Iskanje

Članki

Strah je neupravičen!

30.07.2014, 09:47

Veliko ljudi se sooča z različni strahovi, med katerimi je pogost strah pred določenimi vrstami živali. Pedagoška vodja v ljubljanskem živalskem vrtu Irena Furlan je dejala, da pri njih izvajajo programe za premagovanje strahu pred kačami, pajki, žuželkami, podganami in ptiči. Obisk delavnic se iz leta v leto povečuje.

Končno čudovita novica iz Srbije

23.05.2014, 08:34

Dušan Krtolica iz Srbije je zelo nadarjen 11-letnik, ki ustvarja čudovite risbe živali, rastlin in dinozavrov. Njegove umetnije so tako osupljive, da mnogi ostanejo brez besed.

Fructal Natura 100% BIO granatno jabolko

05.05.2014, 14:48

Granatno jabolko je okusen in sočen sadež mamljive živo rdeče barve. V Perziji in Grčiji ga gojijo že od starodavnih časov, pri nas pa se je uveljavil šele v prejšnjem stoletju.

Z dojenčkom se pogovarjajte normalno

22.04.2014, 08:02

Ko govorite z otrokom, ne uporabljajte pomanjševalnic, krajših besed, ampak si predstavljajte, da se pogovarjajte z odraslo osebo. Pokažite, da imate bogat besedni zaklad in znanje prenesite na otroka.

Upoštevajte opozorila!

11.04.2014, 11:18

V Ljubljani se je začelo srečanje Zastrupitve s strupenimi rastlinami, ki ga organizirata sekcija za klinično toksikologijo Slovenskega zdravniškega društva in center za zastrupitve interne klinike Univerzitetnega kliničnega centra Ljubljana. Spregovorili bodo tudi o zastrupitvah z rastlinami, podobnimi čemažu, ki so spomladi še posebej pogoste.

Danes je ena najlepših Slovenk!

09.04.2014, 08:06

Na fotografiji je Katarina Jurkovič kot desetletnica. Z znano slovensko manekenko smo zavrteli čas nazaj in se sprehodili po njenih spominih iz otroštva. Če želite videti, kako je bila kos igralski vlogi, si na VOYO poglejte film Izhod.

Grenko slovo od hišnega ljubljenčka

09.04.2014, 08:01

Izguba hišnega ljubljenčka je zelo težek udarec za vso družino, še posebej za otroke. Najprej večina staršev pomisli, kako zaščititi otroka pred bolečino in trpljenjem, zato se zatečejo k nakupu drugega hišnega ljubljenčka, ignoriranju resnice, lažem … Pravzaprav pa je pomembno, da govorite resnico, da se tudi sami soočite s smrtjo živalce in da ste otrokom v oporo, ko jim je hudo.

Vse več staršev opušča to navado!

15.11.2013, 07:54

Vse več staršev je, ki pred spanjem otrokom ne berejo pravljice. Vzrok se skriva v njihovi preutrujenosti, preobremenjenosti ali celo lenosti. Zato otroci raje uživajo ob gledanju televizije, igranju iger na računalniku. Toda knjige so za otrokov razvoj zelo pomembne, zato se organizirajte tako, da vam ostane čas tudi za pravljice!

7 znakov, ki razkrivajo otrokov spol

31.03.2014, 08:01

Dokler vam ginekolog ne potrdi na ultrazvoku, katerega spola je otrok, seveda ne morete biti 100 odstotno prepričani. Obstajajo pa ''zgodbice'', ki so po navadi kar resnične glede napovedovanja otrokovega spola. Na vas je, ali jim boste verjeli ali ne …

Ste že preizkusili prečiščevalno dieto?

22.05.2013, 07:51

Pomlad je primeren čas, da naredite nekaj za svoje zdravje. Iz organizma odstranite škodljive snovi s prečiščevalno dieto in zagotovo se boste počutili odlično, polni boste energije in novih zamisli.

Video

Forum

Anketa Arhiv

Koliko časa ste dojili?

Dojenje

Ženska Moški