Šopek rož

(Foto: Profimedia)

Po raziskovanjih naj ženske ne bi zamerile partnerju, če ne dobijo ničesar za 8. marec. Raje imajo, da jih dragi razvaja vse leto in da jo ima resnično rad. Če pa vseeno želite kupiti darilo, naj vam postrežemo s statistikami. Največji odstotek žensk najraje za dan žena prejme šopek rož, predvsem šopek rdečih vrtnic. Ne boste storili napake, če boste kupili bonboniero z njenimi najljubšimi čokoladicami, karkoli od kozmetike, oblačil ali spodnje perilo.

Kaj podariti ženski za dan žena, je tudi odvisno od tega, kakšen značaj, hobije, službo ima. Poslovno žensko boste razveselili s tehnično malenkostjo, kot so MP3, ipod, mobilni telefon ipd. Gospodinjo ali družinsko žensko boste navdušili s kompletom skodelic ali simpatično škatlo za nakit. Mlajše dame lahko presenetite s trendovskim darilom, kot so sveče, lončnice ali šal.

Astrologi trdijo, da morate biti pri izbiri darila pozorni na horoskopski znak. Ovnici lahko kupite kozmetiko za nego las, pas ali usnjeno torbico, rakici rožnat dnevnik, bikico boste osvojili recimo s svileno posteljnino ali zapestnico s kristali.

Dragi moški, če nameravate globlje seči v žep, naj vam povemo, da ženske sanjarijo o diamantnih uhanih in prstanih. Tisti, ki ne prisegate na darila, pa lahko organizirate romantičen večer, prižgete sveče, pripravite lahek prigrizek in zavrtite romantičen film. In če ne veste: romantika se skriva na VOYO!