Iskanje

Forum

Forum je moderiran. Žaljivi komentarji oz. komentarji, ki bodo vsebovali sovražni govor, ne bodo objavljeni.
Neprimerne teme bodo izbrisane oz. prestavljene v ustrezno kategorijo.
jk09
Število vnosov: 30
04.05.2011 ob 16:37
 
Lp, jaz pa sedaj koristim najprej dopust, potem pa pride na vrsto porodniška. Katera ve po kolkem času od oddaje vloge, dobimo odločbo za porodniško?
Datum se kar hitro približuje in ker nimam še skoraj nič pripravljeno upam, da me čas ne bo prehitel. Hodim pa tudi jaz sedaj v materinsko in potem bodo sledile polne priprave.
Drugače pa uživam v brcanju našega dojenčka... prelep občutek.
jk09
Število vnosov: 30
02.06.2011 ob 09:44
 
Sedaj smo pa junijke na vrsti.. čeprav ni več nobene tu na forumu. A je mogoče katera že rodila?
potapljacica
Število vnosov: 1
10.06.2011 ob 13:38
 
Živijo,

no jaz spadam med tiste, ki imamo junijski rok. Moj rok je bil sicer 6.6., vendar ne duha ne sluha o popadkih.smiley No, ko bo hruška dozorela bo lepo tudi odpadla!
Kako se ve kaj držite junijke, ste že nestrpne, tako kot jaz?
PNG
Število vnosov: 13
15.06.2011 ob 20:22
 
Pozdravljene,

se opravičujem, ker vam vdiram v temo, a rabim vašo pomoč. Moj dragi se ukvarja s castingi za reklame in tokrat iščejo akterje za snemanje reklame za vseevropsko protikadilsko kampanjo. In tukaj pridete na vrsto ve user posted imagesmiley Ker bo v reklami sneman potek nosečnosti oz rojstva otroka, potrebujejo tudi nosečnico v približno devetem mesecu nosečnosti. Sicer ima večina med vami še dober mesec ali več do poroda, a verjamem, da vas je veliko, ki imate rok tudi v začetku julija, zato pišem tudi vam. Itak je pa na koncu trebuh več ali manj enak (vsaj po mojih izkušnjah ni bistvene razlike med 8. in 9. mesecem). Snemanje bo potekalo v torek, 21.6., potrebovali bi vas pa približno 2-3 ure, če sem prav razumela, se bo snemal samo trebuh. Plačilo je 150 evrov bruto. Če je katera zainteresirana, naj na email naslov blaz.taljan@gmail.com pošlje: sliko obraza (od blizu), sliko cele podobe, pa lahko še s profila, da se vidi trebuh. Dopišite še številko konfekcije, ki jo nosite sedaj ter seveda kontaktne podatke (ime, priimek, telefon). Načeloma naj se sicer obraz ne bi snemal, ni pa nujno (da bo ista ženska noseča, potem rodila itd...).

Sem pa tudi sama mamica dvoletnega mulčka, tako da uživajte zdaj, dokler je še vse mirno v hiši user posted image Ni pa snemanje nič naporno, tako da se nimate česa bati, pa še za dober namen je user posted image Pa če poznate še kakšno nosečnico, ki bi jo to utegnilo zanimati, ji prosim posredujte to sporočilo. Išče se pa tudi nosečnica v 4. mesecu, pri njej se bo snemal ultrazvok in če kakšno poznate, ji prosim posredujte tole sporočilo. Če vas še kaj zanima, me lahko kontaktirate tudi na zs.

Tenk ju user posted imagesmiley
 


smileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmiley

Anketa Arhiv

Ali bi na porodu imeli dulo?

Dula

Ženska Moški

Tagi