Tiger Woods

(Foto: Reuters)

Med slavnimi moškimi so seveda možje in očetje, ki se po »odkritju« opravičujejo z razlogom, da so obsedeni s seksom. Brez težav smo jih našli deset.

1. Tiger Woods je ženo Elin Nordegren varal verjetno z vsemi ženskami, ki so mu prišle na pot. Striptizete in prostitutke so imele ali še imajo pri njem posebno mesto. Lotil naj bi se celo sosede. Tiger in Elin imata dva otroka, hčerko Sam Alexis in sina Charlia.

2. Jesse James je vedno poudarjal, da je njegova Sandra Bullock najboljše, kar se mu je v življenju zgodilo, vedno jo je ponosno »kazal« na vseh premierah in nagradah, ki jih je dobil. Obenem pa jo je vsa leta varal z več kot desetimi ženskami. Nazadnje s striptizeto. Jesse ima iz prejšnjega zakona tri otroke.

Woody Allen in Soon-Yi Previn

(Foto: Reuters)

3. Charlie Sheen je sam priznal, da obožuje dekleta za eno noč. Njegove avanture izven zakonske postelje pa so šle tako daleč, da je postal celo fizično agresiven do svoje žene Brooke Mueller Sheen. Z Brooke imata dvojčka Maxa in Boba, igralec pa ima še dva otroka z nekdanjo ženo Denise Richards.

4. Woody Allen je v začetku 90. svoji soprogi priznal, da ima seksualno razmerje s posvojeno hčerko Soon-Yi, ki jo je sedem let kasneje popeljal pred oltar. Danes ima Woody 74 let, njegova žena pa 39.

5. Larry King, kralj pogovornih oddaj, je nedavno priznal, da je »propadel« tudi njegov sedmi zakon z ženo Shawn Southwick. Rumeni tisk je namigoval, da je Larryja prevzela ženina mlajša sestra Shannon. Ugiba pa se že, katera bo njegova osma žena.

Jude Law in SiennabrMiller

(Foto: Reuters)

6. Hugh Grant je bil nekoč »ujet«, ko ga je v avtomobilu oralno zadovoljevala prostitutka. Takratnje dekle Liz Hurley ga je takoj zapustila.

7. Jude Law in Sienna Miller sta se zaročila leta 2005, a je Jude vse pokvaril, ko jo je prevaral z varuško Daisy Wright. Sienna mu je čez čas skok čez plot oprostila. Jude ima od prej tri otroke s Sadie Frost, in sicer Raffetyja, Iris in Rudyja. Četrtič pa je postal očka, ko se je med snemanjem filma Sherlock Holmes za kratek čas zapletel s Samatho Burke.

Družina Beckham

(Foto: X17ONLINE.COM )

8. David Beckham je po tem, ko je prestopil iz Manchestera v Real Madrid, svojo Victorio prevaral z Rebecco Loos. A se je David kmalu ponižno vrnil k svoji ženi. Zakonca imata tri sinove: Brooklyna Josepha, Romea Jamesa in Cruza Davida.

9. Mel Gibson je po 30 letih zakona zapustil ženo zaradi ljubice Oksane Grigorieve. Z nekdanjo ženo Robyn Moore imata skupaj kar sedem otrok. No, njegova nova ljubezen pa ni trajala dolgo, saj se Mell in Oksana razhajata.

10. Michael Douglas se je med prvimi odločil za zdravljenje odvisnosti od seksa, in to že leta 1992, a mu vseeno ni uspelo rešiti zakona z Diandrom Luker. V zakonu s Catherine Zeta-Jones zaenkrat še nič na škriplje. Michael in Catherine sta ponosna starša dveh otrok.