Mama

(Foto: Thinkstock)

Težko je verjeti, da so mamice videti privlačnejše, saj se obremenjujejo s strijami in celulitom, ki so ga pridobile med nosečnostjo. Preberite si, zakaj kot novopečena mamica navzven oddajate prijetne vibracije.

Sproščeni in spontani ste

Ob otrocih spoznate, da dolgoročno načrtovanje ni smiselno, zato ste pripravljeni tudi na avanturo. Ure in ure pripravljanja na izhod? To je preteklost, moški cenijo to, da niste obremenjeni s podrobnostmi glede videza.

Zavedate se svojega videza

Oddajate pozitivno energijo, ker nimate časa, da primerjate levo in desno obrv, ker ne nosite umetnih trepalnic. V navadni majici in kavbojkah preprosto žarite.

Samozavestni ste pri seksu

Včasih ste pazili na vsako podrobnost, razmišljali ste o tem, ali ste dobri v postelji. Sedaj nimate časa za to. Prosti ste 15 minut, preden se dojenček zbudi, in takrat je čas za akcijo.

Vsak dan telovadite

Otroka nosite po stopnicah, v parku, tečete za njim in ga lovite po igrišču. Z dojenčkom v naročju naredite tisoč in eno stvar. Vaše telo to razkriva vsem.

Ne obremenjujete se z nepomembnimi stvarmi

Šef vas je kritiziral, tašča vam je rekla, da ne znate kuhati? Včasih bi o tem razglabljali ure in ure, sedaj se poberete in greste naprej. Nimate časa za neumnosti, raje se zabavate z otrokom.

Mama

(Foto: Thinkstock)