Iskanje

Članki

Ženski maratonski pogovori

09.04.2014, 08:02

Ženske povprečno trikrat tedensko približno 16 minut govorijo s svojo mamo. Njihova debata teče o vsakodnevnih dogodkih, službi, otrocih in zdravstvenih težavah. Ste tudi vi med njimi?

Se spomnite privlačnega Richarda Chamberlaina?

04.04.2014, 08:54

Richard Chamberlain, ki je osvojil srca naših mam in babic z vlogo privlačnega duhovnika v seriji Pesem ptic trnovk in z naslovno vlogo v seriji Dr. Kildare, je še vedno živ, čeprav so na nekaterih forumih trdili drugače. 31. marca letos je praznoval 80. rojstni dan. Igralec živi na Havajih s svojim menedžerjem Martinom Rabbetom. V avtobiografiji Towards Love je pred leti končno razkril, da je homoseksualec.

Presenečenje za vse bralce Bibaleze.si!

07.04.2014, 10:23

Prostovoljke Urša Rojnik, Maja Kovačec, Helena Rožencvet in Katja Kopinšek so nam poslale videoposnetek gambijskih otrok, ki so se naučili pesem Biba leze. Prisluhnite jim, zagotovo se bodo dotaknili vaših src.

Nikoli še ni spregovorila o tem!

01.04.2014, 08:10

Shakirini oboževalci so komaj dočakali njen nov album Shakira, na katerem je tudi pesem 23. To je do sedaj njena najbolj izpovedna pesem, spregovorila je o prvih trenutkih zaljubljenosti v Gerarda Piquea. Na začetku je resnično oklevala, saj je precej mlajši od nje.

Na utrazvočnem posnetku piše, da S. Gomez nosi dvojčka!

21.03.2014, 10:26

Na svetovnem spletu se je pojavila fotografija z ultrazvočnega pregleda. Zraven nje je zapisano, da je vesela nosečnica Selena Gomez. Pod srcem pa naj bi nosila dvojčka. Bodoči očka naj bi bil Justin Bieber. Je to res?

Pesem Marko skače po gambijsko

20.03.2014, 07:59

Urša Rojnik nas je presenetila in nam posredovala video, v katerem gambijski otroci prepevajo slovensko pesem Marko skače, zraven pa navdušeno migajo. Danes je čudovit dan, zato zapojmo vsi skupaj!

Kakšen je najprivlačnejši fant iz Modrega poletja danes?

06.03.2014, 10:50

Le kdo se ne spomni španske mladinske serije Modro poletje ?! Mnogi so komaj čakali, da zaslišijo naslovno pesem in zagledajo Javija, Pancha, Piranjo, Desi, Beo in Tita. Minila so leta in leta, mi pa smo tokrat pokukali v življenje simpatičnega Juana Josea Artera.

Oboževalci na Facebooku žalujejo za Miley Cyrus!

25.02.2014, 11:04

Poznate televizijsko serijo Hannah Montana in njeno glavno igralko Miley Cyrus? Že leta in leta vsak njen korak spremljajo fotografi in novinarji. Nekoč je veljala za pridno deklico, danes pa je pesem povsem drugačna. Vedno znova šokira svoje oboževalce, ne nazadnje tudi s svojim videzom. Mnogi na Facebooku žalujejo za tisto prikupno deklico, ki jim je tako prirastla k srcu.

Simpatična deklica danes pevka svetovnega slovesa!

13.02.2014, 10:41

Ste prepoznali deklico s fotografije? To ni nihče drug kot Christina Aguilera, ki je s svojim pevskim talentom osvojila tako mlade kot starejše poslušalce. Svoj prvi nastop je imela pri devetih letih, sledili so mnogi, ki so jo izstrelili med zvezde. Pri 32 letih je prišla do točke, ko ve, kaj si želi od življenja. Največ pa ji v življenju pomeni sin Max.

Dan začinite s ščepcem kulture

07.02.2014, 07:55

8. februar izkoristite tako, da ga začinite s ščepcem kulture. Preberite si, kaj vse lahko družine počnete na kulturni praznik.

Video

Forum

Anketa Arhiv

Kako pogosto berete članke s starševskimi nasveti?

Nosečnica v pisarni

Ženska Moški
-->