Ana Lukner

Ana Lukner (Foto: osebni arhiv)


''To je sedma akcija po vrsti. Menim, da z Anino zvezdico podiramo veliko mej, predvsem pa postavljamo nove temelje in gremo skupaj naprej. Imam res čisto vizijo,'' je povedala Ana Lukner za spletni portal Bibaleze.si in dodala, da letos želi božične in novoletne praznike polepšati družinam iz socialno šibkejšega okolja po vsej Sloveniji. Verjame, da nam bo skupaj uspelo. Njenemu osrečevanju ljudi v stiski se je pridružilo mnogo dobrosrčnih ljudi. ''To je neprecenljiv občutek. Smo res super ''zdrava'' družba, točno vemo, kaj v življenju najbolj šteje in kaj so tiste prave vrednote. Naš prosti čas je Anina zvezdica in to je naš najboljše porabljen prosti čas.''

Srce se ji para, ker je iz leta v leto v Sloveniji več lačnih otrok, po njenem mnenju je situacija vse bolj kritična. Prav zato vas prosi, da darujete hrano z daljšim rokom uporabe. Na spletni strani Anine zvezdice si lahko ogledate zbirna mesta po vsej Sloveniji. Akcija traja od 25. 11. 2013 do 20. 12. 2013.

Združimo moči in polepšajmo praznik mnogim slovenskim družinam!

Na ministrstvu za delo so pripravili izračune, kako bo uveljavitev sprememb socialne reforme vplivala na višino socialnih transferjev za posamezne vrste družin.