Iskanje

Članki

Razkrito: Čokolada je zdrava!

02.04.2014, 10:17

Prehranski strokovnjaki se strinjajo, da je za lep in mladosten videz treba predvsem živeti zdravo, ključno pri tem pa je tudi to, kar damo v usta. Strokovnjaki za prehrano so tako sestavili seznam sedmih živil, ki so dobra za zdravje, a tudi za lepoto in mladost telesa. Mednje med drugim sodijo ribe in čokolada.

Ste že preizkusili prečiščevalno dieto?

22.05.2013, 07:51

Pomlad je primeren čas, da naredite nekaj za svoje zdravje. Iz organizma odstranite škodljive snovi s prečiščevalno dieto in zagotovo se boste počutili odlično, polni boste energije in novih zamisli.

Bine Volčič se vrača!

07.02.2014, 10:53

Najbolj popularna gostilna v Sloveniji 28. februarja 2014 ponovno odpira svoja vrata, a tokrat bo kuhalnico vihtel eden in edini, kuharski virtuoz Bine Volčič. Goste bodo tako na krožnikih čakale rock'n'roll kreacije iz prve roke, na svoj račun pa bodo prišli tudi vsi lačni novega znanja. V Gostilni pri šefu bodo namreč potekala tudi kuharska izobraževanja, tako za ljubitelje kot za profesionalce.

Ne zamudite novih pustolovščin Vikinga Vikija!

24.01.2014, 08:00

Na OTO se je vkrcal Viking Viki, desetletni sin vikinškega poglavarja, ki živi daleč na severu v skromni vasici Flake. Čeprav je zelo zadržan in se še posebej boji volkov, ima Viki bujno domišljijo in je izredno iznajdljiv. Bolj kot na svoje mišice, se mali Viki zanaša na svojo pamet. Z njegovo pomočjo so se njegovi sovaščani že marsikdaj izognili nevarnosti in jo zagodli rivalskemu poglavarju. Strah in trepet Viking Vikija je Sven Grozni. Glede na to, da se v vikinški vasici vedno nekaj dogaja, je Vikijevo življenje zaznamovano z nepozabnimi zabavnimi pustolovščinami.

Zdravnik izumil učinkovito dieto za topljenje kilogramov

15.01.2014, 10:32

Ste mislili, da ni diete, pri kateri bi si lahko privoščili prigrizke? Kardiolog Arthur Agatston se je domislil posebnega načina hujšanja, s katerim na zdrav način izgubljate kilograme in vam zaradi tega ne kruli v želodcu. To je idealna dieta za vse starše, ki na svoje zdravje premalo mislijo ...

Najbolj nenavadna poroka vseh časov

02.01.2014, 08:09

Svet so preplavile fotografije para, ki se je poročil pod vodo. Marsikateri par ne sanja o mokri poročni obleki, toda njuna želja je bila, da si večno zvestobo prisežeta globoko pod morsko gladino na Maldivih. 12 metrov pod vodo so bile tako na njuni poroki, ki se je odvijala po 20 letih zvestobe, glavni gostje ribe.

Nosečnicam neprijetni vonji

26.09.2013, 15:55

Nosečnice so ponavadi občutljivejše na določene vonje. Nekateri jim celo izzovejo slabost ali celo bruhanje, ki je prisotno predvsem v prvem trimesečju. Za to lahko krivite porast hormonov.

Kdaj so otroci najbolj radovedni?

10.04.2013, 07:48

Otroci so željni znanja, zato nenehno sprašujejo in po navadi se v iskanju odgovora obrnejo na mamico, le 18 odstotkov otrok po zadnjih raziskavah sprašuje očka. Strokovnjaki so ugotovili, da so najbolj radovedne deklice, stare štiri leta.

10 živil, ki zmanjšujejo stres

09.04.2013, 10:28

Stres je resen problem zahodnega človeka, ki ne prizanese niti našim najmlajšim. Na žalost ga vse pogosteje povezujejo tudi z nastankom različnih obolenj. Dobra novica pa je ta, da lahko marsikaj storimo, da obvladujemo in zmanjšujemo učinke stresa.

Veste, iz česa je narejen sir?

19.08.2013, 07:55

Če ste se ob tem vprašanju nasmehnili, ker se vam zdi popolnoma neumestno, pa nanj ni znala odgovoriti skoraj tretjina britanskih osnovnošolcev. Iz česa je narejen sir je vprašanje, ki ga boste svojemu otroku znali razložiti, kaj pa naslednja: Zakaj je voda mokra?, Zakaj noge delajo korake?, Ali so ribe tudi žejne?.

Video

Ni zadetkov!

Forum

Anketa Arhiv

Kako pogosto berete članke s starševskimi nasveti?

Nosečnica v pisarni

Ženska Moški
-->