Mama in otrok

(Foto: Thinkstock)

Moški s sladkimi besedami

Moški, ki ves čas razpravlja o oblačilih znanih modnih stilistov in denarju, koliko ga na primer zasluži, ni primeren sopotnik mame samohranilke. Njemu je pomemben predvsem denar, ne pa otrok.

Moški, ki 'čveka' in 'čveka'

Moški, ki 'čveka' in 'čveka' ter obljublja, da vam bo sklatil zvezde z neba, ni vreden vaše pozornosti. Otroka sicer sprejme za svojega, obljublja življenje, polno razumevanja, toda ko ga mama samohranilka pokliče po telefonu (ko ima čas, ko otrok zaspi), on najde tisoč in en izgovor, da se ji izmuzne.

Preutrujen očka

Ko ostanete sami skupaj z otrokom in bijete bitko za skrbništvo, imate občutek, da vas bo razumel nekdo, ki je v podobnih okoliščinah. Toda sveže ločeni očka ima s sabo pretežko breme, da bi ga nosili še vi.

Moški, ki gre z zabave na zabavo

Seveda je nočno življenje privlačno tudi mamam samohranilkam, toda vsak dan?! Vsak vikend?! Če si najdete zabavljača, ga dejansko vedno ne boste mogli spremljati.

Simpatičen sosed

Ljubezniv, ustrežljiv sosed, ki je vedno pripravljen pomagati? Odlično, samo po hodniku se morate sprehoditi in potrkati na njegova vrata. Toda pomislite – kaj pa če se grdo razideta, potem ga boste morali še naprej srečevati in gledati tudi novo dekle.

Partner

(Foto: Profimedia)