Iskanje

Članki

9 napak, ki jih počnemo pri čiščenju kopalnice

24.04.2014, 07:50

Hitrejši in učinkovitejši boste, če pri čiščenju kopalnice ne boste delali napak. V kopalnici se zelo hitro lahko naberejo bakterije, plesen in prah, zato poskrbite, da bodo tudi skriti kotički čisti. Če boste redno vzdrževali čistočo, boste ponosni sami nase in v kopalnici bo vsa družina z veseljem skrbela za svojo osebno higieno.

Kako so lahko zimske počitnice zabavne?

13.02.2014, 10:03

Jupiii, za nekatere so že zimske počitnice, nekateri jih bodo še imeli. Nekateri starši so si vzeli dopust in bodo te dni preživeli na smučišču. Nekateri otroci so že dovolj stari in bodo sami doma. Našteli bomo nekaj idej, kaj vse lahko počnejo. Starši, vi pa jim lahko te ideje posredujete.

KOLUMNA: Male zakonske skrivnosti

10.02.2014, 08:02

Ali kaj skrivate pred partnerjem? Se o čem z njim nikoli ne pogovarjate? Imata tabu teme, ki jih nikoli ne povlečeta iz predala? Strokovnjaki za partnerske odnose trdijo, da morate biti z njim povsem iskreni. Vse karte morate položiti na mizo ...

Nikoli ni prezgodaj, da jih vse to naučite!

07.02.2014, 07:55

Otroci so prepričani, da je bonton samo skupek pravil in prepovedi. Zato jim razložimo, da z lepim vedenjem naredijo dober vtis in se prikažejo v najlepši luči. Povrh vsega z lepim obnašanjem niti sebe niti staršev ne spravijo v zadrego.

Osvojite plišastega Smrkca!

03.02.2014, 10:04

Smrkci so majhni modri škratje, ki so vedno srečni. Živijo v hiškah v obliki gob. Njihova posebnost je v tem, da so si tako zelo podobni. Če postavite skupaj dva Smrkca, bi si ju lahko ogledovali več ur ne da bi našli eno samo najmanjšo razliko med njima. Vsi imajo enako modro kožo, enak velik nos in enak majhen rep. Vsi nosijo enake bele kape in enake bele hlače. Nima smisla dodajati, da jih je skoraj nemogoče ločiti. Kljub temu pa imajo nekateri od njih določene značilnosti, ki jih ločijo od drugih. Bi si vaši otroci želeli takšnega Smrkca? Potem sodelujte v nagradni igri.

Na uradnem Facebooku: Jennifer Aniston je noseča!

22.01.2014, 10:02

Na uradnem Facebooku Jennifer Aniston je zapisano, da igralka pričakuje prvega otroka. Njeni oboževalci so se začeli spraševati, ali naj začnejo pošiljati čestitke. Tuji medij je izvrtal resnico …

Česa ni nikoli preveč?!

18.02.2013, 08:00

Ljubezen je tisto hranilo, ki ga nikoli ne more biti preveč. To, da otroka zasipamo s poljubčki in objemi in mu dajemo vedeti, kako ga imamo radi, v njem zbuja ne samo občutek ugodja, ampak se zato počuti varnega in sprejetega.

Po dolgem času spet v medijih

20.12.2013, 08:00

Kevin Federline pričakuje drugega otroka, ki mu ga bo rodila Victoria Prince. Drugače ima bivši mož Britney Spears še štiri otroke.

Bivša misica pokazala otroka!

30.10.2013, 08:09

40-letna Ali Landry je novinarjem in fotografom tuje revije pokazala svojega ljubkega trimesečnega sina Valentina. Bivša mis Amerike je mamica treh otrok, včasih je mislila, da jih bo imela pet ali šest, sedaj so ji trije dovolj.

Kakšni so vzgojni ukrepi za nasilne učence?

18.04.2013, 13:04

Učenci so že na začetku leta seznanjeni s pravili, ki jih morajo upoštevati. Kljub temu so iznajdljivi in navihani ter tu pa tam nagajajo. Za to se morajo učitelji z njimi pogovoriti ali pa jih celo kaznovati.

Video

Ni zadetkov!

Forum

Anketa Arhiv

Se veselite prvomajskih praznikov?

Družina na izletu

Ženska Moški
-->