dominvrt

Tako presenečenje bo Rebeka Dremelj pripravila hčerki

STARŠI
0
31.08.2018, 8:58

Starejša hčerka Rebeke Dremelj bo 3. septembra prvič prestopila šolske duri. Izdala je, kakšno presenečenje jo bo čakalo ob prihodu domov.

Tako presenečenje bo Rebeka Dremelj pripravila hčerki

Rebeka Dremelj - mamica dveh hčera - je pred začetkom novega šolskega in vrtčevskega leta objavila zanimiv blog. Njena starejša hči Šajana bo postala šolarka, mlajša Sija bo šla prvič v vrtec.

Rebeka Dremelj o družini
Slovenke uživajo v materinstvu

Med vsemi pripravami in klepeti z znankami je ugotovila, da se mame skoraj bolj obremenjujejo(mo) z odhodom svojih otrok v šolo kot oni sami. Sama skuša prikazati šolo kot nekaj prijetnega in uspeva ji, saj se Šajana že zelo veseli prvega šolskega dne.

Rebeka Dremelj vsem mamicam želi srečno ob prihodu novega šolskega leta.
Rebeka Dremelj vsem mamicam želi srečno ob prihodu novega šolskega leta./ FOTO: Tibor Golob

Rebeki je prvi šolski dan ostal v lepem spominu, medtem ko se njen mož Sandi Škaler spomni, kako zelo je jokal. Seveda si želi, da bi imela Šajana lepo izkušnjo. V šolo bo šla prvič v lepi, novi oblekici, ob prihodu domov pa jo bo čakalo presenečenje - čokoladna torta, okrašena z ravnili, številkami in črkami. Skupaj z babicami in dedki bodo proslavili poseben dan.

Rebeka si je sama pri sebi obljubila, da ne bo jokala in da bo z nasmehom pospremila svojo prvošolko v razred, čeprav se zaveda, da ji verjetno ne bo uspelo. Morda jo bodo le premagala čustva. Če jo bodo, pa bo jokala s ponosom, "kajti na naših otrocih stoji svet! Oni bodo nekega dne vodili ta svet in bili pomembni. No, pomembni so že zdaj!"

Komentarji (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

Erasmus te lahko pripelje tudi na Guardian
Rossi: Tudi na Rinsa je treba računati v boju za ...
Victoria Beckham praznovala 45. rojstni dan: ...
Tomaž Evi: Kakšne igrice se greš?
Ta otrok je zbolel za ošpicami zaradi ...
10 minut za izvrsten namaz!
10 TOP idej za enodnevni izlet po Sloveniji
Kdo zasluži več? Luka Dončić, Jan Oblak, Anže ...
Luksuzne počitnice za znano družino
V idiličnem naselju, streljaj iz Ljubljane, nove ...
Moderni načini barvanja pirhov
Prima sladica vas bo navdušila