Iskanje

Forum

Forum je moderiran. Žaljivi komentarji oz. komentarji, ki bodo vsebovali sovražni govor, ne bodo objavljeni.
Neprimerne teme bodo izbrisane oz. prestavljene v ustrezno kategorijo.
JasminaKP
Število vnosov: 2
24.04.2017 ob 10:30
 
Pozdravljene.

Vem, da je tem na to temo tisoc in ena. Ampak vemo tudi, da je vsaka po svoje edinstvena. Veliko punc se srecuje s tezavami PCO. No med njimi sem najbrz tudi jaz. Stara sem 27let in s partnerjem razmisljava o druzini. Pred kratkim sem bila pri G in mi je rekla da sumi na PCO. En jajcnik je sicer '"lepsi'" kot drugi. Zaenkrat se se ni odlocila za zdravljenje. Ker sem pred 4 mesci prenehala z jemanjem KT, in so moji ciklusi trenutno dolgi tam 31-37 dni. Mi je rekla, da ce bo ciklus trajal dlje kot 45dni, da naj pridem nazaj in mi bo dala terapijo s tabletami.
Pred tremi dnevi sem imela kar gost bel izcedek, sumila sem na ovulacijo. S partnerjem sva te dni imela tudi odnose... te dni cutim v spodnjem delu trebuha spikanje.. vcasih je mocnejse, vcasih ga ni... ne vem definirat ce je to mogoce ovulacija ali pa vnetje mehurja. Dva tedna jem tudi ze Elevit.

Zanima me predvsem, ce je katera kljub PCO zanosila '"v prvo'"... oziroma kako ste si same pomagale, da vam je hitro uspelo? smiley zelja po bebiju je vedno vecja smiley

Hvala za odgovore *.*
sininani
Število vnosov: 1
15.05.2017 ob 21:26
 
pozdravljena.

lahko bi si merila bazalno temperaturo, tako baje najlažje veš če je ovulacija. jaz sem tudi včasih jemala KT, in potem ko sva želela otročka, nikakor ni šlo. sva šla po 3h letih (ker sem precej mlada me niso želeli prej poslat) v lj na umetno so ugotovili PCO. nam niti umetno 2x ni ratalo (čeprav so rekli da ni nujno da so jajčniki krivi).
sem pa nato šla prejšno zimo jaz in partner malo v kitajsko medicino.. sva hodila na akupunkture pa neke čaje sva pila.. in tik preden bi morala ponovno na umetno IVF, sem zanosila spontano, in sedaj imava 7 mesečnika doma.
jaz bi vsekakor vsem ko imajo težave z zanositvijo priporočala akupunkturo in vse kar so nam pripisali, ker vrjamem da nam je pomagalo. res da pride kar drago, ampak se splača. jaz sem rekla da če bo z drugim tudi težave zaradi PCO (sem sigurna da je to težava), grem spet v to. upam da vama rata čim prej in da nebosta rabila skozi vse to.

vrjamem pa da je želja vsak dan večja. tudi pri meni je želja že po drugem. smiley
 


smileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmiley

Anketa Arhiv

Ali bi na porodu imeli dulo?

Dula

Ženska Moški

Tagi