23. aprila sta Kate in princ William javnosti predstavila petega člana njune družine, princa Loiusa. Oba starša, predvsem mamica, sta sedem ur po porodu izgledala čudovito. Kate je žarela in se nasmihala, bila je elegantna, naličena in v visokih petah. Sploh ni bilo videti, da je pravkar rodila.

novopečeni princ

Kate po porodu (Foto: Profimedia)

Razkrito, zakaj je bila Kate takoj po porodu tako lepa!
Zato Kate tako hitro zapusti porodnišnico ...

Nekaj ur zatem so splet preplavile fotografije navadnih smrtnic po porodu. Veliko jih je hvalilo Kate, da je bila sploh sposobna stati, nekateri so celo prepričani, da je super ženska. Tudi mi se strinjamo, da je prekrasna in močna. A obenem dodajamo, da se je treba zavedati, da večinoma nima vsaka osebnega frizerja, vižazista in stilista, ki bi jo uredil takoj po porodu.

Večina novopečenih mamic je oblečena v bolnišnične halje, ki - roko na srce - niso ravno najlepše in po najnovejši modi. Po največkrat večurnem potiskanju so nekatere sestradane, druge od izčrpanosti spijo, tretje še nekaj ur ne morejo dojeti, kaj se je sploh zgodilo. In če je porod težak, je prva stvar na njihovem seznamu opravil okrevanje. Zagotovo pa so vse presrečne. Mi pa dodajamo, da je čisto vsaka junakinja in prava kraljica!

Expectation vs Reality de29de29de02de02

A post shared by ruthannieparnell (@ruthannieparnell) on

Né... #katemiddleton x #mari

A post shared by Mari (@maripiresv) on