dominvrt

5 tipov moških, ki se jim mame samohranilke morajo izogniti

ZDRAVA BIBINA POMLAD
0
24.11.2017, 8:11

Samske mame, ko njihov otrok malce zraste, iščejo novega partnerja, ki jih bo sprejel skupaj z otrokom. Verjetno imajo veliko osvajalcev, toda nekateri tipi moških si preprosto zaslužijo rdeči karton.

5 tipov moških, ki se jim mame samohranilke morajo izogniti

Mama in otrok
Mama in otrok/ FOTO: Thinkstock

Moški s sladkimi besedami

Moški, ki ves čas razpravlja o oblačilih znanih modnih stilistov in denarju, koliko ga na primer zasluži, ni primeren sopotnik mame samohranilke. Njemu je pomemben predvsem denar, ne pa otrok.

Moški, ki 'čveka' in 'čveka'

Moški, ki 'čveka' in 'čveka' ter obljublja, da vam bo sklatil zvezde z neba, ni vreden vaše pozornosti. Otroka sicer sprejme za svojega, obljublja življenje, polno razumevanja, toda ko ga mama samohranilka pokliče po telefonu (ko ima čas, ko otrok zaspi), on najde tisoč in en izgovor, da se ji izmuzne.

Preutrujen očka

Ko ostanete sami skupaj z otrokom in bijete bitko za skrbništvo, imate občutek, da vas bo razumel nekdo, ki je v podobnih okoliščinah. Toda sveže ločeni očka ima s sabo pretežko breme, da bi ga nosili še vi.

Moški, ki gre z zabave na zabavo

Seveda je nočno življenje privlačno tudi mamam samohranilkam, toda vsak dan?! Vsak vikend?! Če si najdete zabavljača, ga dejansko vedno ne boste mogli spremljati.

Simpatičen sosed

Ljubezniv, ustrežljiv sosed, ki je vedno pripravljen pomagati? Odlično, samo po hodniku se morate sprehoditi in potrkati na njegova vrata. Toda pomislite – kaj pa če se grdo razideta, potem ga boste morali še naprej srečevati in gledati tudi novo dekle.

Partner
Partner/ FOTO: Profimedia


 

Komentarji (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

Erasmus te lahko pripelje tudi na Guardian
Priznani komentator in analitik: Luka je novinec ...
Odločiti se je moral v eni minuti, domov je ...
Tomaž Evi: Kakšne igrice se greš?
Kaj poveča tveganje za drugega najhujšega raka?
10 minut za izvrsten namaz!
10 TOP idej za enodnevni izlet po Sloveniji
Kdo zasluži več? Luka Dončić, Jan Oblak, Anže ...
Najmanjši novorojenček na svetu bo zapustil ...
V idiličnem naselju, streljaj iz Ljubljane, nove ...
Barvanje pirhov s čebulnimi olupki
Odlična izbira za ljudi, ki radi jedo zdravo