Donald Trump

Donald Trump (Foto: Profimedia)

S takšnimi vprašanji se je poigral novinar Joshua Kendall.

Donald Trump

Donalda Trumpa so nekateri mediji označili za očeta z razglednice. Rad se postavlja s svojo uspešno hčerko Ivanko, v ospredje je pravzaprav vse otroke izpostavljal med volilno kampanjo. Trump je nekoč dejal, da je menjavanje plenic žensko delo.

Kaj se dogaja z Baronom Trumpom?

Barack Obama

Barack Obama naj bi bil edini predsednik, ki je dejansko menjal plenice. Vedno je bil doma ob 18.30, da je večerjal s hčerkama Malio in Sasho.

Njegovi hčerki ne smeta ...

Franklin Roosevelt

Bil je deloholik, tako da so se sinovi morali napovedati za sestanek pri njemu. Do javnosti je bil ljubeč, do sinov povsem drugačen.

Richard Nixon

Po navadi je spal v pisarni in ni imel veliko časa za hčerki Tricio in Julie.

Ronald Reagan

Družinske vrednote je postavljal visoko, toda s svojimi otroki je bil na distanci in imel je zelo kompliciran odnos z bližnjimi.

Theodore Roosevelt

Bil je zelo mlad predsednik in on se je zelo rad igral v Beli hiši. Z delom je končal ob 15. uri, da je imel čas za družino.

William Howard Taft

On se je odločil, da bo kandidiral za predsednika zato, ker je v tem videl koristi za sinove.

Abraham Lincoln

Ko mu je umrl 11-letni sin Willie leta 1862, se je njegovo mnenje še bolj okrepilo in njegov boj za pravice otrok se je povečal.

Družina Obama

Barack Obama (Foto: Profimedia)

Calvin Coolidge

Ko se je njegov sin Calvin mlajši pri 16 letih zastrupil, je to imelo velik vpliv nanj.

Thomas Woodrow Wilson

Njegove tri hečrke Margaret, Jessie in Eleanor so ga spodbudile, da se je zavzemal za splošno volilno pravico. Vplivale so tudi nanj, da je manj kadil in pil.

Jimmy Carter

Nanj je imela zelo velik vpliv hčerka Amy, še posebej, ko je dopolnila 13 let, ko mu je dejala, da je najpomembnejša stvar, ki jo mora obravnavati, nuklearno orožje.

John Adams

Bil je zelo avtoritativen oče in predsednik. Svojemu sinu je dejal, da bo ali predsednik ali zguba. Enemu je uspelo, druga dva sta se zapila.

In če želite videti, kako se znajde Anže, nečimrn gasilec, novi obraz v politiki, na vrhu države kot predsednik, ki želi dejansko pomagati ljudem, potem ne smete zamuditi nove serije Precednik na POP TV, 10. junija ob 20. uri.

Precednik

(Foto: POP TV)