Mama na plaži

(Foto: iStock)

Roko na srce: ne obstaja mamica, ki se ne bi poleti obremenjevala s tem, kako je videti v poletnih oblačilih, ki bolj kot ne razkrivajo več, kot pokrivajo. Seveda, če ne prisegate slučajno na dolge hlače in majice z dolgimi rokavi tudi pri 30 stopinjah. Sanjska postava se ne bo vrnila kar čez noč. Če ste pred kratkim rodili, potem me razumete. Posledice raztezanja kože vseh devet mesecev so pač vidne in bo trajalo kar še nekaj mesecev, preden bom popolnoma fit kot mladostnica (no, saj vem, da to nikoli več ne bom, ampak ne poteptajte mojih sanj!).

Naš dopust se je vrtoglavo približeval, mene pa je bilo tega strah. Kakšna bom videti v kopalkah na plaži? Tiste stare, najlepše, mi pač niso več prav, malce preveč moje zadnjice kuka ven. Moj dragi seveda tega ni razumel in je dejal, da sem takšna v njih videti še bolj zapeljiva. Mislim, da mi je hotel povedati, da resnično ne zapravljam denarja za nove kopalke, da naj prihranim rajši denar za njegovo pivo na plaži. Saj veste, on po navadi v senci pije pivo, jaz pa skačem z otrokom v plitvini na žgočem soncu in iščem školjke. Če imam srečo le-teh ni in se mi ni treba prepogibati, sedim na pesku in delam potičke. Je pa kljub temu vroče. In če sem na obali vsem na ogled, želim imeti na sebi spodobne, lepeeeee kopalke in pika.

Prisluhnila sem svojemu notranjemu angelskemu glasu in si privoščila nakup zase. Tokrat nisem nakupovala za otroka, na spletni strani ASOS, ki je čisto mimogrede tudi največja spletna trgovina, sem si izbrala takšne kopalke, da bodo vsi buljili v njih in ne v mojo, lepo rečeno, pomarančno kožo.

Dejansko se je to tudi zgodilo. Mislim, da sem ujela tudi nekaj vročih pogledov mladih očkov. Očitno še nisem za smeti in sem še na sceni, kljub temu da sem mama. Tudi dragi me je izpod sončnih očal privihano opazoval. Prav laskalo mi je, da me božajo s pogledi. Prepričana sem, da so imele moje kopalke magično moč, ki so izbrisale vse nepravilnosti na moji koži. Jaz sem se počutila odlično, samozavestno sem hodila po plaži s kanglico in lopatki v roki.

In če imate podobne težave kot jaz, vam priporočam, da pregledate ponudbo in si polepšate dan. Razveselite se z najmodernejšimi kopalkami tega poletja in pozabite, da niste videti kot z naslovnice. Razveselite se z malenkostjo in to se bo odražalo tudi navzven. Saj veste – zadovoljna mama, zadovoljen otrok, srečna mama, srečen otrok. Pridružite se mojemu klubu najlepših mamic na plaži. Pustite stare kopalke na dnu omare, še bolje: darujte jih, in se 'pocarkljajte' s trendovskimi, zaradi katerih se boste počutili kot zvezdnica na dopustu.

Kopalke

(Foto: ASOS)

Kopalke

(Foto: ASOS)

Kopalke

(Foto: ASOS)

Kopalke

(Foto: ASOS)

Kopalke

(Foto: ASOS)

Kopalke

(Foto: ASOS)