Iskanje

Članki

Zakaj prav zdaj joka?

26.08.2014, 13:48

Ko v družino pride nov družinski član, se po hiši začne razlegati tudi jok. Novopečeni starši se marsikdaj znajdejo v situaciji, ko si ne znajo razložiti, zakaj dojenček joka. Storili so vse, da bi mu ustregli, a solzice so še vedno tu. Kje tiči vzrok in kako naj ga potolažijo?

Prijatelj izdal: 'Noseča je!'

14.08.2014, 09:31

Prijatelj Christine Milian je izdal, da je pevka noseča, očka je Lil Wayne. To pa je seveda presenečenje, ker so vsi prepričani, da še ni prebolela bivšega partnerja Jasa Princa.

Odmevno: Nov hollywoodski par!

08.08.2014, 09:36

57-letni igralec Steven Bauer je po poročanju tujih medijev v zvezi z 18-letno Lydo Loudon. Čeprav je zvezdnik kar 39 let starejši od nje, ju to ne moti.

Skrb vzbujajoči podatki slovenske raziskave!

10.07.2014, 11:28

Rezultati zadnje raziskave Avto-moto zveze Slovenije (AMZS) o potovalnih navadah slovenskih voznikov so pokazali na zaskrbljujoče dejstvo, da več kot desetina staršev otroku med daljšo vožnjo dovoli, da zapusti otroški sedež. Več kot polovica voznic in voznikov pa poleti vozi v natikačih, kar v AMZS izpostavljajo kot eno najpogostejših napak.

KOLUMNA: Je greh imeti štiri otroke?

16.10.2012, 08:54

Sem mamica treh otrok, no, v bistvu štirih, ker sva z možem pred kratkim izvedela, da se bo naša družina ponovno povečala. Nosečnost je bila tokrat nenačrtovana, a nič zato. In če sem pri tretjem otroku poslušala ''Ja, kam jih boš pa dala toliko?'', si zdaj ne upam niti pomisliti, kaj me čaka.

Kako dojenčka navaditi na vožnjo v avtosedežu?

29.03.2013, 07:53

Žal številnim dojenčkom ni prijetno v avtosedežu, nekateri se na vse pretege upirajo, še preden jih položite vanj. Veliko je solz tudi med vožnjo, kar zna biti zelo nevarno, če se mamica ali očka ves čas obračata nazaj in poskušata pomiriti otroka. Preberite si, kako se bo dojenček z veseljem peljal naokrog, privezan v avtosedežu.

Osmih pravil se ne krši!

16.06.2014, 08:00

Odločili ste se, da je čas, da otroku kupite mobilni telefon. Kot starši mu morate zaupati osem pravil, ki se jih mora vedno držati. Mobilni telefon omogoča zabavo, ampak zahteva tudi preudarno, odgovorno in skrbno ravnanje.

Kaj storiti pri bolečih bradavicah?

15.05.2013, 16:06

Nekatere doječe mamice tarnajo, da jih bolijo bradavice na dojkah. Kaj je lahko vzrok za to? Ali temu botruje nepravilno pristavljanje? Ob bolečini pa se lahko pojavijo še zatrdlina, vnetje in povišana telesna temperatura, v takšnem primeru je resnično potreben pregled pri izbranem zdravniku ali ginekologu.

Želi, da hčerka izve popolnoma vse!

09.05.2014, 09:47

Farrah Abraham je napisala seksualne novele in pravi, da je ne moti, če jih bo njena hčerka prebrala. Vsebina knjig sloni na njenem resničnem seksualnem življenju, zato je mnogim to nespametno.

9 napak, ki jih počnemo pri čiščenju kopalnice

24.04.2014, 07:50

Hitrejši in učinkovitejši boste, če pri čiščenju kopalnice ne boste delali napak. V kopalnici se zelo hitro lahko naberejo bakterije, plesen in prah, zato poskrbite, da bodo tudi skriti kotički čisti. Če boste redno vzdrževali čistočo, boste ponosni sami nase in v kopalnici bo vsa družina z veseljem skrbela za svojo osebno higieno.

Video

Ni zadetkov!

Forum

Anketa Arhiv

Kje boste preživeli krompirjeve počitnice?

Družina

Ženska Moški