Iskanje

Članki

Kakšne copate naj bi nosili otroci?

14.01.2015, 11:37

To vprašanje krati spanec marsikaterim staršem. Včasih so priporočali takšne, ki dajo stabilnost nogi, danes so po mnenju strokovnjakov najboljši čim mehkejši. Kakšni so pravzaprav najbolj ustrezni, nam je svetovala Špela Gorenc Jazbec, fizioterapevtka in terapevtka razvojno nevrološke obravnave.

Marsikdo ni mogel verjeti svojim očem!

06.01.2015, 13:38

Očka je na You Tubu leta 2013 objavil video, kako se njegova 14-mesečna hčerka Alyssa Guarino igra z več kot tri metre dolgo kačo. Od takrat ne manjka komentarjev, marsikdo ne odobrava takšnega početja, druge je strah za dekličino življenje, saj menijo, da je kača lahko zelo nepredvidljiva. Očka vse skupaj zagovarja in trdi, da hčerkino življenje ni bilo ogroženo. Na te živali se spozna, saj jih obožuje in proučuje že od najstniških dni.

Kaj imajo dojenčki najraje?

02.01.2015, 07:33

Ste že ugotovili, v čem uživa vaš otrok? Preberite si, kaj imajo dojenčki najraje. Mogoče dobite še kakšno idejo …

Triki za preprosto in izvirno zavijanje daril

24.12.2014, 09:51

Danes bo božični večer, ko se bodo pod svetlečo jelko bohotila darila za vaše najdražje. Pripravili ste majhna presenečenja, čaka vas samo še zavijanje. Bodite izvirni in jih ne zaprite v kupljeno darilno vrečko, ampak se raje prepustite domišljiji in bodite kreativni.

Podarimo slikanice Skrivnosti mladih levov!

19.12.2014, 10:48

Žiga Gombač, mladinski pisatelj, je tokrat presnetil najmlajšo publiko. Zavihtel je pero in ustvaril slikanico Skrivnosti mladih levov. Kaj vse se skriva v njej, nam je razkril v ekskluzivnem pogovoru. Ne spreglejte nagradne igre, v kateri lahko osvojite prav to slikanico.

Študija razkriva resnico

17.12.2014, 14:40

V otroških risankah sta smrt in nasilje bolj prisotna kot v filmih, namenjenih odraslim, glavne junake v risankah pa ubijejo skoraj trikrat pogosteje kot glavne junake v filmih, kaže študija, ki jo je v torek objavila strokovna revija British Medical Journal.

Starši, opozorite otroke na nevarnost!

16.12.2014, 13:47

Poškodbe zaradi uporabe s pirotehničnimi sredstvi so najpogostejše pri mladostnikih, še posebej osnovnošolci so tisti, ki začnejo eksperimentirati s temi sredstvi, so opozorili na Policijski upravi Maribor, ki se letos ponovno pridružuje vseslovenski akciji Bodi zvezda, ne meči petard. Pred nevarnostjo je treba zaščititi tudi živali.

Začelo se je v nedeljo zvečer!

08.12.2014, 11:01

Britanski princ William in njegova noseča soproga Kate sta v nedeljo zvečer pripotovala v New York, kjer so ju pričakale navdušene množice. Vojvoda in vojvodinja Cambriška se bosta tri dni mudila na vzhodni obali ZDA, v okviru obiska pa se bo princ William že danes srečal z ameriškim predsednikom Barackom Obamo.

Imate dovolj čisto stanovanje za dojenčka?!

05.12.2014, 10:22

Čeprav se ob prihodu novega družinskega člana trudite, da je vaš dom popolnoma urejen in čist, to včasih ni najboljše, kar lahko storite za svojega otroka. Sterilen dom otrokovemu organizmu onemogoča, da se nauči sam boriti proti alergijam in boleznim.

Uganete, kdo je to? Pri 47. letih je lepša kot nekoč!

28.11.2014, 11:47

Julia Robert je dopolnila 47 let in še dandanes osvaja s svojo lepoto. Mnogi trdijo, da je z leti postala še lepša.

Video

Forum

Anketa Arhiv

Ali vaš otrok vedno sedi v avtomobilu v varnostnem sedežu?

Potovanje

Ženska Moški