s tem zadovoljte vse prehranske potrebe, se v večini primerov ni potrebno zatekati k farmacevtskim pripravkom. A v času nosečnosti žensko telo običajno potrebuje več določenih vitaminov in mineralov, ki jih samo s hrano ne morete zagotoviti in takrat je čas, da pravočasno ukrepate!

Fotografija, ki je ganila svet!

14.10.2014, 12:09

Nick Vujicic se je rodil brez nog in rok, a to mu ni preprečilo, da bi sledil svojim sanjam. Danes je svetovno znan motivacijski govorec, predan soprog od lanskega valentinovega pa tudi predan oče. Na družbenih omrežjih z oboževalci rad deli fotografije iz svojega zasebnega življenja in pred dnevi je objavil niz fotografij, ki so sprožile ganljiv odziv ljudi z vsega sveta.

Resnica o maslu

04.08.2014, 07:49

Eno od najbolj uporabnih živil v kuhinji, brez katerega si ne moremo zamisliti zajtrka in priprave številnih sladic, je maslo. Verjeli ali ne, lahko ga uporabite tudi drugače.

Starši, tega ne sprašujte!

10.01.2013, 08:07

Včasih starši otrokom postavljamo vprašanja, za katera že vnaprej vemo, da njihov odgovor ne bo pomemben. Njihov odgovor ne bo vplival na nadaljnji potek dogodkov, upoštevali boste to, kar ste si sami zamislili …

V petih dneh minus pet kilogramov

23.07.2014, 07:54

Če želite shujšati, preden se odpravite na morje, izberite hitro dieto z lubenico. V petih dneh boste izgubili pet kilogramov. Ne pozabite pa tudi na športne aktivnosti!

Poglejte najnovejše fotografije zvezdnice serije Larina izbira!

18.07.2014, 09:59

Zvezdnica serije Larina izbira Doris Pinčić je priznala, da ne mara pomivati posode, zato to namesto nje stori mož Boris. Hrvaški mediji pišejo, da se novopečeni starši avgusta s sinom Donatom odpravljajo na počitnice v Zadar.

Video

Ni zadetkov!

Forum

Anketa Arhiv

Ali preverite, ali so igrala brezhibna?

Otrok na igralih

Ženska Moški