Iskanje

Članki

Slovenska voditeljica razkrila svojo veliko skrivnost!

22.04.2014, 08:01

Lili Žagar poznamo kot voditeljico šova Gostilna išče šefa, poleg tega pa je tudi mamica dveh otrok, kar pomeni, da je njen vsakdan zelo pester, urnik pa precej natrpan. Aktivni temnolaski odlično uspeva usklajevati delo, družino ter prosti čas, nam pa je pred dnevi zaupala, v čem je skrivnost njene vsestranskosti.

Trump: 'Strah me je bilo ...'

17.04.2014, 11:53

Ivanka Trump, hčerka bogataša Donalda Trumpa, je na Instagramu objavila fotografijo sebe in hčerke Arabelle, kako izvajata vaje za jogo. Tuji mediji so takoj izkoristili priložnost in se razpisali o slavni in bogati mami.

Znana pevka v vseh tabloidih!

18.04.2014, 09:53

Ta meseci je petič rodila pevka iz skupine Atomic Kitten Kerry Katona. Njen zaročenec in ponosni očka George Kay je veselo novico sporočil na Twitterju. In novopečena mamica že piše, koliko ur je ponoči budna ...

Najbolj odmevna novica danes!

18.04.2014, 09:40

Hči nekdanjega predsednika ZDA Billa Clintona in nekdanje prve dame Hillary Clinton je sporočila, da je noseča. Chelsea Clinton je novico o nosečnosti sporočila v New Yorku, kjer živi s svojim soprogom Marcom Mezvinskyjem.

'Vozičkanje' - odlična telovadba za oblikovanje telesa

19.06.2012, 07:15

Ker mamice večino časa s svojimi sončki preživijo na svežem zraku, je tako idealno, če lahko pri tem še storijo nekaj zase in svoje telo. Vadba z vozički tako združuje hojo, tek in razgibavanje.

Se bo poročila?!

28.03.2014, 08:24

Jennifer Lopez pri 44 letih prekipeva od energije, je aktivna na različnih področjih, sodeluje pri šovu American Idol, snema novo televizijsko dramo, njen album je v fazi nastajanja in vodi modno agencijo. Ne smemo pozabiti, da je tudi mama šestletnih dvojčkov. Mnogi pa se sprašujejo, ali se bo kmalu poročila …

Prepoznajte sindrom nemirnih nog

19.12.2011, 07:37

Nad ščemenjem, trganjem in mravljinčenjem v nogah se ne pritožujejo le babice in dedki, vse pogosteje tudi pri otrocih zdravniki ugotavljajo sindrom nemirnih nog. Vzroki zanj so lahko zelo različni, lahko se pojavi pri slabokrvnih, nakazuje bolezen ledvic, živcev, ožilja, mogoče pa je posledica jemanja zdravil. Prav tako so zaključili, da je sindrom deden.

Moški želijo vedeti!

10.03.2014, 08:01

Moški, ki izvedo že med nosečnostjo otrokov spol in lahko sami izberejo ime zanj, se lažje navežejo nanj, ko se rodi. Vsak moški želi, da se v njem zbudi očetovski nagon čim prej, zato je zelo koristno, da skupaj z bodočo mamo obiskuje ultrazvočne preglede in sodeluje pri vseh stvareh, ki so povezane z bodočim družinskim članom.

Najbolj odmevna hrvaška novica!

12.02.2014, 11:22

Igralka Doris Pinčič je gledalce osvojila z vlogo, ki jo je imela v seriji Larina izbira. Po poročanju hrvaških medijev je postala mamica sinu, ki ga je poimenovala Donat.

Kaj vse je dobro vedeti te dni?

04.02.2014, 08:01

Zima je končno pokazala svoje zobe. Težko se boste do pomladi zaprli v stanovanje, še posebej, če imate otroke, ki želijo uživati v zimskih igrah. Preberite si, kako jih je treba obleči, da ne pride do ozeblin, kako se te dni pravilno prehranjevati, da odženete bakterije in viruse stran.

Video

Forum

Anketa Arhiv

Se veselite prvomajskih praznikov?

Družina na izletu

Ženska Moški
-->