Mama

(Foto: Pixabay)

Ker enostavno obvladaš vse, naenkrat si hobotnica, in končno spoznaš, kaj je smisel življenja!

Ker sem jo ljubila, še preden je prišla, in z njenim prihodom sem spoznala dejanski pomen besede ''ljubezen na slepo''. Ker biti mama, je najlepša dodeljena nagrada življenja in najlepša služba, ki sem in jo bom kadarkoli opravljala.

Ker enostavno vem, zakaj živim ... moje največje bogastvo, največ, kar bom v življenju zmogla in dosegla ... biti mama trem sinovom.

Ker je vsak dan posebno razigran ... Ne predstavljam si dneva brez moje princeske – smisel življenja.

Ker je to res življenjsko poslanstvo ...

Ker veš, za kaj živiš ...

Moj smisel življenja!

Ker spoznaš brezpogojno ljubezen ...

Ker je s sinom vsak dan nekaj posebnega! Ker je imeti otroka nekaj najlepšega na svetu! Tega ne zamenjam za noben denar na svetu!

Biti mama je fajn, ker se naučiš veliko o sebi. In vse, kar znaš, lahko deliš s svojimi 'mladički'. Spoznaš, da si, tudi takrat, ko misliš, da si na koncu z energijo, sposoben storiti še kaj. Postaneš bolj strpen, veselje naenkrat vidiš tudi v malenkostih. Naučiš se ceniti tiste minute, ko jih imaš zase in jih ne zapravljaš za nesmiselne stvari. Postaneš bolj organiziran, velikost nasmeška na otroških obrazih pa ti že sproti potrjuje, če si na pravi poti ali ne.

Zato, ker se ti odpre popolnoma nova dimenzija, za katero sploh ne veš, da v tebi obstaja. Ta mala oseba je iz mene naredila boljšega človeka. In res mi je v ponos in čast, da sem lahko mama tako čudoviti osebi.