Tinkara Fortuna, ki jo poznamo tudi kot nekdanjo članico skupine Bepop, ima tri hčerke. 13-letna Taja bo šla letos v osmi razred, petletna Vita in triletna Flora obiskujeta javni vrtec.

Za novo šolsko leto se niso posebej veliko pripravljali, večino poletja so preživeli na morju. "Imam navado, da že kar konec junija nakupim delovne zvezke, preostale potrebščine pa konec avgusta," je pojasnila.

Slovenija: Pomembna informacija glede šolskih potrebščin
Kakšno šolsko torbo izbrati?

Tinkara Fortuna z družino

Tinkara Fortuna ima tri hčerke: Taja ima 13, Vita pet in Flora tri leta. Na fotografiji z možem Petrom. (Foto: osebni arhiv)

Tinkara Fortuna

Bivša članica skupine Bepop je po izobrazbi magistrica poslovnih ved. (Foto: Vid Ponikvar)

Ni stroga glede šole in nikoli ni dajala posebnega poudarka ocenam. Očitno dela prav - Taja je zelo pridna učenka, "predvsem pa izredno samostojna punca, saj za vse v zvezi s šolo skrbi sama". Poleg šole obiskuje še plesno šolo, kjer trenira hip hop.

Na Facebooku je objavila recept za babičin zvarek, s katerim se lahko bojujete pri otroku proti virusom in bakterijam.

Tudi najmlajši zelo radi hodita v vrtec in obiskujeta plesne vaje, predvsem pa se zgledujeta po svoji veliki vzornici Taji. Zelo ju zanima, kaj počne za šolo, in tudi sami komaj čakata dan, ko bosta postali šolarki. A malo bosta še morali počakati - Vita eno, Flora tri leta.

Tinkara kot mama upa, da bodo hčerke lahko izkoristile in razvile vse svoje potenciale in talente. "Želim si, da bi moje hčerke zrasle v samostojne, prijazne, poštene, odgovorne in empatične osebe, ki bi v življenju v vsakem trenutku uživale v vsem, kar počnejo. Predvsem pa, da bi si same izbrale svojo življenjsko in poslovno pot. Jaz pa bom dala vse od sebe, da jih podprem," je odločena.

Močno verjame v moč pozitivnih misli, da lahko v življenju dosežemo vse z izostreno postavljenimi cilji, močnim fokusom in voljo. "To miselnost bi rada prenesla tudi na svoje tri hčerke," je poudarila.

Njej je uspelo; po izobrazbi je magistrica poslovnih ved. Obe diplomi in magistrski študij je opravila ob redni službi in materinstvu.

Bibine e-novice

Prijavi se na Bibine e-novičke in bodi na tekočem z aktualnimi članki o zanositvi, nosečnosti, negi in vzgoji otrok, partnerskih odnosih in idejah za prosti čas. Zate jih pripravlja ekipa Bibaleze.si.