Izguba partnerja

(Foto: iStockphoto)

 Skupen odhod v posteljo

Se spomnite začetka vaše zveze, ko ste komaj čakali, da gresta s partnerjem skupaj v posteljo? Ja, srečni pari gredo radi skupaj v posteljo, četudi njihova zveza traja že dolgo.

Negujte skupne konjičke

Na začetku, ko se par še spoznava, ju najbolj družijo enaki interesi, pa naj gre za šport ali katero drugo stvar. Veliko parov pozneje ugotovi, da se skupni interesi po nekem obdobju kar „izgubijo.“ Navadno se to zgodi kmalu po tem, ko se strasti umirijo, zato je prav, da jih negujete še naprej. Istočasno pa razvijajte še vsak svoje interese in hobije, kar bo pomagalo, da ne boste preveč navezani drug na drugega.

Partnerja

Sprehajajte se z roko v roki

Srečni pari se med sprehodom držijo za roke. Kaj ni lepo videti, ko se tudi starejši pari še vedno držijo za roke ali so  objeti? Naj ta "navada“ ne zatone v pozabo, ko vas bo minila prva zaljubljenost!

Naučite se spoštovanja in zaupanja

Po vsakem prepiru se s partnerjem pogovorita, namesto da "kuhata mulo.“ Veliko boste za zvezo naredili tudi, če bosta oba znala odpuščati in sprejemati različne poglede na svet.

Dobre stvari hvalite, slabe "spreglejte“

Če pri partnerju iščete napake, jih boste zagotovo našli, a to se lahko zgodi tudi, če jih iščete pri sebi. Res pa je, da boste našli tudi veliko dobrih stvari, in zagotavljamo vam, da srečni ljudje pri partnerju iščejo le dobre stvari, slabe pa poskušajo sprejeti ali včasih celo malo spregledati.

Študentska družina

(Foto: iStockphoto)

 Ne pozabite na "Ljubim te!"

Se spomnite prvega meseca ali leta, ko sta se spoznala? Kako pogosto sta si izmenjala besedi: Ljubim te?! Hm, le zakaj se ta čudoviti stavek izgubi nekje v času? Ni lepšega, kot da rečete svoji dragi ali dragemu "Rada te imam!" ali "Lep dan, draga moja!"

Telefon 

Partnerja večkrat na dan pokličite, tudi če sta oba v službi. Na kratko pokramljajta in ne pozabite tudi na sladke in prijazne besede. Morda mu (ji) lahko poveste tudi, da ga (jo) pogrešate.

Naj vaju vidijo skupaj

Srečni pari si želijo biti neprestano skupaj. Če vas partner kar naprej objema, boža in poljublja in če vajina veza traja že dlje časa, ste lahko samo srečni. Tako bi namreč moralo biti pri vseh.