Tudi svetovno znani zvezdniki se v intimi svojega doma, daleč stran od reflektorjev in nadležnih paparacev, posvečajo svojim konjičkom. In presenečeni boste, ko boste izvedeli, da očki, ki na filmskem platnu in v domišljiji gledalk pogosto predstavljajo neustavljivo zapeljive „mačote,“ doma celo „štrikajo!“

Jackie Chan

Mojster borilnih veščin Jackie Chan zbira krhke čajne skodelice. (Foto: Reuters)

Oče 26-letnega sina in menda tudi 10-letne (zunajzakonske) hčerke, mojster borilnih veščin, komik, igralec, pevec, producent in še kaj Jackie Chan zbira servise za čaj, kadar ne pretepa hudobnežev v svojih filmih. V dolgih letih je zbral že tolikšno število čajnikov in čajnih skodelic, da so mu morali zanje izdelati posebne omarice, da jih ne bi razbil med napadi svoje borilne inspiracije! Chan je sicer zaigral že v več kot sto filmih in je eden od najbolj prepoznavnih kitajskih in azijskih zvezdnikov na svetu. Po njegovih stopinjah gre tudi njegov sin Jaycee.

Vin Diesel in Paloma Jimenez

Vin Diesel je kljub lepi mladi ženi odvisen od Dungeons and Dragons.

Njegov kolega, „hitri in drzni“ Vin Diesel, je aprila lani postal očka deklice Hanie Riley. Kljub svojemu možatemu videzu ima mehko srce in uživa v družinskem življenju s svojo hčerkico in njeno mamo, manekenko z mehiškimi koreninami Palomo Jimenez. Še dobro, da ima njegovo dekle šele 25 let, saj si 41-letni Diesel želi 12 otrok!

 

Robin Williams z nekdanjo ženo Marsho Garces

Robin Williams tudi v hotelu ne more brez igralne konzole.

A tudi doma rad zaigra junaka, saj je dobesedno odvisen od domišljijske igre "Dungeons and Dragons", v kateri igralci prevzemajo vloge izmišljenih junakov, se bojujejo s pošastmi, iščejo zaklade itn. Diesla je igra tako prevzela, da si je dal celo med snemanjem filma „XXX“ na trebuh narisati Melkorja, svoj lik v igri D&D.

 

Nikamor brez igralne konzole!

Tudi veliki filmski zvezdnik Robin Williams, oče treh otrok, ki jih ima z dvema nekdanjima ženama – Valerie Velardi in Marsho Garces – pred vsakdanjikom in nenehno pozornostjo javnosti pobegne v računalniške igrice. Govori se, da mu morajo v vsakem hotelu, kjer prebiva, zagotoviti konzole in PlayStation. Oskarjevec Williams, ki se je zdravil zaradi odvisnosti od drog in alkohola, ima najraje strateške igre in take, v katerih se streljajo. In pravi, da je pri tem prekleto dober.

 

 

 Barbie, Ken in začuden hčerin pogled

Johnny Depp in Vanessa Paradis

Johnny Depp se rad igra z barbikami. (Foto: Reuters)

Nenavadno privlačni in zanimivi Johnny Depp, znan po svojih neobičajnih in ekscentričnih vlogah, je posebnež tudi v zasebnem življenju. Priznal je, da se s svojima otrokoma pogosto igra s punčkami in da ga včasih, ko igra Barbie ali Kena, tudi malo zanese. Kot pravi, ga njegova desetletna hči Lily-Rose začudeno gleda, kadar po zraku maha s plastično suhico v lepi oblekici.

Depp in njegova žena, pevka Vanessa Paradis, občasno živita v bližini francoskega letovišča Saint Tropez, kjer gojita sadje in grozdje za pridelavo vina. Zvezdnik je tudi solastnik pariške restavracije Man Ray – skupaj s Seanom Pennom, Johnom Malkovichem in Mickom Hucknallom.

Hucknall, idejni vodja in duša britanske zasedbe Simply Red, ki se je te dni na svoji poslovilni turneji Greatest Hits 25 ustavila tudi v Ljubljani, je prav tako velik ljubitelj dobrih vin, še posebej italijanskih. Na Siciliji, kjer ima posestvo in počitniško domovanje, prideluje odlično vino iz trte, ki raste na obronkih Etne.

Mick Hucknall s hčerkico

Pevcu in vodji skupine Simply Red je hčerkica Romy True spremenila življenje.

49-letni Mick je očka prikupne rdečelase hčerkice (kaj pa drugega?!), ki mu jo je julija 2007 rodila Gabriella Wesberry, direktorica njegovega vinogradniškega podjetja v Italiji. Z Gabriello sta se razšla pred leti, potem pa sta se leta 2002 spet srečala in od takrat sta nerazdružljiva. Zaradi rojstva hčerke Romy True je Mick do letos počakal s turnejo.

Russell Crowe

Gladiatorja Russella Crowa pomirja pletenje. (Foto: X17ONLINE.COM)

Mačo in gladiator Russell Crowe pa ima s svojo nekdanjo in znova oživljeno ljubeznijo, igralko in pevko Danielle Spencer, dva sinova, petinpolletnega Charlesa in triletnega Tennysona. Čeprav se je v otroštvu najraje igral z Action Manom, ga menda zdaj najbolj sprosti pletenje. Plesti se je naučil med ženino nosečnostjo in je v tem času že spletel nekaj puloverjev in podstavkov za skodelice.