Igralka, pevka, pesnica, manekenka Zala Đurić, hči slavnih Tanje Ribič in Branka Đurića, je na Instagramu objavila čudovito družinsko fotografijo. Ob njej je zapisala: "A happy family" (Srečna družina).

Tako pa je bilo pri njih pred 12 leti:

In še z babicama pred devetimi leti:

Hotel Transilvanija na OTO!

Zala je vsestranska umetnica. Med drugim je posodila glas Manci, najstniški hčerki Drakule, lastnika hotela Transilvanija. Takrat je na družbenih omrežjih zapisala, da je zelo uživala ob snemanju glasu.

Risani film Hotel Transilvanija sinhroniziran v slovenščino si lahko ogledate v petek ob 19.30 na OTO!. Če gredo vaši otroci prej spat, pa si lahko na OTO! ogledate ponovitev v soboto ob 13.15.

Hotel Transilvanija

Hotel je Drakulovo letovišče za pošasti, kjer se lahko spački in stvori odpočijejo od neusmiljenega sveta ljudi. Neki konec tedna Drakula k sebi povabi najboljše prijatelje – Frankensteina in njegovo soprogo, zabavljaškega Mumijo, Nevidnega moža ter družino volkodlakov – za prav poseben dogodek: proslavo ob 118. rojstnem dnevu svoje hčerke Mance.

Drak je sijajen in celo pikolovski gostitelj, a težava se pojavi nepričakovano: ko mladi popotnik po naključju odkrije njegov dom in se celo zaljubi v uporniško Manco.

Uživajte ob ogledu!

Bibine e-novice

Prijavi se na Bibine e-novičke in bodi na tekočem z aktualnimi članki o zanositvi, nosečnosti, negi in vzgoji otrok, partnerskih odnosih in idejah za prosti čas. Zate jih pripravlja ekipa Bibaleze.si.