Otrok na letalu

(simbolična fotografija) (Foto: iStockphoto)

Na letu iz Dallasa v Albuquerque sta se Lee Ann in Joseph Cid prepirala, saj njuna 13-mesečna dojenčica ni in ni nehala jokati. Stevardeso Beverly McCurley so drugi potniki opozorili na zakonca in ji povedali, da je mama svojo hčer poskušala utišati s klofuto.

Dojenčico odnesla

Stevardesa je nato še sama začela opazovati družinico in videla, ko je mati malčico še enkrat udarila s plosko dlanjo po obrazu, da bi nehala jokati. Mati je bila zaradi otroka videti zelo vznemirjena, mož pa se je glasno jezil nanjo, ker se je drla na njuno hčer. Stevardesa je videla, da ima deklica podplutbo na očesu, za kar sta starša okrivila stričevega psa.

McCurleyjeva je otroka nato vzela materi in z njim odšla v zadnji del letala. Oče ji je pozneje sledil, vzel deklico in jo v zadnjem delu letala zibal toliko časa, da je zaspala. Ko je letalo pristalo v Albuquerqueju, je družino pričakala policija. Predstavnik letalske družbe je povedal, da so oblasti poklicali zaradi varnosti otroka. Starša je policija zaslišala in nato izpustila, da sta lahko nadaljevala pot.

Dogodek zanikajo

Policisti so pohvalili odziv McCurleyjeve. “Mislim, da je stevardesa storila pravilno, ko je vzela otroka,“ je povedal šef letališke policije Marshall Katz. “To je položaj in vse vpletene umirilo.“ Predstavnik letalske družbe je potrdil, da je na letalu prišlo do težav, vendar je zanikal, da je stevardesa staršema vzela majhnega otroka.

Kako bi se odzvali vi? Zaupajte nam na forumu.