Lepa ženska v gozdu

"V poletnih nočeh se v moje sanje prikrade neznanec ..." (Foto: iStockphoto)

Tečem skozi gozd in po prosojni halji me božajo veje dreves. Ude mi prežema strah in borim se sama s seboj, da mislim le na pot iz gozda. Zdi se mi, kot da tečem na istem mestu in ko končno zagledam mesec, se spotaknem ob vejo in z žgočo bolečino v sklepu pristanem na tleh. "Zakaj za vraga, mi gre vse narobe?!" Skušam se postaviti na noge, ko začutim postavo ob sebi. Pomolila mi je roko in še preden se dodobra zavem, trdno stojim na obeh nogah. Bolečine ne čutim več, z nežnim dotikom, jo je ozdravil neznanec. Klečal je ob mojih nogah in rokami drsel po notranji strani stegen. Čutim divji utrip srca, toda ni me več strah. Strast mi prežema telo in občutki poželenja me begajo. "Kdo si?" Ga negotovo vprašam in ko dvigne pogled vidim, da je on. Moj mož. Strastno me poljubi in nasloni ob drevo. Trepetam in si želim več ... Vzame si me prav tam sredi temačnega gozda ...

Te vroče in strastne sanje običajno prekine piskajoča budilka. Moj plešasti "neznanec" nato skoči iz postelje, v kateri ostanem sama z lužico med nogami. Aaaah, ko bi to tudi v resnici doživela! Zagotovo je to znak, da si želim spremembe. Zakaj bi se vedno lovila le med štirimi stenami našega stanovanja?! Po desetletni zvezi sva sicer še vedno kot dva mlada mačka, pa vendar vse bolj pogrešam metulje v trebuhu. Nekaj novega, drugačnega, nekaj, kar mi bo spodneslo tla pod nogami.

Lepa ženska v postelji

"Sladka jutra bi bila še slajša, če bi sanje tudi v resnici doživela ..." (Foto: iStockphoto)

Pretekli teden so mi tako po glavi rojili utrinki iz sanj in bolj, ko se je bližal konec tedna, bolj sem bila odločena, da jih lahko uresničim.

Poklicala sem v hotel in rezervirala sobo ter mizo v restavraciji. Mož se je namakal v kadi, ko sem mu pod nos pomolila sporočilo in z Janom odhitela skozi vrata. V sporočilo sem zapisala, da ga ob 20. uri v enem izmed ljubljanskih hotelov čaka lepo presenečenje.

Ženska v rdeči obleki

Tudi sanje se lahko uresničijo! Drage moje, prižgite iskrice v vajinih očeh! (Foto: iStockphoto)

Mami se mi je zarotniško nasmehnila, ko sem se z Janom prikazala na domačem pragu. Domenili sva se namreč, da bo prespal pri njej. Odhitela sem v kopalnico, skočila pod vroč tuš in pustila, da mi je voda drsela po prsih. V trebuhu sem čutila mravljince, kot bi se pripravljala na prvi zmenek. Skrbno sem se naličila in si nadela rdečo obleko, ki je moj "neznanec" še ni videl. Zadovoljno sem se zavrtela po kopalnici in z glavo skoraj podrla omarico nad umivalnikom. Ženska, zresni se, saj ne nastopaš v limonadi, sem v smehu pomislila in obenem upala, da kaj takega ne ponovim pred možem. Mojih nič kaj privlačnih spodrsljajev se je v teh letih že pošteno najedel, če pomislim samo na poroko … Nocoj bom huda in seksi in oh in sploh in na svoje kilograme še pomislila ne bom! Pograbila sem torbico, poljubila Jana in se z metuljčki v trebuhu odpravila do avta.

V restavracijo sem prispela nekaj minut prezgodaj. Sedla sem za mizo, prekrižala noge in ga zagledala. Stal je tam, tako velik in samozavesten, z očmi uprtimi vame. Presneto, gotovo mu je mami namignila o mojem načrtu. No, saj mogoče je bolje tako, kot pa da bi se revež še pol ure spraševal, če ima njegova žena vročino. Karkoli mu je že moja muhasta planerka omenila, je bilo več, kot sem pričakovala. Igral je mojo igro, kot bi natanko vedel, kaj si želim in kaj potrebujem.
Med večerjo mi je drzno, a nežno drsel z roko po razgaljenem kolenu. Dražil me je, mi točil sladke mehurčke srebrne penine in se pogovarjal z mojimi očmi. Zdelo se mi je, kot da se z menoj igra tujec iz sanj. Skorajda boleče utripanje med nogami me je opominjalo, da sem se znašla v vrtincu strasti in da tokrat ne sedim na kavču in ne gledam romantičnega filma.

Moj šarmantni možiček je nato vstal in mi ponudil roko. Takrat sem skoraj prasnila v smeh, saj sem v ogledalu zagledala najin odsev. "Kako smešna sva!" Še zjutraj sva se žgečkala v postelji, zdaj pa se vedeva, kot da sva se šele spoznala!
Stopila sva do dvigala in hudomušno sem se zagledala v njegove lešnikove oči. Ko sva se znašla med štirimi stenami dvigala, se je mojemu možičku očitno zazdelo, da nastopa v filmu Vročica. Potisnil me je ob steno in me poljubil na vrat. Nič več mi ni bilo do smeha in zlahka sem se za eno noč prelevila v nekoliko debelušno Sharon Stone …

Ste vedeli, da moj mož obožuje gole debeluške?

Kaj pa vi? Kako  obudite strast? Zaupajte nam kakšno vašo idejo ali izkušnjo na naši Facebook strani ali pa se nam samo pridružite s klikom na

Par se poljublja

"Ljubila sva se dolgo v noč ..." (Foto: iStockphoto)