Tanja Ribič

(Foto: Filip Đurić)

 

Tanja Ribič je v svojih 50 letih dosegla mnogo. Ne samo da je doštudirala na AGRFT, pohvali se lahko s številnimi odlično odigranimi gledališkimi vlogami. Marsikomu se je vtisnila v spomin kot stroga Magda Velepič v seriji Naša mala klinika. Nihče pa seveda ni pozabil njenega nežnega nastopa v Dublinu s skladbo Zbudi se. Na vsakem koraku znova dokazuje, da zmore vse, bila je tudi žirantka v oddaji Znan obraz ima svoj glas.

Žena, mama, igralka in pevka pa ima še en skrivni talent. V animiranem filmu Kung Fu Panda 2 lahko slišite tudi njen glas, poleg tega pa so se ji pridružili še Klemen Slakonja, Pavle Ravnohrib in Klemen Mauhler.

Kung fu panda 2

Ne zamudite! 12. 10. 2018 ob 19.30 se vsi družinski člani usedite pred televizijski zaslon in poglejte Kung Fu Pando 2 na programu OTO. Kaj vas čaka? Panda Po je postal pravi zmajevski bojevnik, ki skupaj s svojimi prijatelji, velikimi mojstri kung fuja, varuje dolino miru. Toda mir v deželi ogroža lakomni in ošabni pav Shen, ki je odločen zavzeti deželo in iztrebiti kung fu. Panda, Tigrica, Opica, Kača, Bogomolka in Žerjav morajo tako narediti vse, da preprečijo njegov vzpon. Obenem Po izve, da Ping ni njegov pravi oče, preganjati pa ga začnejo nočne more, v katerih vidi sebe kot dojenčka ter svoja prestrašena starša, ki jima grozi neznan napadalec.

Kung fu panda 2