dominvrt

Znani Slovenec ima štiri hčerke

STARŠI
1
09.04.2018, 8:09

Igralca Renata Jenčka, ki ga trenutno spremljamo v seriji Reka ljubezni, doma pričakajo partnerica in štiri hčerke. Kako je biti obkrožen s samimi damami?

Znani Slovenec ima štiri hčerke

Ko se ugasnejo luči in kamere,Renato Jenčekodhiti v objem doma. Tam ga pričaka kar pet dam in kako je živeti z njimi, razkrije na posnetku. Mogoče boste celo presenečeni ...

Kot boste videli, svojo očetovsko vlogo jemlje resno in dekletom prisluhne - vsak dan se pogovorijo o uspehih in neuspehih v šoli, kaj se jim je zgodilo, ko niso bili skupaj.

Vsi ljubitelji serije Reka ljubeznine zamudite novih napetih delov, ki jih prinaša druga sezona na POP TV. Ne bodite žalostni, če kakšnega zamudite, saj si ga lahko kadar koli in kjer koli ogledate na VOYO.

Komentarji (1)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

joannon200
11.07.2018, 10:46:13
-2
Financiranje in naložbe Pozdravljeni, jaz sem gospod Ivan Tomaslavič, poslovnež s slovenskim poreklom, a prebivam v Faso. Strinjam se, da vam pomagam v znesku od 5000 € do 10.000.000 € s stopnjo 3% letno in s trajanjem od 1 do 30 let E-pošta: posojila386@gmail.com Viber: +22 995608568
Prvi na prizorišču požara: 'Iz dima so se videle ...
Cityjev 18-letnik odločil derbi s Tottenhamom
Vodičarjev 'izgubljeni' čevelj: Tudi to se zgodi
Vodičarjev 'izgubljeni' čevelj: Tudi to se zgodi
Koliko pirhov lahko zaužijemo?
Živilo, ki spomladi mora biti na krožniku
To je krona, ki jo bo nosila, ko postane kraljica
Lepa Eminemova hčerka vse bolj stopa iz sence ...
8.845 evrov, če bo otrok rojen na točno določen ...
Pri 20 letih je imela ogromen dolg, danes je ena ...
Predstavljamo vam najlepše velikonočne pogrinjke
Kaj lahko pričakujete od otroka prva tri leta?