Iskanje

Članki

Skrb vzbujajoči podatki slovenske raziskave!

10.07.2014, 11:28

Rezultati zadnje raziskave Avto-moto zveze Slovenije (AMZS) o potovalnih navadah slovenskih voznikov so pokazali na zaskrbljujoče dejstvo, da več kot desetina staršev otroku med daljšo vožnjo dovoli, da zapusti otroški sedež. Več kot polovica voznic in voznikov pa poleti vozi v natikačih, kar v AMZS izpostavljajo kot eno najpogostejših napak.

KOLUMNA: Je greh imeti štiri otroke?

16.10.2012, 08:54

Sem mamica treh otrok, no, v bistvu štirih, ker sva z možem pred kratkim izvedela, da se bo naša družina ponovno povečala. Nosečnost je bila tokrat nenačrtovana, a nič zato. In če sem pri tretjem otroku poslušala ''Ja, kam jih boš pa dala toliko?'', si zdaj ne upam niti pomisliti, kaj me čaka.

Kako dojenčka navaditi na vožnjo v avtosedežu?

29.03.2013, 07:53

Žal številnim dojenčkom ni prijetno v avtosedežu, nekateri se na vse pretege upirajo, še preden jih položite vanj. Veliko je solz tudi med vožnjo, kar zna biti zelo nevarno, če se mamica ali očka ves čas obračata nazaj in poskušata pomiriti otroka. Preberite si, kako se bo dojenček z veseljem peljal naokrog, privezan v avtosedežu.

Osmih pravil se ne krši!

16.06.2014, 08:00

Odločili ste se, da je čas, da otroku kupite mobilni telefon. Kot starši mu morate zaupati osem pravil, ki se jih mora vedno držati. Mobilni telefon omogoča zabavo, ampak zahteva tudi preudarno, odgovorno in skrbno ravnanje.

Kaj storiti pri bolečih bradavicah?

15.05.2013, 16:06

Nekatere doječe mamice tarnajo, da jih bolijo bradavice na dojkah. Kaj je lahko vzrok za to? Ali temu botruje nepravilno pristavljanje? Ob bolečini pa se lahko pojavijo še zatrdlina, vnetje in povišana telesna temperatura, v takšnem primeru je resnično potreben pregled pri izbranem zdravniku ali ginekologu.

Želi, da hčerka izve popolnoma vse!

09.05.2014, 09:47

Farrah Abraham je napisala seksualne novele in pravi, da je ne moti, če jih bo njena hčerka prebrala. Vsebina knjig sloni na njenem resničnem seksualnem življenju, zato je mnogim to nespametno.

9 napak, ki jih počnemo pri čiščenju kopalnice

24.04.2014, 07:50

Hitrejši in učinkovitejši boste, če pri čiščenju kopalnice ne boste delali napak. V kopalnici se zelo hitro lahko naberejo bakterije, plesen in prah, zato poskrbite, da bodo tudi skriti kotički čisti. Če boste redno vzdrževali čistočo, boste ponosni sami nase in v kopalnici bo vsa družina z veseljem skrbela za svojo osebno higieno.

Kako so lahko zimske počitnice zabavne?

13.02.2014, 10:03

Jupiii, za nekatere so že zimske počitnice, nekateri jih bodo še imeli. Nekateri starši so si vzeli dopust in bodo te dni preživeli na smučišču. Nekateri otroci so že dovolj stari in bodo sami doma. Našteli bomo nekaj idej, kaj vse lahko počnejo. Starši, vi pa jim lahko te ideje posredujete.

KOLUMNA: Male zakonske skrivnosti

10.02.2014, 08:02

Ali kaj skrivate pred partnerjem? Se o čem z njim nikoli ne pogovarjate? Imata tabu teme, ki jih nikoli ne povlečeta iz predala? Strokovnjaki za partnerske odnose trdijo, da morate biti z njim povsem iskreni. Vse karte morate položiti na mizo ...

Nikoli ni prezgodaj, da jih vse to naučite!

07.02.2014, 07:55

Otroci so prepričani, da je bonton samo skupek pravil in prepovedi. Zato jim razložimo, da z lepim vedenjem naredijo dober vtis in se prikažejo v najlepši luči. Povrh vsega z lepim obnašanjem niti sebe niti staršev ne spravijo v zadrego.

Video

Ni zadetkov!

Forum

Anketa Arhiv

Kako pogosto poleti kopate dojenčka?

Kopanje dojenčka

Ženska Moški